Aan Selçuk Öztürk

Baby deals

Beste Selçuk,

Smart move, ouwe.

Het is hard werken in de Tweede Kamer.

Zeker in combinatie met je voorzitterschap van DENK en je eigen handeltjes.

DENK, dat drie Kamerleden heeft: twee soldaten van Erdogan en één Marokkaans testosteronbommetje.

Grote doelgroep, maar die kan natuurlijk groter. Sylvana was vast niet de enige Suri die bereid was de zegeningen van de islam te omarmen in ruil voor doekoe.

Dus wat doe je?

Je stopt als Tweede Kamerlid.

Je wordt fractievoorzitter van DENK in de Eerste Kamer.

Dat is één dag werk in de week, dus kost je geld.

Geen probleem, want je hebt, dankzij de PvdA die jou in 2012 de Tweede Kamer in parachuteerde, recht op wachtgeld voor de andere dagen van de week.

En die kun je dan mooi besteden aan vrijwilligerswerk, je voorzitterschap van DENK. Zodat je meer tijd hebt om de instructies uit Ankara tot je te nemen, framende Facebook-filmpjes in elkaar te wrotten en –als ik een tip mag geven- eindelijk eens een keer fatsoenlijk Nederlands te leren.

Plús: je zetel in de Tweede Kamer kan worden ingenomen door een nieuwe Sylvana, Gladys Albitrouw. Een mevrouw die drugscontroles op vluchten vanuit Suriname wil afschaffen…

Ik zeg: win, win, win.

Groet,

JanD

6 thoughts on “Aan Selçuk Öztürk

 1. Die Selçuk Öztürk moeten wij koesteren. Hij, samen met de andere leden van DENK zijn de openbaring van de onderhuidse ziekte die zolang heeft kunnen voortwoekeren in onze maatschappij teneinde de voorspelbare dood en destructie voor te bereiden. Dankzij DENK wordt het kaf van het koren gescheiden. Dankzij DENK worden collaborerende foute partijen zoals de PvdA, GL en D66 niet meer beloond met stemmen door onze vijand de hand boven het hoofd te houden. Dankzij DENK krijgt de vijand een gezicht.

  Het schrijnende is, dat als het eenmaal zover is dat wij gedwongen zullen moeten bekeren of anders worden vermoord zij volkomen terecht zullen kunnen zeggen: “Jullie wisten het. Het staat in de koran. Het is veelvuldig en zonder uitzondering beschreven in de islamitische geschiedenis. De agressie, islamisering, aanslagen zijn zelfs zeer regelmatig in het nieuws te zien geweest!”.

  Die Selçuk Öztürk is fout, dat is duidelijk. Selçuk Öztürk is het smegma van de islamitische hond in de nederlandse politiek. Lid van de vijfde colonne en onvervalste vijand van het nederlandse volk. Daar is geen twijfel over mogelijk.

  Maar een ieder die beweert: “Ich habe es nicht gewußt”, die is pas écht fout!

 2. Wow Jan! Geweldig! Deze tekst kan onze vriend weer in zijn diepe zakken steken…..
  Groetjes Sjoke.

 3. “Marrianne” Sorry, maar ik zou dat Islamitisch tuig niet willen vergelijken met een trouwe viervoeter.

 4. Vandaag veel “Briefjes van Jan” gelezen. Ik bemerk dat ze zo goed als altijd mijn kijk op mensen en zaken weergeven. Erg goed geschreven. Lekker veel ironie, sarcasme en relativerende humor.
  Mijn huiswerk: goed stemmen op 20 maart. Weg met de liegende, zelfbevlekkende, lastenverhogende kaste. Ik ben afgekeurd en ontvang bijstand, waarbij ik geheel uit mezelf al vele jaren vrijwilligerswerk doe. Zo zo’n Rob Jetten überhaupt mensen kennen voor wie 10 euro echt geld is, en voor wie autorijden en vliegen op een andere (nl. zijn) planeet gebeurt? Of zou het dan echt zo zijn, dat bij D’66 mensen als ik feitelijk helemaal niet mee horen te tellen, democratischerwijze, want hoe zou ik “Europa” en “klimaat” nu kunnen snappen? Nee laat de mondiaal genetworkte, conferentiegebabbelvliegers maar voor mij denken en beslissen. Democraten 66 immers?

 5. Mooie quote uit boek van mannetje met snorretje: ” Politici zijn vlinderpoppen; vier jaar poppen in het Parlement en dan uitvliegen als vlindertje naar een vet betaalde baan”. Goh, deze tekst is al bijna 100 jaar oud. En maar roepen dat de wereld veranderd is; nu de mensheid nog.

Comments are closed.