Aan Erik van Muiswinkel

Beste Erik,

Toen ik gisteren bij Jinek hoorde dat je met een nieuwe theatervoorstelling komt, ben ik natuurlijk meteen gaan zoeken naar de dichtstbijzijnde kaarten.

Nou, op 21 oktober sta je in ‘Ons Gebouw’ in Bolsward.

Ik meteen op de knop ‘Kaartverkoop’ op de site van je impresariaat Bunker Theaterzaken drukken. Die bracht me naar de website van ‘Ons Gebouw’, waar slechts twee evenementen worden aangekondigd: locatievoorstellingen van ‘Kening fan de Greide’ bij Boerencamping Half Hichtum op 12 en 13 juli.

Dus zocht ik verder op die site.

De knop ‘Kaartverkoop’ bij ‘Ons Gebouw’ dan misschien? Daar stond: “Kaarten in de voorverkoop zijn verkrijgbaar bij Expert vanaf 11 dagen vóór de voorstelling. Natuurlijk kunt u, indien beschikbaar, kaarten ook aan de zaal kopen. De kosten voor een kaartje zijn € 15,-. Natuurlijk kunt u ook voor € 100,- een abonnement kopen, zodat u het hele jaar verzekerd bent van een plaatsje. De aanvang van de voorstelling is 20.30 uur. Vanaf 20.00 uur kunt u terecht voor het lekkere bakje koffie vooraf. Na afloop kunt u uw ervaringen delen in de bovenbar met de rest van het publiek, de organisatie en met een beetje mazzel de artiest.”

Nou, die mazzel wil ik wel!

Vanaf 10 oktober kan ik bij de Expert in Bolsward kaartjes kopen voor je voorstelling.

Wat denk jij? Worden dat lange rijen op het Marktplein?

Groet,

JanD

PS. Als het me lukt kaartjes te bemachtigen, neem ik meteen een pak papieren zakdoekjes voor je mee. Oktober is in Friesland geen fijne maand voor hooikoortspatiënten.

8 thoughts on “Aan Erik van Muiswinkel

 1. Ik vond het gek, dat hij Snuifwinkel genoemd werd, maar volgens mij had hij bij Jinek echt een sneeuwneus en zo hyper, of misschien hoort dat erbij, ja ik roep maar wat.

 2. Beetje jammer dat je zo over mijn favoriete coke afnemer praat (kilo per dag)
  Hij gebruikt het niet om te snuiven maar maakt er zijn zwarte piet gezicht wit mee.

 3. Realiseer je wel, dat je een hele, humorloze, avond kwijt bent; naar de knoppen, foetsie.

 4. Ik dacht meer aan speed daar wordt je druk en niet meer te begrijpen van. Als onze goedemens linkse speed snuiver in de buurt komt zullen we de zaal op de kop gaan zetten, want wat dat gajes er allemaal uitkraamt heeft toch wel wat weerklank nodig. Je kunt je in mensen vergissen maar speedmuis spant wel de kroon zeker weer centjes nodig. Dus als ik een cabaretje heb mag ik die straks ook bij Jinek pluggen?

 5. Eerlijk gezegd….. Beetje jammer dat Jan aandacht besteed aan deze totaal onbenullige figuur.
  Zielenpoot.
  Maar ja, als je bij die blonde snerpstem, die al naar het haar uitkomt haar borsten/en of benen laat zien, waarmee zij aantoont gewoon een pershoer te zijn, maar soit ) in haar programma mag opdraven stel je kennelijk nog iets voor.
  Drie maal zielig.
  Zielig = hulpeloos.

 6. I must say you have hi quality posts here.
  Your posts can go viral. You need initial traffic only.
  How to get massive traffic? Search for: Murgrabia’s
  tools go viral

Comments are closed.