Aan Theo van Gogh (17)

Sint 2021Sint 2021

Beste Theo,

Het gaat er vandaag niet over.

Ze zijn te druk met dat grote klimaatcircus. Met 400 privéjets naar Glasgow gevlogen om (zonder de grootmachten China en Rusland) aan de lippen van een hysterisch Zweeds meisje te hangen dat beweert dat de wereld over twaalf jaar vergaat.

En ze introduceren stapje voor stapje maatregelen om de bevolking te knechten die jij in je stoutste dromen niet had kunnen bedenken. Nog een paar weken, dan moet je met een app (een soort programmaatje) op je telefoon bewijzen dat je gevaccineerd bent om naar je werk te mogen! Weet je dat alle niet-noodzakelijke winkels hier een tijdje gesloten moesten blijven? En dat we zelfs weer een ávondklok hebben gehad? 

Enfin.

Vandaag is het precies zeventien jaar geleden dat er een islamitische aanslag in Amsterdam werd gepleegd.

Op jou.

Je werd geraakt door acht kogels uit een KS 2000-pistool en je keel werd doorgesneden met een kukri-machete die daarna in je borst werd gestoken. Vervolgens kwam er nog een fileermes in je buik met een briefje waarin Ayaan Hirsi Ali met de dood werd bedreigd.

Geen half werk.

Daarna huurden ze een tijdje vrachtwagens en busjes en reden ze gewoon op de massa in. Toen Hertz en Avis dat een beetje zonde van hun wagenpark vonden, stapten ze weer over op ouderwetse methodes. Mes, keel.

Tot, een paar maanden geleden, westerse militairen éindelijk uit Afghanistan vertrokken en daar een wapenarsenaal achterlieten waarop het Nederlandse leger alleen maar stikjaloers kon zijn.

Voor de Taliban.

Die het meteen volop inzetten om de Afghaanse bevolking te onderdrukken.

Of af te slachten, als ze bijvoorbeeld gewerkt hadden voor de Nederlandse ambassade, maar in de steek gelaten waren door D66-leider en toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag.

Ja, de vrouw van die PLO-minister, I kid you not.

Die gaat hier gewoon vice-premier worden.

Dat slachten doen die vrolijke vlasbaarden uiteraard allemaal nog altijd onder het motto: “Allahu Akbar”.

God is de grootste.

Maar durf niet te beweren dat die barbaarse slachtingen íets te maken hebben met de islam. Echt niet! Wáág het ook niet te beweren dat vrouwenonderdrukking één van de kernwaarden van de islam is. Wie dat doet, is een racist.

Bij mij gaat het er vandaag wel over, Theo.

Want je wordt nog altijd node gemist.

Het is doodzonde dat je anno 2021 niet meer op je fiets, met Albert Heijn-tas met floppy-disk, een pakje Gauloises en een aansteker van een euro aan het stuur, naar de redactie van ons ‘treinkrantje’ rijdt om je column af te leveren.

Door die kut-islam.

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Met een knipoog naar de Oranjes.

2 thoughts on “Aan Theo van Gogh (17)

  1. Mooi briefje Jan en een uitstekend eerbetoon aan het vrije woord. Juist in deze inktzwarte en duistere tijden. Je zou verdomme nog haast gaan terugverlangen naar 2004. Windows XP, d66 een kleine onbeduidende splinterpartij en hypergevoelige millennials poepten nog hun katoenen luiers vol. Niemand had nog ooit van het rivm en Hugo gehoord en ‘Brussel’ had nog niks te zeggen. Nog geen twitter en facebook en een liter benzine voor €1,12. Toch keurig hoe “WE” ons land helemaal verkloot hebben. (waarom praat de linkse minderheidskerk altijd in de ‘we’ vorm?) Ik sluit af met een welgemeend #Fuck You# voor mijn vrienden van de nos.

Comments are closed.