Aan Sylvana Simons

Hoi Syl!

Balen, meid.

Moet je de naam van je partij binnen een maand veranderen, omdat de Stichting Expertisecentrum Discriminatie, dat handelt onder de naam ‘kenniscentrum discriminatie Art.1’, dat met succes bij de rechter heeft afgedwongen.

Er zou bij mensen verwarring kunnen ontstaan tussen een stichting met een nobel doel en jouw wittemannenhaatclub.

Je had aangegeven dat jullie eigenlijk geen geld hebben om die naamsverandering door te voeren, maar daar had de rechter dus geen boodschap aan.

Niet zo mooi allemaal.

Ik dacht gisteren wel: laat ik voor de zekerheid eens kijken hoe die rechter heet die jullie club de nek om draait. Zal vast geen Pengel, Bruinhart, Letterboom of Doorson heten. En verdomd: mr. M.W. van der Veen.

Ik ben benieuwd welke plantage haar voorouders bezaten…

Dikke kus!

JanD

PS. Gevonden!

 

Vaderdag 2017 NL

6 thoughts on “Aan Sylvana Simons

 1. Briefje aan Jan.
  Je kunt natuurlijk van alles en nog wat vinden van deze dame, maar besef dat zij het slachtoffer is van de buitengewoon misselijke, buiten alle proporties geld op strijkende pershoeren zoals bijvoorbeeld Jeroen Pauw.
  Deze Gore Rat , Pauw, verdient zijn veel te hoge salaris met het ten toon stellen van mensen zoals Simons, die duidelijk de weg kwijt zijn.
  Sterkte Simons en ik daag jou uit Jan, Pauw eens een briefje te schrijven.
  Voor een enorme schop onder zijn hol, voor de wijze waarop hij zwakken zoals Simons exploiteert.

 2. Beste Louisana,

  Zo te horen heb jij ook bij Sylvana op school gezeten…….allebei 10 jaar over de kleuterschool gedaan!

 3. Jantje!

  Wat zeg je nou eigenlijk jongen? Meestal (oké, vaak) kan ik je wel volgen, maar nu? Bedoel je:

  1) Het is terecht dat de ‘wittemannenhaatclub’ niet verward mag worden met een kenniscentrum discriminatie, en dus haar naam moet wijzigen?
  2) De rechter stamt af van slavenhouders, dus er zit een racistisch motief achter de uitspraak (hoewel die in het voordeel is van een vereniging ter bestrijding van discriminatie)? (En vind je dat dan ook terecht?)

  En wat zit je nou te ‘hé Syl-len’ en ‘dikke kus!-en’? Ik had niet het idee dat jullie zo close waren. Of vind je dat een middelbare witte man dat gewoon mag doen bij een hippe zwarte vrouw, ongeacht jullie relatie? Ik hoef toch geen melding te doen bij het genoemde centrum?

  Lekkere lebber,
  Jens

  P.S. Mijn voorouders exploiteerden een koloniale oliebron en maakten buitenechtelijke kinderen in Nederlands Indië. Geen praktijken waar ik achter sta of die mijn huidige gedrag beïnvloeden.
  P.P.S. Ik voel me als witte man helemaal niet gehaat door clubs als die van Sylvana. Misschien zijn er verschillende soorten witte mannen?

 4. @jan, nou, aangezien jij niet eens in staat bent mijn naam goed te lezen….zou ik zeggen…..

 5. “n 1726 stierf zijn vrouw. Omdat Van der Veen zelf geen kinderen meer had, die in leven waren, kwam een groot deel van de erfenis, waaronder de Surinaamse plantages in handen van de vijf neven en nichten, de kinderen van Andries Pels, ” Onmogelijk dat deze rechter een afstammeling van deze Paulus van der Veen is.

 6. Sylvana is openlijk marxist en vertegenwoordigt de black lives matter agenda in Nederland. Ze heeft inderdaad een bloed hekel aan blanke mannen. Maar dan wel hetero blanke mannen, homo’s zoals Paul de Leeuw mag ze dan weer wel natuurlijk.

  Er is niets aan de partij Artikel 1 waar je trots op kan zijn. Alle Surinamers (met name uit de Bijlmer) die op haar gestemd hebben, moeten zich diep achter de oren krabben. Ze is maximaal incompetent, naïef en misleid. Ga je schamen als je ook maar 1 seconde achter deze Social justice draak hebt gestaan.

Comments are closed.