Aan Sylvana Barack Simons

Lieve Sylvana,

Toen je nog lang en breed als ‘Hoofd Communicatie’ salaris kreeg van DENK, toen ze je nota bene een auto ter beschikking stelden, toen je ‘ziek’ thuis zat, heb jij met wat geestverwanten gewerkt aan de oprichting van je eigen afscheidingsbeweging van de afscheidingsbeweging.

Niet chic.

Maar ik dacht ook: ach, niet iedereen ziet meteen dat die twee loopjongens van de Turkse dictator Erdogan niet deugen. Sommigen hebben daar een minuut voor nodig. Anderen een uur. Jij zeven maanden en zes dagen.

Kan gebeuren.

Maar dat je nieuwe partij is geregistreerd vanaf het mailadres ‘[email protected]’, dat baart me dan weer wel zorgen. Want we kennen je, na 69 recente optredens bij De Wereld Draait Door en 14 interviews op één dag in de Volkskrant, inmiddels als een volstrekt humorloze onruststoker met een dubbele agenda (ik heb www.herstelbetalingen.nl om die reden maar even gekaapt). Dus je meent het.

Je denkt écht dat je de Barack Obama van Nederland bent.

Yes you can!

Misschien wordt het dan nu toch tijd dat iemand die het nog wel goed met je voorheeft je aflevert bij zo’n kliniek in de duinen of de bossen. Zodat je tussen al die andere ‘Jezussen’ liefdevol verzorgd kunt worden. 

Want dit wordt te pijnlijk.

Knuf!

JanD

PS. Echt? Rosa Parks? Hahahahaha!