Aan Soundos el Ahmadi

Beste Soundos,

Door omstandigheden miste ik gisteren je wekelijkse optreden bij De Wereld Draait Door.

Ik zat rond die tijd namelijk in theater De Spiegel in Zwolle, waar Claudia de Breij haar Oudejaarsconference speelde. Ja, ik weet het, oudjaar op 21 oktober is raar. Maar die meid moet ‘m een keer of vijftig gespeeld hebben om op 31 december dat miljoenenpubliek in vervoering te kunnen brengen en op oudejaarsavond zelf is mijn moeder altijd bij ons en die kan niet zo goed vijf kwartier stil zijn, dus dan kun je de grappen beter maar alvast kennen. Plus ik dacht: Claudia in de buurt zien kan alleen nu, Soundos kan ik op internet wel ff terugkijken.

Enfin, Claudia was tóp! En ik weet zeker dat haar vriend én vijand dat op 31 december ook zullen vinden. Wat een vakvrouw!

Toen ik in de vroege nacht thuis kwam, dacht ik: ga ik nog naglimlachend met de herinneringen aan de show van Claudia naar bed of kijk ik eerst Soundos terug?

Ik besloot tot het eerste.

Vanochtend echter first thing in the morning (na het voeren van de vijf schapen, vier katten en drie kippen uiteraard): teruggekeken!

En ik heb eigenlijk maar één vraag.

Hoe vond je zelf dat het ging?

Groet,

JanD