Aan Selcuk Öztürk

Beste meneer Öztürk,

Aanvankelijk dacht ik dat u in tegenstelling tot uw partijgenoten Tunahan Kuzu, Sylvana Simons en Farid Azarkan uw tong er had afgebeten, maar dat misverstand is eergisteren met dat malle filmpje rechtgezet. U kunt wel degelijk praten.

En nu lijkt het er op dat u ook kunt frauderen.

Het keurige NRC Handelsblad onthult namelijk dat er onderzoek wordt gedaan naar twee zakelijke transacties waarbij u de boel bedonderd zou hebben. In één geval zelfs met behulp van zo’n andere gladjakker, oud-VVD’er Jos van Rey.

Een en ander had overigens plaats vlak voor de PvdA-topmannen Hans Spekman en Diederik Samsom u de 39ste plaats op de PvdA-kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2012 gunden. Ofwel: die twee zagen er in de jacht op de allochtone stem geen been in met een zakenmannetje in zee te gaan zonder diens antecedenten eerst goed te onderzoeken.

Ik neem aan dat DENK, mochten de beschuldigingen aan uw adres kloppen, meteen maatregelen neemt en u wegstuurt als voorzitter en royeert als lid. Qua normen en waarden.

Waarbij natuurlijk niet uit te sluiten valt dat u eerst nog een rondje slachtofferrol doet. En dat Tuun, Syl en Faar hun handen voor u in het vuur steken.

Groet,

JanD