Aan Theo Hiddema

Beautyweken

Beste heer Hiddema,

Wat is dat nou weer voor gekkigheid?

“Het zijn persoonlijke sentimenten, temperamenten en humeuren geweest die de doorslag hebben gegeven”, zei u gisteren tegen Jinek-verslaggever Jaïr Ferwerda. “Ik had Henk Otten en Jeroen de Vries liefst nog bij de partij gehad. Daar zit geen kwaad an.”

Was de storm eindelijk wat gaan liggen en dan komt u.

Is Henk Otten opeens helemaal niet de fraudeur waarvoor hij door het kamp-Baudet (zonder overtuigend bewijs en zonder aangifte bij de politie) wordt uitgemaakt?

Is Henk Otten opeens helemaal niet de kast-VVD’er die volgens menig Baudetier door Mark Rutte als infiltrant bij Forum voor Democratie was neergezet om de boel volgens een vooropgezet plan van binnenuit te slopen?

En daar komt u mee nu er geen redden meer aan is?

Nu Otten en zijn clubje zijn verdwenen en ze Baudet waar ze maar konden (en dat is in dit geval natuurlijk: bij alle mainstream media) afschilderden als de wedergeboorte van Adolf Hitler?

Bent u toch een beetje de advocaat die ná het hoger beroep nog ontlastend bewijs inbrengt.

Waar was u toen de boel nog niet geëxplodeerd was?

En wie moeten de Baudetiers, die toch ook altijd een beetje Theoïsten waren, nu geloven?

Verwarrende dagen, heer Hiddema.

En nu?

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

3 thoughts on “Aan Theo Hiddema

  1. Misschien wordt onze advocaat te oud om ook nog als politicus te kunnen functioneren. Een Judas kus van een prominent partijlid, ronduit Achterlijk!

  2. Zwakte bod om als comentaar meteen iemands leeftijd de schuld te geven.

    Jan ik ben het geheel eens met jouw verhaal. Theo had zijn klep nu niet meer open moeten doen . FvD kan best een stootje hebben. Zoveel keuze is er niet als je niet mee wilt huilen met de wolven in het bos. Maar Theo kon wel eens de genadeslag hebben uitgedeeld. De enige die probeert wat te redden is Cliteur.
    Dan dus Geert Wilders, want Otten kan vet de pot op.

Comments are closed.