Aan Tunahan Kuzu

Tuna,

Well played weer, ouwe.

Drie keer in één week het nieuws halen met één onderwerp, de Nederlandse Staatsomroep, dat lukt echt alleen jou.

Eerst met het NTR-programma De Nieuwe Maan.

Jullie hebben presentatrice Fidan Ekiz niet aan een touwtje. En dat moet wat jullie betreft wel. Ze is immers Turks. En ze is vrouw. Hoeveel meer argumenten zijn er nodig om te gehoorzamen aan de frontsoldaten van dictator Erdogan? Dus gingen jullie het slachtoffer uithangen bij de NTR, de omroep die De Nieuwe Maan op de buis brengt. En ondertussen had je je eerste mooie Facebook-propagandafilmpje voor je achterban in de knip.

Gisteren met WNL.

Je was eerst uitgenodigd om net als je collega-partijleiders gasthoofdredacteur te worden van Goedemorgen Nederland. Maar die uitnodiging werd geen gestand gedaan vanwege, zo zou jullie zijn verteld, jullie bemoeizucht met De Nieuwe Maan. Grappig dat een journalistiek bedrijf als een omroep, degenen die over de financiering gaan via een ‘gasthoofdredacteurschap’ de inhoud laten bepalen trouwens. Dus je had gewoon een punt toen je zei dat dat niet deugde. Waarom wel Rob Jetten van de ene censuurpartij en niet Tunahan Kuzu van de andere censuurpartij? Waarom wel Mark Rutte van de ene leugenpartij en niet Tunahan Kuzu van de andere leugenpartij? Waarom wel Jesse Klaver van de ene drampartij en niet Tunahan Kuzu van de andere drampartij? Enfin, met ‘baggeromroep’ en ‘riooljournalistiek’ scoorde je wéér een mooi Facebook-propagandafilmpje voor je achterban.

En morgen wéér met De Nieuwe Maan.

Net als de vorige presentatrice, Nadia Moussaid, heeft Fidan Ekiz dan in het programma Pegida-voorman Edwin Wagensveld als gast aan tafel. Wagensveld had voor de As-Soennah moskee in de Haagse Schilderswijk twee poppen en een spandoek opgehangen omdat de gemeente Den Haag het hem structureel onmogelijk maakt in de buurt van die moskee te demonstreren. En De Nieuwe Maan wil hem nu laten discussiëren met een vertegenwoordiger van een moslimorganisatie die vindt dat die actie ongepast was. Prima journalistiek onderwerp, lijkt mij. Spannende televisie. Leerzaam voor de kijkers. En voor jou een cadeautje, want je knip- en plakploeg zit vast al weer klaar om nóg een mooi Facebook-propagandafilmpje te maken voor je achterban over de teloorgang van de Nederlandse media.

En weet je wat nou het allermooiste is?

Jouw achterban kíjkt helemaal niet naar de Nederlandse Staatsomroep.

Die hangt via de schotel aan de lippen van dictator Erdogan.

Het is allemaal show.

Allemaal valse stemmingmakerij.

Allemaal goedkope stemmentrekkerij.

En het gaat er bij je achterban in als de piemel van meneer pastoor in een misdienaartje.

Of zoiets.

Groet,

JanD

PS. Eesterga is #teamFidan!

UPDATE Je was de VPRO nog vergeten ->

2 thoughts on “Aan Tunahan Kuzu

 1. Waar DENK de anale lekkage van het democratisch lichaam is, is Tunahan Kuzu de aarsworm van dat lichaam.

  Beiden smerig tot in het extreme, beiden ongewenst, beiden nutteloos, beiden het tegengestelde van beschaving, beiden irritant, en beiden komen in aanmerking om voorgoed te worden uitgeroeid zoals elke ziekte.

  Waar je in het geval van die smerige lekkage simpelweg je onderbroek uitspoelt, reet verschoont, en verder gaat, is het geval van die worm Kuzu toch eerder zo dat je een schoen pakt en er een snoeiharde ram op zijn afgrijselijk misvormde rotkop geeft zodat de spaarzame hersenfuncties die er nog aanwezig mochten zijn voorgoed dit universum hebben verlaten en de wereld een schonere, betere en fatsoenlijker plek is geworden.

  Maar dat geldt natuurlijk voor elke moslim. Want waar zij komen volgt maatschappelijke ontwrichting, gedijt criminaliteit, wordt het ieder voor zichzelf maar moslims voor elkaar, totdat die maatschappij desintegreert tot de achterlijkheid regeert en iedereen bang maar aanhanger van hun niet bestaande allahtje (moge zijn clitoris verschroeien) is geworden.

  Je hoeft maar naar het misvormde, achterbakse, laagsoortige rotsmoel van Tunahan Kuzu te kijken om te beseffen wat het omkeren van de evolutie tot islam voor gevolg heeft. Zulke mismaakte kinderen wens je geen ongelovige toe dus duidelijk is dat die islam samen met haar aanhangers door het riool moeten worden gespoeld. Een omgeving waar zij zich van nature thuis voelen wat kan worden gelezen in de toen nog feitelijke en niet politieke oude Van Dale woordenboeken waarin “Stinken als een Turk” niet voor niets was opgenomen. Stinkende Turken wáren de norm, want zoals elk volk dat zich tot dat magische denken bekeerd, degenereert tegelijkertijd hun basale hygiëne, net als de normen en waarden, want alles in dienst van dat niet bestaande vriendje waar zij ontzettend bang voor zijn, zoals kinderen bang zijn voor dat verzonnen ding onder hun bed.

  Uit politieke correctheid is dat “Stinken als een Turk” eruit gehaald, maar kan de nóg feitelijker en juister term “Achterlijk als een Turk” erin?

  Want dat zijn die gelovigen: ACH-TER-LIJK

 2. Terwijl iedereen klaagt over Kuzu wordt er wel weinig rekening waar hij vandaan komt.

  Iedereen strijdt met de middelen die hij heeft en kent.

  Waar apen met hun excrementen werpen,
  Waar Joden een sprong voorwaarts nemen door een of andere nieuwe revolutionair theorie te bedenken,
  Waar blanken die theorie interpreteren op hun manier en implementeren, met vaak nuttige maar ook soms desastreuze gevolgen,
  Waar Chinezen dit op illegale wijze kopiëren zodat hun kinderen dit met gepaste ijver kunnen produceren,
  Waar negers direct roepen dat zij worden gediscrimineerd en hun hand ophouden,
  Daar pakken moslims het geweld op om al die ontwikkelingen uit te roeien zodat weer op barbaars-islamitische wijze wordt overleefd.

  Klagen over de trucjes die Kuzu uithaalt is negatief terwijl er zoveel positief is aan de man. Hij heeft bijvoorbeeld rechtop leren lopen. Hij heeft kleren aan. Hij vervalt niet meer in directe agressie als hij een vrouw zonder hoofddoek buitenhuis ziet lopen. En laten we hopen dat hij ook heeft geleerd zijn billen af te vegen en handen te wassen na toiletbezoek.

  Want het blijft een moslim!

Comments are closed.