Wil je gastschrijver worden?

‘Briefje van Jan’ staat open voor briefjes van gastschrijvers (m/v/asha).

Brieven hoeven aan slechts één criterium te voldoen: ik moet ze willen plaatsen.

Als ik ze niet goed genoeg vind, als de auteur niet onder eigen naam durft te schrijven, als ze racistisch of anderszins discriminerend zijn, als ze niet verder komen dan dom gescheld, als ze te lang of te kort zijn (of als ik gewoon chagrijnig ben), verplaats ik ze naar ‘Prullenbak van Jan’.

Als je een ‘Briefje van…’ instuurt, geef je mij toestemming om je tekst te publiceren op deze website en andere podia en ook nog vol te plakken met Bol.com-linkjes, advertenties en andere toeters en bellen.

Nog steeds onvoldoende gedemotiveerd? Stuur dan je ‘Briefje van…’ naar jan@buttkicken.nl.

Groet,

JanD

PS. En we gaan er niet over ‘vergaderen’.