Aan Thierry Baudet

Elektronica Deals 2019


Beste Thierry,

Dit is een stukje van mijn land en dit zijn onze drie nieuwe beesten, Silverio, Ramos en Chico:

Jaloers op?

Mooi, ik ook niet op jou.

Hebben we dat waanidee, waar sommige Baudetiers mee komen elke keer als ik maar een snippertje kritiek op jou of je partij durf te hebben, van tafel.

Wat dat betreft zijn het net de rapper Boef-dwepers; telkens als ik iets schrijf over dat geestelijk gehandicapte draaideurcrimineeltje komen die -doorgaans in krakkemikkig Nederlands- met mijn vermeende jaloezie op zijn bankrekening op de proppen.

Goed, terzake dan.

De peiling van Maurice de Hond van vandaag valt mee.

Die bitchfight tussen Henk Otten en jou kost je maar twee zeteltjes en ze gaan niet eens naar de VVD, maar naar de PVV en de PvdA.

Van een implosie, zoals de Wagendorpjes, de Sitalsingkjes, de Nijenhuisjes en de Tom-Jan Dingesjes hoopvol voorspelden, is dus bepaald geen sprake.

Sterker: die twee zeteltjes ga je makkelijk weer terug winnen – en nog met bonus ook.

Als sympathisant van iedereen die de praktijken van de zittende politieke elite blootlegt, dus ook van jouw partij, heb ik wel twee verzoeken aan je.

Het eerste betreft de partijkas.

Het is een beetje ondergesneeuwd in het echte gedoe, maar ik las dat het verblijf van je collega Hiddema in een zogenaamd zorghotel na diens heupoperatie door Forum voor Democratie is betaald. Daar is noch het belastinggeld dat je partij ontvangt, noch het ledengeld voor bedoeld, Thierry. Dat deugt dus niet. VVD’ers, die doen zulke dingen. Maar dat was toch juist dat kartel waartegen je je zo verzette? Misschien kun je er beter via het politieke handwerk voor gaan zorgen dat de zorg voor iederéén weer goed geregeld wordt, net als vroeger?

Het tweede betreft je taalgebruik.

Doe mij een lol en ga voortaan normaal praten.

Ik word echt onpasselijk van al die lui met je partijlogo in hun profielfoto die geen donder begrijpen van wat je allemaal loopt te lullen, maar bereid zijn het met hun leven te verdedigen omdat het nu eenmaal uit jouw mond komt.

En zet -mede in dat kader- Annabel Nanninga op 3 en Wierd Duk op 4 bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen. Ook heel intelligente lui, maar het komt bij hen allemaal een stuk normaler hun strot uit.

Dan ligt de wereld pas écht voor je open.

Als de AIVD tenminste goed mag blijven opletten van het partijkartel…

Groet,

JanD

PS. Vanavond komt (eindelijk!) me nieuwe nieuwsbrief uit. Meld je snel aan!

13 thoughts on “Aan Thierry Baudet

 1. Juist goed dat je hem ‘waarschuwt’.
  Laat ‘m normaal doen; dan doet ‘ie al gek genoeg.

  En over doe partijkas nog even; dat kan en mag natuurlijk niet.
  Het is dat Hiddema er zelf zo ‘grappig’ op reageert (geef dan mijn oude heup maar), anders zou je nog bijna denken aan fakenieuws en stemmingmakerij door de MSM.

  Drukte op de website en daar heb je flinke systemen voor nodig; die website draait bij een host en dat zal best een goede host moeten zijn….. voor de rest een compleet lulverhaal waardoor je je gaat afvragen wat voor lulverhalen er nog meer worden verteld.

  Een FVD-stemmer.

 2. Dit is een prima middel om ‘ons’ FvD scherp te houden en….’demokritisch’!!

 3. Niet om in bescherming te nemen maar toch om ook een andere invalshoek te begrijpen, zou ik, als werkgever bij de nood om een van de meest getalenteerden onder zich, overwegen een operatie naar voren te schuiven en hem daarom te financieren. Als dat een zeker gewin oplevert. En ik kan mij voorstellen dat dat gewin er lag bij de aanwezigheid van Theo Hiddema binnen de lijn van die historische verkiezingen, hij was op tijd klaar.
  En ik gun dat FvD. Vanuit dat oogpunt, zou ik, het is niet allemaal belastinggeld, die betaling van de operatie in dat tijdsvak zeker kunnen accepteren.
  Het juiste renpaard op tijd voor de wedstrijd, ik vind dat kunnen.

 4. Het zou een ieder goed doen wat minder op de man te spelen, meer naar de chronologie en context van de gebeurtenissen te kijken en minder mee te gaan in de hysterische gretigheid van de MSM om de hen onwelgevallige nieuwe concurrent af te breken voordat die tot volle bloei en daarmee invloed en verandering, kan komen.

  Wie alles van afstand bekijkt, de personen en persoonlijkheden achter de gebeurtenissen bekijkt en een goede inschatting kan maken van de feiten in het geheel, komt tot een fors minder conflict dan menigeen probeert doen te geloven.

  Vooralsnog heeft Thierry Henk nodig en omgekeerd. Beiden zijn onmisbaar door juist hun tegengesteldheid waardoor zij elkaar aanvullen en de partij versterken. Omdat er in de partij zo veel, zo lang, en zo intensief is gewerkt, zowel in tijd als ook het emotionele beslag dat dit legt, is het verstandig voor betrokkenen om een stapje terug te doen, het stof te laten dalen, en een stap voorwaarts te doen. Mét elkaar. Dit is in het belang van betrokkenen en in het belang van de partij en zelfs, of juist, in het belang van het land want ieder die niet door het policorrecte groen hysterische virus is aangestoken ziet welk een massa-waan in de Westerse wereld rond giert welke pandemische proporties aan het krijgen is met de daarbij behorende gevolgen. Als dat eenzijdige denken niet wordt ingekapseld en gerelativeerd door opponerende denkbeelden dan is oorlog en blijvende neergang van onze verworvenheden welke onze cultuur juist zo superieur aan die anderen maakten, geen denkbeeldig gevaar.

  Een partij als GroenLinks wil onze rijkdom vernietigen ten faveure van een denkbeeldige ramp door ondenkbare kosten.

  Een partij als D66 wil onze rijkdom verdelen over alle Europese landen ten faveure van het EU sprookje, door ondenkbare herverdeling.

  Een partij als SP wil onze rijkdom vernietigen zodat iedereen gelijk is als in de socialistische utopie, maar dan niet door gelijke rijkdom, maar door gelijke armoede. Zoals Venezuela.

  Een partij als het CDA heeft geen inhoudelijke mening meer dus wil de bus chauffeur vriendelijk groeten als oplossing voor alles.

  Een partij als de CU is nog steeds voornamelijk bezig met de door mensen verzonnen hypothetische bovennatuurlijke entiteit, waarbij elk liefst zichzelf in de rol van (het lijden van) Jezus, dus wil meer islamitische rampspoed binnen halen zodat zij de kans verhogen om naar het paradijs te gaan als zij worden onthoofd door zo’n bidsprinkhaan.

  Een partij als de PvdA dient niemand meer en weet dat dus heeft het een opportunistische machtswellusteling aan het hoofd gesteld die moreel hoogstaand praat onderwijl gespecialiseerd in messen in de rug.

  Een partij als de VVD is zo aan de macht verknocht dat zij hun achter- of voorbips aanbieden voor eenieder die hen wil neuken in ruil voor macht.

  Tussen al deze bagger kan het FvD uitgroeien tot de grootste partij die dubbel zo groot is als de eerstvolgende.

  Een boreaal kopje koffie met wat realistische melk en/of suiker kan wonderen doen, als er niet wordt gesproken over onfortuinlijke gebeurtenissen, maar hoopvolle toekomstige doelen.

  Beiden konden prima door één deur hiervoor. Met het grootste gemak, door wat schuiven van posities, kan dit straks ook.

 5. Hoi Jan,vanmorgen zat Hiddema bij WNL op Zondag. En vertelde dat de Partij buiten zijn weten om €1800 heeft betaald voor een restbedrag iz zorghotel.Hij was hier niet van op de hoogte.
  Geniet van de mooie Alpaca’s….fijne avond!
  Groetjes Sjoke

 6. Wie is in Gods haam Jan Dijkgraaf? Krijgt tegenwoordig ieder oninteressant figuur een eigen platform om zijn/haar mening te geven?

  Ga toch weg joh.

 7. Godve…….Jan, verlaag je toch niet met zo’n lullige tekst. Kan toch veel beter. En Theo interesseert geld geen ene moer; en dat weet je. Die man hoeft zich nergens druk over te maken, “oud geld” van huis-uit en genoeg.En Thierry landt weer zachtjes op Aarde. Hopelijk gaat hij dan zorgen voor mijn ABP pensioen. 47 jaar netjes betaalt en geen cent erbij, omdat de sukkel van enen Timmermans – de Roomse Christenterrorist- alles weg wil geven aan zijn alcoholistische vriendjes. Wat mij betreft mag het weer ff 14 juli 1789 worden. Af en toe een grote schoonmaak kan geen kwaad.

Comments are closed.