Aan Willem Bosch

 DVD algemeen

Beste Willem,

In Charlottesville (USA) reed een neo-nazi in op een groep betogers. Eén dode, negentien gewonden.

In Amsterdam (Nederland) zei een scenarioschrijver (Penoza, Van God Los, Feuten): “Baudet en zijn vrienden zijn geen haar beter hoor. Nul”.

Die scenarioschrijver, dat ben jij.

Ik ga niet mee in de stoet van mensen die op jou reageerden met verwijzingen naar alcohol-, coke-, LSD- of speedgebruik of die suggereerden dat dit de manier is om voor series van KRO/NCRV en BNN/VARA te mogen blijven werken.

Ik denk slechts: goddank heeft die Willem Bosch geen kinderen!

Toch?

Groet,

JanD

UPDATE PS. Ik begrijp dat je een soort van bedreigd bent? Kut, man. Morgen meteen aangifte doen!

5 thoughts on “Aan Willem Bosch

 1. De Penoze van Linksch rukt op. Hoe lang gaat het duren, voor Baudet & Hiddema ook in een linksch-kogelwerend vest leven , met niet gescreende beveiligers om zich heen.

 2. ps: Rip voor dat slachtoffer en mogen de gewonden goed herstellen en dan is het wachten op midden augustus en hopen, dat het vuurwerk van Kim aan de grond blijft.

 3. De ironie is dat juist het kaltstellen van mensen met een vermeende extreme mening resulteert in het ontstaan van echte extremisten.

 4. Zieke laffe man dit zijn de ergste en gevaarlijkste .Te laf om zelf iets te doen tegen Baudet en dan zo mensen ophitsen in de hoop dat er één gek tussen zit.
  Zie dat zijn adres online staat en Meneer is opeens niet zo dapper meer .Mooi maakt hij ook eens mee hoe het voelt gedemoniseerd te worden .Laffe hond .Geen medelijden met dit soort creeps. Ben tegen alle geweld en pis op alle extremisten. Om met de woorden van PeterR te spreken Antifa kreeg wel koekje van eigen deeg Als je elke demo geweld gebruikt kun je dit helaas een keer verwachten.

 5. We leven in bizarre tijden, al voor W.O. II kenden we nationaal socialisten, de naam geeft al aan dat zij niet rechts waren, maar links.
  Vele jaren later verscheen er een actiegroep met de naam RaRa, er werden branden gesticht en zelfs een bom geplaatst, één van de leiders kwam nog vrij recent in beeld als mental coach van een linkse partij, dan vergeet ik nog even de moord op Pim Fortuyn, waarbij de dader, een activist ook lid was van diezelfde partij.
  Vanuit het verleden kennen we ook de krakersrellen, ook daar zag je alleen maar mensen van een linkse signatuur en eigenlijk is dat nog steeds het geval, wie is dan die Willem Bosch met zijn vreemde Be redenatie?
  Ik gaf hier maar enkele voorbeelden uit Nederland, als we verder in Europa kijken zien we met uitzondering van Anders Breivik telkens hetzelfde beeld, rechts wordt afgeschilderd als het kwaad, terwijl links zelfs voor moord amper gestraft wordt.
  Van mij mag dit beeld nu toch echt wel wat bijgesteld gaan worden, persoonlijk hoop ik dat mensen zoals een Thierry Baudet hieraan een enorme positieve bijdrage aan kunnen gaan leveren en het verheugt me dat de peilingen een verdere teloorgang van de linkse politiek laten zien, iets wat wel aangeeft dat ik niet de enige ben die dit zo ziet!

Comments are closed.