Aan Willem-Alexander

FIFA 18

Beste Willem,

Zoals Dominique Weesie zou zeggen: excuses zijn op z’n plaats.

Sorry, ich habe es damals nicht gewusst.

En sterkte voor vrouw en kinderen, die toch hun (groot)vader verliezen.

Groet,

JanD

4 thoughts on “Aan Willem-Alexander

 1. Volgens een bericht van een krant, AD?, was WA de dag van de huldiging in Arnhem, iets openen. Dus het was qua logistiek te doen.
  Ik heb wellicht een gebrek aan empathie maar de man was 89 en al jaren ziek. We gaan allemaal dood, sommigen heel jong en op een vreselijke manier. Daar weet Z alles van. Hij was nog omringd door zijn familie. Hij wel.
  Ooit een Argentijnse film gezien, historia official. Weet niet of we ooit kunnen beseffen wat daar is gebeurd. Er zijn nog steeds vermisten.
  Ach nee, ik heb geen gebrek aan empathie.

 2. als dit geen laf wegkijkende dan wel misdadige man was geweest was zijn afscheid van deze wereld wel meer publiek geweest en had jij deze toevallige ‘fout’ nooit kunnen maken Jan.
  ‘Geen ruchtbaarheid’ omdat het de droom carrière van dochterlief zou kunnen schaden is de oorzaak, niet jou verkeerde ‘timing’..

 3. Een ieder wordt geboren en krijgt gelijk de doodstraf, eerlijker kan het bijna niet.
  Maar voor je geboren werd, was je al een triljoen jaar dood of langer en daar heb je geen last van gehad, van het dood zijn voor je geboren werd. Het zou dus best een vicieuze cirkel kunnen zijn, dat doodgaan en geboren worden etcetera.

 4. Als je je samen met een van de grootste schurken in de geschiedenis van Argentinie rond laat rijden, en dan nog steeds volhardt in de leugen dat je het Niet wist, dan is het toch niet verwonderlijk dat men de integriteit van de vader van “onze” koningin betwijfeld.

Comments are closed.