Aan ‘Silly Putty’ Jetten

Beste Robbie,

Daar sta je dan met je goeie gedrag.

Liefst 24 procent van de mensen die er over denken om bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen op D66 te stemmen, overweegt over te stappen naar een andere partij als jullie geen vrouw als lijsttrekker hebben.

Liever Palestijnen-spekker Sigrid al-Qaq dan Robbie Jetten?

Liever democratiehater Josepha Goebbelgren dan Robbie Jetten?

Ze zijn gék geworden.

Hebben ze bij D66 met jou éindelijk de definitieve versie van Barbies Ken in huis, moet het alsnog één van de manwijven worden.

Zei ik Ken?

Ik bedoel eigenlijk Silly Putty.

Ken je dat nog?

Vaker Kopen

Dat speelgoed dat Amerikaanse onderzoekers toevallig ontdekten tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Ik citeer de productomschrijving: “Silly Putty heeft enkele opmerkelijke eigenschappen: het stuitert op de grond, het breekt wanneer je er hard op slaat, het kan drijven of omgevormd worden tot een vloeistof en men kan Silly Putty kneden in verschillende vormen.”

“Silly Putty heeft nog andere bizarre eigenschappen: het kan gebruikt worden als lijmmiddel, maar ook als kopieermiddel. Vroeger werden in veel kranten de tekeningen gedrukt in een inkt gebaseerd op petroleum. Wanneer men Silly Putty over zo’n tekening smeert, wordt deze opgenomen in het product. Vervolgens kan men de Silly Putty als stempel gebruiken om die tekening te kopiëren naar een ander blad.”

“Daarnaast gaan enkele eigenschappen van Silly Putty voorgoed verloren wanneer het in aanraking komt met alcohol. Indien men Silly Putty opwarmt (bijvoorbeeld in een magnetron), wordt het zo hard als steen, maar na afkoeling wordt het even soepel als voorheen.”

Vul waar ‘Silly Putty’ staat ‘Rob Jetten’ in en het kan zo op je cv.

Je stuitert, je breekt, je kunt drijven, je kunt vloeibaar gemaakt worden, je bent kneedbaar, je bent te gebruiken als lijm én als kopieerapparaat, je bent hard als steen en even gemakkelijk weer soepel als slijm.

Mij sprak vooral aan dat je enkele eigenschappen voorgoed verliest als je in aanraking komt met alcohol.

Ik vroeg me af wat er met je gebeurt als we je van de hoge duikplank in een zwembad vol alcohol laten springen (mag met hulpmiddelen).

Wil je dat eens testen?

Ik vraag dit voor een land.

Groet,

JanD

PS. Hoe sta jij eigenlijk tegenover resocialisatie van moslimterroristen?

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Bol.com Algemeen