Jaaroverzicht (1/5)

Beste lezers,

Traditiegetrouw aan het eind van het jaar: het jaaroverzicht met de Top 25 van meest populaire ‘Briefjes van Jan’ . Met in 2021 een winnaar die jullie zeker een “Oh ja!” gaan ontlokken. Want we vergeten (te) snel. Vandaag: de nummers 25 tot en met 21. Ofwel: van de vette pad uit Brussel tot de kopschopper die een eigen Staatsomroepje mocht beginnen.

25 – Aan Frans Timmermans

Waarin blijkt dat de lange arm van het World Economic Forum waarover FvD-Kamerlid Gideon van Meijeren onlangs geschokt kond deed in een klein gehucht in Friesland dik vijf maanden geleden ook al gezien werd. Tot grote vreugde van de morbide obees uit Brussel. (15 juli)

Lees het Briefje hier.

24 – Aan Erica Renkema

Waarin aan de orde komt hoe de deugdames Eva Jinek en Chantal Janzen reageerden op het feit dat er nog hardcore feministes zijn die durven uit te spreken dat de hoofddoek en de boerka symbolen zijn van vrouwenonderdrukking in de islam. (30 oktober)

Lees het Briefje hier.

23 – Aan Geert Wilders

Waarin de schandalige houding van de Nederlandse media in de kwestie van een door de VVD omarmde Hofstadgroep-terroriste in Huize Dijkgraaf tot opmerkelijke gesprekken leidt. (18 december)

Lees het Briefje hier.

22 – Aan de kopschopouders

Waarin de ouders van het Gooise tuig dat op Mallorca Carlo Heuvelman doodschopte wordt gefeliciteerd met de uiteraard geslaagde poging om het onderzoek overgedragen te krijgen aan de Nederlandse politie. En geïnformeerd wordt naar hoe het met hén gaat… (28 juli)

Lees het Briefje hier.

21 – Aan Akwasi

Waarin wordt teruggeblikt op de verklaring van Omroep ZWART met de tekst: “Persvrijheid, de vrijheid van meningsuiting en respect voor het journalistieke vak zijn wat ons betreft cruciaal en staan nooit ter discussie.” Die verklaring kwam nadat… Omroep ZWART-oprichter Akwasi twee laptops van EO-journalisten jatte om een uitzending te voorkomen 🙂 (17 januari)

Lees het Briefje hier.

PS. Cadeautje. Voor iedereen die onder de indruk was van Theo Hiddema’s Westerbork-tweetje aan het JFVD-schorremorrie.

One thought on “Jaaroverzicht (1/5)

  1. We leven echt in clown world. Toet toet!
    Elk jaar hoop je dat het niet erger kan en elk jaar wordt het erger. Probeer het eens uit te leggen aan iemand van 10 jaar geleden dat een relschopper zijn eigen omroep krijgt, een stelletje kopschoppers de hand boven het hoofd wordt gehouden door het OM, dat (voormalige) moslimextremisten dure baantjes in het Haagse pluche gaan krijgen terwijl Geert nog steeds moet onderduiken, dat feministen keihard wegkijken als het om onderdrukking van moslima’s gaat, en probeer uberhaupt maar eens The Great Reset uit te leggen. Ik kan het zelf nog niet eens bevatten of geloven, er is zoveel conflicterende informatie. Ik weet alleen dat de Timmermansen van de wereld heel hard hun best doen om alle complottheoriën hieromtrent te bevestigen.En das knap want er zijn me toch rare theoriën.

    Clown world, toet toet!

    Ik hoop dat ik met Elon Musk nog meekan naar Mars. De rest van mijn leven onder de grond op Mars leven lijkt mij niet zo erg als nog meer Clown world mee te moeten maken.

    Fijne feestdagen, Jan en dat je maar een goede boterham aan alle gekte mag verdienen. Zal vast wel lukken.

Comments are closed.