Aan Sabia Boulahrouz

Beste Sabia,

Ik had me nog zo voorgenomen om gisteravond geen televisie te kijken. Maar ja, op een gegeven moment begon het op het heerlijke terras van Beachclub Lemmer toch wat te veel af te koelen en besloten we naar huis te gaan. En dan is het simpel: als mijn gabber Paul de Leeuw er op is, dan wil ik dat zien.

Dus ik hoorde je op NPO3 bij ‘Ranking the Stars’ tegen Patty Brard zeggen dat je vorig jaar echt zwanger was (van Rafael van der Vaart). En dat je buikje vorig jaar echt echt was. En dat het dus heel, heel, heel verdrietig was wat er allemaal over je geschreven werd door de media. En toen kwam het nieuws: vanaf nu pik je het niet meer als media leugens over je verspreiden. Je gaat ze juridisch aanpakken. “Nu ga ik tegen al die dingen aan.”

Dat lijkt me, na het uitmelken van de creditcard van topvoetballers, een lucratief businessmodel voor je.

You go girl!

Groet,

JanD

Dagdeal (728x90)