Aan Timur Perlin

Beste Timur,

Soms heb ik in mijn leven van die momenten dat ik denk: oeps, even scherp zijn weer, Jan.

Dat had ik vanochtend.

‘Ook Timur Perlin stopt met show bij 3FM’, meldde De Telegraaf. En ik dacht: Timur wie?

Begrijp me goed, ik hou niet van mensen die als bijvoorbeeld Thijs Römer met zijn bezopen harses weer eens een domme tweet plaatst vragen: “Thijs wie?”. Ten eerste omdat ze heus wel weten dat Thijs Römer de man is die in 2003 op het toneel een glansrol speelde in het door Theo van Gogh geregisseerde ‘La Grande Bouffe’ met Katja Schuurman getrouwd was. En ten tweede omdat zijn opa de hoofdpiet was. Dus dat is dan vooral een beetje flauw.

Maar jou kende ik dus écht niet. Sorry.

Ik heb inmiddels op je Wikipedia-pagina gekeken en het is me duidelijk: dat ligt niet aan jou. Je hebt sinds je in 1992 debuteerde bij Transmedia in Zaltbommel achtereenvolgens gewerkt bij SBS/Caz!, KX Radio en voor BNN, waar je vanaf februari 2008 diverse programma’s presenteerde. Op dit moment dus tussen de middag ‘Superradio’ met Rámon Verkoeijen (Note to self: hou je in, Jan!). En in 2011 zat je zelfs in Het Glazen Huis, met Gerard Ekdom (ken ik, van Radio 2) en Coen Swijnenberg (ook, van Radio 538).

Ik begrijp dat ik even een weekje 3FM moet luisteren om weer helemaal bij te zijn en te weten wie er hot and happening zijn op de radio. Weet jij trouwens of Giel Beelen zich daar nog altijd live in de studio laat pijpen door een hoer? Of is er vernieuwd?

Groet!

JanD

PS Wat weet jij van de menstruatie van de kip?