Aan Tessa & Ik (Jorian)

koken & tafelen algemeen

 

Hoi kipjes van The Green Happinezz!

Wat tof om weer eens wat van jullie te horen.

Jullie schreven een superhandige instructie voor Lowlands. ‘Hoe overleef je Lowlands zo gezond en leuk mogelijk!’ was de kop. En het begon met “Yay Lowlands time! Nog even en dan is het weer tijd voor het leukste festival van het jaar; LOWLANDS 2017!  Heb jij een kaartje en ook zo ongelofelijk veel zin om 3 dagen helemaal los te gaan? Tessa & Ik (Jorian) wel. Maar hoe kan je er nu voor zorgen om deze dagen zo gezond, maar zo leuk mogelijk door te komen? Wij hebben een lijstje gemaakt met een aantal handige tips! Hopelijk heb je er wat aan en worden het 3 onvergetelijke dagen! Enjoy”.

Ik ben dan meteen vrolijk, weten julie dat?

Het ge-yay, het ge-Tessa & Ik (Jorian), het ge-leuk en natuurlijk het ge-uitroepteken, heerlijk.

Jullie tips deden er voor mij persoonlijk niet toe, want ik wil nog niet dood in Biddinghuizen gevonden worden, maar voor het werkschuw tuig onder mijn lezers zet ik de belangrijkste toch even op een rij.

Neem een goed luchtbed mee, je eigen kussen en een warme slaapzak. En oordoppen. Douche ’s middags rond 15.00 uur en vergeet je muntje niet. Als je een dagje wilt overslaan: droogshampoo en vochtige doekjes mee (voor den doosch, I presume)! Drink voor je gaat slapen een kop kamillethee. Drink veel water. Drink niet te veel alcohol. Eet je havermoutje in de ochtend en verder dadels, snoeptomaatjes, komkommer, dadelrepen of gezonde repen uit de ekowinkel. Of haal iets bij de foodtruck ‘Vrij voedsel’, waar ze – YAY! superfijn en superlekker! – rekening houden met een gluten-, lactose- of notenallergie. Plus: Friet! (“Dat mag best als je op een festival bent”),

Enfin, van dat gedoe dus.

Als ik jullie, Tessa & Ik (Jorian), was, zou ik trouwens zelf een T-shirt dragen met een foto van een ei erop en daaronder de tekst ‘TOLD YOU SO’.

Want eerlijk is eerlijk: jullie wisten in september 2016 al dat eieren, “de menstruatie van een kip”, niet pluis waren. Jullie wel…

Petje af.

YAY!

Dikke kus,

JanD

7 thoughts on “Aan Tessa & Ik (Jorian)

 1. Zonder drugs was er geen Lowlands, yay!!!!!!
  Zonder Lowlands “was” er geen drugs, yay!!!!!!
  Wat was er eerst Lowlands of drugs, yay!!!!!!
  (volgens mij het fipronilei , yay!!!!!!)
  Vraag maar aan fipronilschippers en fipronilvandam, die legden het even uit bij Jinek, yay!!!!!!

 2. Yay, als we een paar decennia verder zijn dan is roken uitgestorven. Mag alcohol alleen nog medicinaal worden gebruikt en is vlees extra Accijns-belast en voorzien van een confronterende zielig beest (LGBTQI) afbeelding. Yay, hoe overleef je de toekomst zo leuk mogelijk!

 3. “ik wil nog niet dood in Biddinghuizen gevonden worden”
  Je wilt nog niet dood gevonden worden. Daar heb je vast goede redenen voor.
  Ik neem aan dat je verder niets tegen Biddinghuizen hebt.

  Toch?

  P.S. Kom gerust eens bij me buurten.

 4. U heeft volkomen gelijk m/v J. Stuut en ik zie, dat u nabij de Bremerbergweg woont te Biddinghuizen en velen zouden jaloers zijn op het mooie Biddinghuizen, goed voor U.

 5. Aan de tuthola’s van de Groene Vrolijkheid:
  Kippen zijn pluimvee, dus geen zoogdieren.
  Zoogdieren menstrueren , baren levende jongen en zogen hen. Waaronder de menselijke soort.
  Verder wens ik deze hersenloze kipjes het aller beste. Zij verdienen geld aan de rest van hersenloos Nederland.

 6. Aan de tuthola’s van de Groene Vrolijkheid:
  Kippen zijn pluimvee, dus geen zoogdieren.
  Zoogdieren menstrueren , baren levende jongen en zogen hen. Waaronder de menselijke soort.
  Verder wens ik deze hersenloze kipjes het aller beste. Zij verdienen geld aan de rest van hersenloos Nederland.

Comments are closed.