Aan Soner Atasoy

Sale

Beste meneer Atasoy,

U bent voorzitter van de Stichting Islamitisch Onderwijs (SIO) in Amsterdam.

U wilt een islamitische middelbare school openen in Amsterdam.

Op die school wordt twee uur per dag koranonderwijs gegeven. Bij de gymlessen (en martial arts) worden jongens en meisjes gescheiden. Tijdens schoolreisjes krijgen de meisjes toezicht van een ouder of chaperonne. Een ex-bestuurslid van uw stichting verheerlijkte Islamitische Staat, een organisatie die zich door de koran laat motiveren tot het afsnijden van kelen, levend verbranden van andersdenkenden en plegen van aanslagen op westerse objecten.

Omdat u de school voor 1 augustus draaiend moet hebben en het blijkbaar niet zo lekker liep met de aanmeldingen, belooft u ouders die hun kind inschrijven een voorloopscooter een elektrische fiets of een nieuwe laptop. Tegen De Telegraaf zei u stoer dat de school hoe dan ook zal starten, met of zonder centen van de staat. Dat u de fietsen en laptops uit eigen zak betaalt. Net als u de proceskosten van een half miljoen om de school mogelijk te maken uit eigen zak zou hebben betaald. En u besloot met: “Nu niet zeuren over die gratis fiets, anders geef ik er ook nog gratis klompen bij”.

U heeft die centen vast niet vanuit Saudi-Arabië of een andere bevriende natie van Nederland gekregen, maar eerlijk verdiend. Dus daar hoort u me niet over.

Waar ik me wel wat zorgen over maak is of u wel genoeg geld overhoudt om straks een goede docent maatschappijleer in te huren. Eentje die de leerlingen bevlogen zal bijpraten over de scheiding van kerk en staat, over artikel 1 van de Grondwet en over de goede gewoonte in ons soort landen om homo’s niet van hoge gebouwen te gooien, maar alle kansen te bieden.

Groet,

JanD

3 thoughts on “Aan Soner Atasoy

  1. Ik hoop vurig, dat steeds meer mensen de ogen opengaan en beseffen wat wij hier hebben binnengehaald; en als het aan sommigen ligt nog binnenhalen. Hetgeen deze surrogaat Nederlanders zich aanmatigen is onvoorstelbaar. De grote smoel die deze mensen hier menen te moeten opentrekken is tergend.

  2. Je kan op het internet gaan zoeken en veel lezen over het “Plan van de Moslimbroederschap”. Zonder meteen aan complottheoriën te denken, kom je toch terecht bij vrij intelligente mensen en arabisten, die onderschijven dat die Moslimbroederschap bezig is Europa te islamiseren. Op strategische plekken en via de media moet er elke keer een stukje islam onze cultuur ingespoten worden, teneinde zover te komen, dat Europa Eurabia onder sharia wordt. Ene mevrouw Brigitte Gabriel laat op een gegeven moment zelfs het plan, dat zij in handen heeft gekregen zien en vertaald dit. Jan doet hier eigenlijk in beschaafde mode, wat zij in hardcore doet. Zij is dan ook verdreven uit Libanon omdat ze Christelijk is, dus je mag wel oppassen Jan.

    Dit is het voorland van Nederland Jan, daar ben ik van overtuigd want onze leiders staan erbij en kijken ……met een glimlach.

Comments are closed.