Aan Sylvana Simons

Beste Sylvana,

Dus om van die vréselijke Quinsy Gario af te komen, was uiteindelijk alleen maar een haperende videoverbinding nodig.

Gisteren mocht die engnek zich éindelijk bij de leden van BIJ1 verzetten tegenover zijn op een geheim gebleven rapport van een onderzoeksbureau gebaseerde royement als lid van de partij.

Maar meneer moest “wegens technische problemen” tweeënhalf uur wachten voor hij aan de beurt was en daar had Zijne Hooghartigheid geen trek in.

Dus twitterde hij: “Weet je wat, het hoeft voor mij niet meer. Ik ben geen lid meer.”

Fijn voor de leden, die nu geen kleur meer hoefden te bekennen, nadat jij een vertrouwenskwestie had gemaakt van de zaak rond het prinsje: hij eruit of jij eruit.

Fijn voor jou, want je bent van een ongelooflijke pain in the ass af.

Fijn ook voor Gario, die zich nu volledig kan gaan storten op zijn PhD-kandidatuur aan de VU. De sollicitatiecommissie van de VU had hem ondanks meer dan honderd andere sollicitaties gevraagd om alsnog een briefje te schrijven en… kwam tot de verrassende conclusie dat Gario de ideale man was om onderzoek naar roofkunst te gaan doen.

Fijn voor ons, want we zijn voorlopig van die zeikstraal af.

Eén puntje heb ik nog wel.

Welke randdebiel dacht ooit dat het een goed idee was om deze beroepsquerulant op de tweede plaats van de kandidatenlijst van BIJ1 te zetten?

En waarom stond jij het als leider van de partij toe?

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Voor het feestje waar het vertrek van die mafklapper gevierd wordt.

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren (waarvoor mijn dank!), dan kan dat via Ahmed of via mevrouw Dijkgraaf.