Aan Thierry Baudet

Studentenleven

Beste Thierry,

Ik weet nog wel dat ik vroeger ook zo was.

Als iemand me constant liep te sarren, liep te pesten en het bloed onder mijn nagels vandaan haalde, dan kwám er een moment dat ik wraak nam.

De Jan van vroeger zou dus begrijpen dat je op de ‘ledenborrel’ van Forum voor Democratie de schijnwerpers letterlijk op de wat mensenschuwe beroepszuiger Chris Aalberts richt, hem vraagt of-ie de zaal wil toespreken en suggereert dat-ie altijd zo loopt te klootviolen omdat je hem ooit hebt afgewezen voor een baantje.

Alleen… de Jan van vroeger was 8 jaar.

Of 9.

Pesten doe je op de basisschool. Of bij de ontgroening van het studentencorps.

Pesten doe je niet als je volwassen bent.

En pesten doe je al helemaal niet als je leider bent van een politieke partij en jezelf ziet als de toekomstige minister-president van Nederland.

Want je volgelingen in de zaal gaan misschien wel lachen als je zo’n Chris Aalberts voor schut zet, maar zij en jij lijken te vergeten dat Chris Aalberts zijn rol als slachtoffer net zo weet uit te buiten als Sylvana Simons ‘haar’ slavernijverleden.

En daardoor komt jouw pestgedrag in De Telegraaf.

En daardoor lezen ook jouw kiezers die geen ledenbijeenkomsten bezoeken dat je je soms als een kinderachtige basisscholier of corpsballetje gedraagt.

Het is niet nodig en het kost je stemmen, Thierry.

Dus ik zou zeggen: laat voortaan op je ledenbijeenkomsten alleen nog leden toe. Dat voorkomt dat jij, of Theo Hiddema, bij volgende gelegenheden weer de neiging niet kan onderdrukken om deze electorale blunder te maken.

En als je denkt dat Chris Aalberts dan toch wel binnenkomt omdat-ie dan gewoon lid wordt van Forum voor Democratie, dan is de oplossing heel simpel: royeren.

Bij GeenPeil hadden we heel veel van jou kunnen leren (hoe je stemmen krijgt enzo), maar hierin waren wíj nou net iets slimmer. Want wij hebben Chris Aalberts bij zijn eerste poging tot zuigen meteen geroyeerd. En om te zorgen dat hij daar geen 2861 kutstukjes over ging schrijven op The Post Online, hebben we de brief waarin we hem dat mededeelden pas na de verkiezingen van 2017 verstuurd, voor de zekerheid naar een verkeerd adres.

Gratis tip!

Blijft natuurlijk de vraag staan of het wáár is dat Chris Aalberts een levenswerk van de sloop van Forum voor Democratie maakt omdat hij tegen zijn verwachting of jouw eerdere toezegging in niet op de kandidatenlijst voor het Europees Parlement kwam te staan.

Het zou voor jouw én zijn geloofwaardigheid (of gebrek daaraan) helpen als je die vraag voor eens en voor altijd (naar waarheid) beantwoordt.

Groet,

JanD

PS. Als Chris Aalberts mij ooit met zijn handtasje slaat, hoef ik geen filmpje met beterschapswensen, hoor. Ik word toch van geen enkele partij meer lid.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (via Back me) en door incidentele giften (via Bunq me).

 

7 thoughts on “Aan Thierry Baudet

  1. Baudet heeft geen Aalberts nodig om zijn partij te slopen. Narcisten als Baudet kunnen dat heel goed zelf. Want ze kunnen alles beter dan anderen.

  2. Alles beter?? Nee hoor! Wat ze zeker niet beter kunnen(tot nu toe) is het overtreffen van het aantal integriteitsschendingen van fraude, corruptie, liegen, bedriegen en manipuleren zoals b.v. bij een partij als de VVD. Wat dit aangaat al een paar jaar de absolute top in Nederland en in de praktijk kennelijk nog steeds een lichtend voorbeeld voor het electoraat. Met als “beloning” het (consistente) stemgedrag van velen. Integriteitsschendingen worden daar beloond! Aan de slag Thierry!

  3. Wat weer verschrikkelijk links gelul! Sylvana Simons moet helemaal haar achterlijke gelul over haar slavernijverleden houden ze heeft helemaal niets mee gemaakt van slavernij. Hou toch op met dat gelul, ik ben zelf ook zwart en vindt dat zwarte Piet gewoon moet blijven, net als neger zoenen, hou toch op met die politiek correctheid, en wat Thierry betreft mijn stem heeft hij, we moeten eens ophouden met dat soort zaken die helemaal nergens over gaan, zoals zwarte piet, climate change en all die links onzin. Zorg maar voor een beter Nederland. Zoals Thierry wil.
    M.v.g. dr. Ir. Michiel A. Bosscher

  4. Dr. Ir. Probeert de aandacht af te leiden van het echte onderwerp (Bruinhemden, Nazi s bij de borrel van Baudet). Of hij kan niet lezen!

  5. Hoi Jan mn 1e reactie is chapeea .. en heb alleen de intentie begrepen .. aan de gevoelige zgn tegen partijen .. stop met ergens tegen zijn .. want een ieder heeft vanuit zijn-haar perspectief .. zgn gelijk .. en een ieder’s waar-heid-is-waar .. en als iemand gemeen is .. laat hij zij die waar-heid nooit toe om gehoord te worden .. wie houdt anders de leugen aan als leidraad

  6. Hallo lees zojuist je schrijven over meisje oollong ren … iedere man vrouw inde poli tiek kliniek is zichtbaar mooier en mooier aan het worden en gezonder … dat is fijn en goed en nu is het tijd voor de ondet ge voedige mens en dieren en al het leven waar jullie gezondheid vandaan komt .. van de meest schoon en pure stukjes grond die aarde rijk is want elk korreltje en druppel water maken samen met schone lucht het leven voor ons dierenmensrijk .. dus stop met onze gedachten te vergiftigen met trauma’s als u uh sorry u hebt nog maar … of oh u hebt nu ja nu .. hulp nodig .. uh even kijken .. nee sorry u bent geboren in een vorig eeuwtje en wij willen die kennissen niet meer … dus baaibaai .. lieve meisje ollongren doe de mirmethode en ben lief voor jouw eigen lijf en blijf vd rest af .. chapeau jan, groet mamskewieb1

Comments are closed.