Aan Volkert van der Graaf

Sieraden algemeen

Beste Volkert,

Je wordt geroepen.

Ze willen dat je je kunstje uit 2002 gaat herhalen.

Eenlingen.

Zoals die domme, domme docent aan de universiteit van Utrecht, die zich letterlijk afvraagt waar je bent.

Opiniemakers.

Zoals de veelgeprezen cartoonisten van NRC Handelsblad en de Volkskrant en de ranzige politiek commentator van NPO Radio 1, die het wat subtieler aanpakken.

En links-extremisten.

Zoals die deelnemers aan de ‘Mars tegen racisme’ gisteren in Amsterdam. Waar de SP’ers, de GroenLinksers en de PvdA’ers crimineel tuig van de Internationale Socialisten en Antifa legitimeerden.

“We hebben in Christchurch kunnen zien waar deze ideeën (van Forum voor Democratie, JD.) toe leiden”, sprak organisator Ewout van den Berg van ‘Comité 21 maart’.

En blijkbaar vonden Lilian Marijnissen, Jesse Klaver en Lodewijk Asscher die rechtstreekse link van Thierry Baudet met de walgelijke slachting van 50 moslims, nu negen dagen geleden, in Nieuw-Zeeland, wel prima want ik heb niet gehoord dat ze zich van dat schorremorrie distantieerden.

Het zal me niks verbazen als ze gisteren voor jou met de pet rond zijn gegaan.

Sinterklaas 2022Sinterklaas 2022

Niet dat jij je door geld laat stimuleren om je oude beroep van moordenaar weer op te pakken, maar zo’n dubbele bijstandsuitkering is ook niet meer wat-ie geweest is.

Toch?

Diep van binnen weet ik dat je wijzer bent.

De enige reden waarom Thierry Baudet in de peiling voor de Tweede Kamerverkiezingen van vandaag sléchts op 26 zetels staat, is omdat hij als persoon ook een grote groep kiezers níet aanspreekt.

Als zijn partij bij nieuwe verkiezingen de moord-bonus incasseert én de extra stemmen van een voorman die ook als persoon de massa aanspreekt én de extra stemmen van mensen die bij een winnaar willen horen, kan het zomaar zijn dat je het tegenovergestelde bereikt van waar je voor wordt ingehuurd.

Maar dat snap jij ook wel.

De vraag is of de bazen bij de Volkskrant, NRC en de Publieke Omroep en Lilian Marijnissen, Jesse Klaver en Lodewijk Asscher ook zo slim zijn.

Dan distantiëren ze zich eindelijk van de echte fascisten.

Groet,

JanD

7 thoughts on “Aan Volkert van der Graaf

 1. Goedemorgen Jan,

  ..we gaan ons gedachtengoed toch niet verkwanselen aan een flamboyante, populistische spreker, die nu al denkt, onze huidige koning Toto, op te kunnen volgen.

  De komende maanden zullen de huidige regeringspartijen harder werken dan dat ze dat de afgelopen 3 regeringsperioden gedaan hebben.

  Met name om de scherpe randjes er bij Baudet en kompanen af te halen.
  Goed wellicht dat er af en toe een pseudo God opstaat, die de grondvesten van de BV Nederland doet trillen.

  Gevoed door de gebeurtenissen en door de slaapstand waarin Rutte III zich bevond, zullen de komende maanden de messen geslepen worden en zullen ze proberen de FvD te fileren.

  Kijkend naar hun partijprogramma vrees ik echter met grote vrees, dat de wind de komende jaren uit een andere hoek gaat waaien, waarbij ook de FvD t.a.v. de immigratiestandpunten een mijns insziens mildere aanpak gaat prediken.

 2. Hee herbert waar denk jij zelf verstand van te ten eerste deze domme linkse demonstranten zorge alleen maar meer voor rechts kiezende mensen,en mensen zoals jij die nederland liever zien zinken zitten we hier niet op te wachten,fvd zal dat fileer mes van je slijpen op je linkse maatjes dus praat niet zoveel vooruit

 3. Dag Jan, hoe intriest het ook is dat de nazitijd voor veel kiezers zo ver weg is dat ze op een “Blut und Boden”-aanhanger stemden, dat mag geen reden zijn om op te roepen tot moord. En al zeker niet via de flauwe methode waarbij je het anderen toeschrijft. Zeker, Baudet kan niet luid genoeg worden weersproken maar niet zo!

 4. Onbegrijpelijk dat een democratie het zover weet te krijgen dat anders denkende in de hoek worden gezet. De linkse media hebben een te grote mond en te groot salaris. Weten alles beter.

 5. In de laatste dagen van het nazi regime
  Vroeg Goebbels aan het Duitse volk:
  Wollen die Den totalen Krieg?
  En men wou dit. resultaat bekend.
  Mogelijk krijgen de linkse hardschreeuwers hiermee een lesje geschiedenis.
  Aan Rooij

 6. Waar baseren de linkse extremisten het nu precies op dat Baudet extreem-rechts gedachtengoed zou aanhangen? Volgens mij is hier de wet van Godwin van toepassing. Men maakt elke discussie onmogelijk door nazi-Duitsland er bij te slepen. De ware fascisten zijn degenen die elke discussie onmogelijk maken en alleen hun eigen standpunten als enige waarheid zien. Dus links en de islam. Chew on that.

Comments are closed.