Aan zomaar twee landgenoten

Beste Sjaak en Erik,

Gisteren schreef ik een briefje over de Sylvana’s, de Quinsy’s en de Afrifa’s waarop jullie op Facebook reageerden.

Ik zal jullie tekst even letterlijk citeren, inclusief taal- en tikfouten.

Jij, Sjaak Renss, schreef: “Het zijn pleuris honden die marron Sylvana Simons en de rest ,agressie met agressie bestrijden en niet met tolerantie.ze zijn te gast en anders gaan ze maar weg .buiten dat zit Sylvana bij denk die de Genocide ontkent en voor agressie is.kotsmisselijk makend bagger zooitje is het en ik schijt op ze”

En jij, Erik Sporkslede, schreef: “LEKKER VUURTJE DIJKGRAAF, VOORAL GOED OPRAKELEN HOOR. ALS HET ZO VER IS KOM IK WEL OP JE GRAF STAAN PISSEN OM HET UIT TE DOVEN. PRETTIGE AVOND VERDER.”

Ik zou er zo veel over kunnen zeggen, jongens.

Maar eigenlijk heb ik alleen maar een vraag.

En wel deze: waar komt bij mensen zoals jullie die fascinatie voor poep en pies toch vandaan?

Groet,

JanD