Aan Thierry Baudet

Bulk 10-daagse

Beste Thierry,

Elke keer als een politieke partij een ‘kliklijn’ opent (googel maar even op ‘PvdA meldpunt’) loopt er een rilling over mijn rug.

Ik vind het naar NSB ruiken.

Oók als het een kliklijn is die een doel dient dat mijn sympathie heeft.

Je moet in dat soort dingen, net als bij het bepleiten van de vrijheid van meningsuiting, consequent zijn.

Dus jullie kliklijn waar gevallen van indoctrinatie van leerlingen door linkse docenten kunnen worden gemeld, gaat mij óók te ver.

Nu het toch over onderwijs gaat: misschien wil jij als je na de volgende Tweede Kamerverkiezingen gaat meeregeren wel prioriteit geven aan de terugkeer van de Nederlandse taal op alle basisscholen en vmbo’s.

Het was mij eerlijk gezegd ontgaan dat dat vak geschrapt was, maar het bleek uit de correspondentie die jouw collega Wilders gisteren online zette.


Ik las een zin als: “Gert Wilder jouw kk gabalde m a als je ik ooit te pakken krijg ik ga je dood maken a jood”

En: “WLLH NI KGA DA NOOIT VERLATEN VUILE HOND LEAVE EUROPA FKING AAN!! KZWEER GY GAAT U 60 JAAR NI HALEN!”

Of: “Lol ol ga je hooft r af hakken asahbi. Je kanker dode oma en opa wat ga je zo praten over ons .”

Of: “Wilders je weet toch als ik jou pak wollah we gaan zien wie elkaar de land uit gaan zetten eh hoerenjong?”

Ik weet niet hoe jij dat ziet, maar ik zou mensen die onze geliefde taal zo verkrachten nooit een stageplaats of een echte baan geven. En het lijkt mij buitengewoon slecht voor Nederland (nu half Afrika dankzij het Verdrag van Marrakesh de hete zon straks kan inruilen voor levenslang gratis zorg, gratis huisvesting en gratis geld in West-Europa) dat ook de kinderen die hier geboren zijn bij voorbaat verloren zijn voor de arbeidsmarkt.

Ze kunnen wel denken dat ze ondanks zo’n taalhandicap even ver komen als DENK-Kamerlid Selcuk Öztürk, maar Öztürk is echt de uitzondering, niet de regel. Öztürk werd gewoon gebruikt door een stel blanke opportunisten die dachten zich over zijn rug te kunnen verrijken.

Dus, Thierry, trek de stekker uit die NSB-lijn en ga het Nederlands terug in het lessenpakket brengen.

Groet,

JanD

PS. Had je trouwens op ‘PvdA meldpunt‘ gegoogeld? Dan is deze van Lodewijk Asscher ook wel grappig.

UPDATE De VVD vindt de Forum-kliklijn walgelijk. En welke partij had al in 2006 zo’n kliklijn?

4 thoughts on “Aan Thierry Baudet

 1. Afgrijselijk…, niet de kliklijn an sich maar het gegeven dat die kennelijk (brood)nodig is.
  Door een falend of vooringenomen overheidstoezicht en gebrek aan beroepsdiscipline bij de leerkrachten.
  De vergelijking met NSB of Stasi/KGB etc gaat mank omdat in het onderwijs geen sprake is van externe repressie en de omstandigheden zich daar ook niet toe lenen.
  Docenten opereren eerder als NSB’ers door een eenzijdig wereld- of Europa beeld door de kinder’strotjes’ te duwen.

 2. Er is Vrijheid van Meningsuiting voor iedereen, of voor niemand. Niet selectief voor een zichzelf beperkend groepje, uit moreel hoogstaande waarden, waar dit slechts als belemmering werkt en dit de vijand slechts versterkt.

  Links voert een manipulatieoorlog door onze jeugd geniepig te transformeren tot groene kindsoldaatjes, tot genderverwarde patiënten met een hoog burnout risico op latere leeftijd. Deze kindsoldaatjes worden ingezet voor de klimaatwaanzin, vrij krijgen om te staken, hieraan voorafgaand al les krijgen in de organisatie daarvan en spandoeken en andere zaken kunnen maken. Maar als diezelfde leerlingen tegen de onbegrensde migratie zouden willen staken, dan zouden zij deze vrijheid en hulp niet zouden krijgen. Integendeel, zij zouden worden afgestraft, zoveel maakten verschillende directeuren en leraren van scholen bekend. Want dat gaat tegen hun politieke agenda in.

  Dit is niet het moment om je te concentreren op hoge normen en waarden; dit is oorlog! Het gaat hierbij om de toekomst van onze jeugd, om onze vrijheid, rechtvaardigheid en voorspoed. Hier is een Churchill nodig, niet een Chamberlain. Door onszelf nu beperkingen op te leggen versterken wij die vijand en verzwakken wij onszelf.

  Tzt, op de rokende puinhopen van het verslagen sLinkse bolwerken kunnen we gaan werken aan een stelsel waar fatsoen, vrijheid en eigen volk eerst, weer de norm is. Waar onze bevolking voorop komt ipv gediscrimineerd. Waar onze veiligheidsdiensten de socialistische fascisten in de gaten houdt, ipv zich met onzinnige aangiften bezig houdt onderwijl iftar vierend in de moskee met onze aartsvijand. Waar onze jeugd normen en waarden leren ipv het verwerpen ervan. Waar onze jeugd leert van zichzelf te houden ipv zichzelf te haten om negertjes te plezieren.

  Wat betreft die Nederlandse taal: dat heeft geen zin. Net zoals je de neger wel uit apenlanden halen, maar de aap niet uit de neger – kijk naar de negerstreken van Sylvana Simons – geldt hetzelfde voor moslims. Je kan die schoonmakers wel uit barbarenland halen, maar de barbaarsheid niet uit die schoonmakers. We mogen al blij zijn dat die groepen zich kleden, rechtop lopen, en niet hun zusje kapot neuken zodra zij haar luier uit doen. Meer kan en moet je ook niet verwachten, dat zou onredelijk zijn. Beschaving is niet slechts iets wat je leert, het moet er ook in zitten, net als dat het een volksmentaliteit is en zij begeven zich nu eenmaal op het niveau van beesten, of zelfs lager. Het probleem zit er eigenlijk meer in dat wij hen gelijkwaardige mensenrechten hebben gegeven, iets dat zij direct misbruiken om ons hoogstaande systeem te ondergraven teneinde daar weer een islamitisch barbarenland van te maken waar zij zich thuis voelen, of in het geval van de neger, een apenland waar iedereen vrolijk de armoede in slingert. Zoals beide groepen altijd al hebben gedaan en altijd zullen blijven doen.

  Redelijk blijven dus: moslims blijven moslims, zoals zij al +1400 jaar hebben bewezen, zoals in hun ‘heilige’ genocide boek staat omschreven en zoals wij dagelijks in het nieuws kunnen zien. Net zoals negers negers blijven, zoals ook zij al zolang in woord en daad laten zien maar waar slechts links oorzaak-gevolg van blijft ontkennen. Want een wereld zonder slachtoffers is een wereld zonder manipulatie voor links.

  Het erkennen van de feiten, hier onderzoek naar doen en er op acteren, dat is wat links blijft frustreren zodat een werkzame oplossing ook uit blijft.

  Met zo’n groep ga je niet hoogstaande normen hanteren maar zoek je naar welk middel dan ook om vooruit te komen.

 3. Ik begrijp jouw sentiment Jan,maar de tijden zijn veranderd,het spel is veranderd.
  Daar is het gelijke speelveld en de integriteit in veranderd,de machtsverhouding en het open vizier uitgesloopt,het legaal onderuithalen en na schoppen ingebracht.

  En in dat mooie Nederlands,waarover ik het dan weer zeer met je eens ben,kennen we ook een aantal mooie spreekwoorden waar Baudet’s FVD gebruik van mag maken wat mij betreft.
  Zoals we ze allemaal kennen om ter verdediging in te zetten in een strijd om te winnen.
  Vuur met vuur bestrijden.
  Oog om oog,tand om tand.
  Zo je doet,zo je ontmoet
  Niet goedschiks,dan maar kwaadschiks
  Loontje komt om z;n boontje
  Zoals de waard is vertrouwd hij zijn gasten.
  Met eigen wapens bestrijden,doet den vijand lijden.(deze laatste is van mijzelf.) 😉

  En juist jij Jan,geeft Thierry de legitimiteit in handen door de meldpunten aan te tonen van andere partijen,die daarmee niet schroomde om een andere politicus voor het rechtbank hekje te zetten.
  Dus ik snap jouw sentiment met dat soort verraad,maar verraden zijn we allang door onze overheid. De tijden zijn veranderd,dus tijd voor verandering.

 4. Ik vind het wel goed dat er zo’n meldpunt is. Dan kan het tenminste boven water komen.
  Anders blijft het ook alleen maar gissen wat er waar precies gaande is.
  Het is geen kliklijn in de zin van mensen verlinken, het is gewoon een inventarisatielijn.

Comments are closed.