Aan Roborob Jetten

Naar Buiten - Inrichten

Roborob!

Nu de laatste week voor de verkiezingen van het Europees Parlement is begonnen, zijn de mannen (Thierry Baudet en Mark Rutte) gescheiden van de jongens.

Het gaat alleen nog maar over de tweestrijd tussen hun Forum voor Democratie en de VVD en alle andere politici zijn veroordeeld tot het oprapen van de kruimels.

Je zag het aan Sylvana Simons, die opeens de schijnwerpers probeerde te zoeken door te praten over een aanslag op haar leven. Alsof er íemand op de wereld is die zich de moeite zou willen getroosten, laat staan: een taakstrafje riskeren.

Áls iemand het al zou overwegen, zou ik die persoon overigens aanraden om een asielzoeker uit een azc het vuile werk te laten opknappen. VVD-staatssecretaris Mark Harbers zorgt dan wel dat de dader niet wordt vervolgd en het delict wordt weggeschreven onder het kopje ‘overige’ – daar heeft-ie ruime ervaring mee.

Ik snap dat ik nu je software in de war heb geschopt door Sylvana Simons te noemen, terwijl die helemaal niet mee doet aan de Europese verkiezingen. Dat weet jij, dat weet ik, dat weet iedereen, maar leg het Sylvana Simons maar eens uit. Het blijft toch een paaldanseres met niet afgemaakte kappersopleiding in de grotemensenwereld, hè – je kunt dat helder licht alles wijsmaken.

Maar laat ik twee voorbeelden noemen van politici die wel meedoen en die net zo wanhopig als Sylvana Simons de aandacht trachten te trekken.

Tunahan Kuzu!

De DENK-loopjongen van dictator Erdogan die Israëlische militairen en politieagenten met de ‘camera’ in de aanslag uitdaagde door met een Palestijnse vlag door Jeruzalem te paraderen. En toen hij staande werd gehouden (“Meneertje, wat doen wij hier met die vlag?”) alle alarmbellen in Nederland liet afgaan omdat hij ‘gearresteerd’ zou zijn (en in een kerker werd gesmeten). Het was echter zo duidelijk een knullig toneelstukje, dat zelfs zijn partners in crime Selcuk Öztürk en Farid Azarkan hier geen gelikt antisemitisch Facebook-filmpje van in elkaar kunnen monteren.

Of wat te denken van Judith Sargentini?

Jeweetwel, die Europarlementariër van GroenLinks, de partij die bekend staat om het wegmoffelen van aanrandingen (of erger) en die eerder ontslagen aanranders zelfs weer in dienst neemt alsof het de normaalste zaak van de wereld is.

Judith is bekend geworden van dat onnozele tweetje waarin ze zei dat tussen de vluchtelingen en andere gelukszoekers die naar West-Europa kwamen geen terroristen zaten (“Is hysterie”). Maar blijkbaar vond ze het tijd voor een nieuw verzinsel.

Ze schreef dat ze op Schiphol een groep van vijftig blanken en een kleurling zag aankomen en suggereerde dat de Marechaussee alleen die ene kleurling controleerde.

Is geen greintje bewijs voor, want in tegenstelling tot Kuzu had het wappie van de #MeToo-apologetenpartij GroenLinks geen ‘cameraman’ bij zich die een en ander vastlegde.

Je zou haast zeggen “Is hysterie”, ware het niet dat het campagnetijd was. En is dus geen hysterie, maar strategie. Toch nog even proberen de media te halen met een verzinsel, nu de strijd zich helemaal toespitst op Baudet vs. Rutte.

Simons. Kuzu. Sargentini.

Dat is dus de categorie waartoe ook jij inmiddels behoort.

Nu de stofwolken rond jullie onkostengraaier Sophie in ’t Veld een beetje zijn neergedaald, dacht jij namelijk: ik moet even laten horen dat D66 ook nog bestaat.

Dus wat deed je?

Je noemde Thierry Baudet een… “rioolpoliticus”.

Omdat hij een (beetje ruw) filmpje doorplaatste op social media waarin duidelijk werd gemaakt wat sommige ‘asielzoekers’ met West-Europese vrouwen doen. Iets met verkrachting en moord, zeg maar de dingen die VVD-staatssecretaris Mark Harbers onder ‘overige’ plaatst om de Nederlandse bevolking in slaap te sussen.

“Rioolpolitiek.”

Nou nou.

Poeh poeh.

Daar zal Baudet wakker van liggen, zeg.

Groet,

JanD

5 thoughts on “Aan Roborob Jetten

 1. Gisteren zag ik een typisch gevalletje Rutte. Hij deed weer eens heel stellig en stevig op zijn persconferentie. Hij was geschrokken van de cijfers over de criminaliteit door asielzoekers en nee, verdoezelen hiervan was een ongelukje. En toen kwam het babbeldebabbel: de misdaadasielzoekers moeten als “Zoef de haas” het land uit. Meneer Rutte: u bent al bijna historisch lang premier. Het is erg dat u schrikt van een fenomeen dat zo evident is. U zegt heel stellig iets over “Zoef de Haas”. Maar in ons land gebeurt dit direct uitzetten toch helemaal niet? U bent premier: welke politieke stappen onderneemt u dan eigenlijk om te zorgen dat dit wel standaard beleid wordt? U heeft hier een decennium aan kunnen werken! Het is toch ook al lang bekend-de directeur van COA trok aan de bel bij Nieuwsuur-hoe kansloze asielzoekers zich misdragen in, bij en rondom opvanglocaties? Ze krijgen dan bv. een eigen busje godbetert! Dus wat doet u nou stellig? Zo gaat het altijd bij u. Het is allemaal vorm, spin, corpsbal-stoerpraat. U bent bijna tien jaar lang premier van dit land maar de meest knellende kwesties in onze samenleving zijn niet krachtig aangepakt, nee eerder verergerd. De Jeugdzorg is een rotzooi, de zorg en onderwijs zuchtten onder de bureaucratie, politie is in crisis na een rampzalige nationalisering. Aangifte doen vraagt bijna cursus tegenwoordig. Etc. etc. U bent zo buigzaam als een rietje en dus bent u nu ter behoud van uw macht coalitie aangegaan waarbij de lasten alsmaar stijgen, behalve voor uw vrindjes in de big corporates. Wat heeft u zitten doen al die jaren? En finally begint iedereen het door te krijgen: u babbelt maar door, maar staat helemaal nergens voor en Nederland is uitverkocht aan de banken, aan de Zeurolanden en aan Kafkaland Brussel. Uw jovialiteit en eeuwige gehinnik hangen de keel uit. U wordt niet betaald om een gezellige praatjesmaker-met de diepgang van een plat schoteltje- te zijn mijnheer Rutte. Vertrek alstublieft als Zoef de haas en doe Nederland uw bewind niet langer aan. Neem Rob van D’66 mee naar Brussel. En kiezers: alstublieft-voor het te laat is en we in zwart gat Brussel gezogen zijn-alstublieft stem donderdag voor uw eigen land, dat het ooit echt “gaaf” mag worden. Dank u.

 2. Ja wat moet ik er nog aan toevoegen de woorden maffia zakkenvullers leugenaars en Nederland naar de kloten geholpen boekhoud foutje. Door wat voor bende worden we geregeerd dronkaards volgevreten moslimvriend en alles ontkennen.
  De leugen regeert maar hoelang nog.

 3. ALS IK DE REACTIES ZIE VAN RUTTE EN HALBERS OP DIE VERDOEZELDE MISDAADCIJFERS MOET IK DENKEN AAN EEN GEZEGDE UIT MIJN JEUGD.
  IN HET ZUIDEN VAN HET LAND ZEI DE FABRIKANT ALTIJD TEGEN DE PASTOOR: ALS U ZE DOM HOUDT DAN HOUD IK ZE WEL ARM.

 4. Als er een een wedstrijd uit ge-
  schreven zou worden wie o wie is de grootste en beste leugenaar dan u gegarandeerd winnen.

 5. Ben benieuwd Jan hoe je gaat reageren op de uitlatingen van Roborob, n.a.v. een stukje over Vrouwonvriendelijkheid, Euthanasie etc. van Baudet. Dit staat op het FB van mijn vrouw: ” Vooral de……….Jetten viel door de mand. Kennelijk houdt hij niet van vrouwen. En dan dat verbeten trekje om zijn mond, perfect gemaskeerd door zijn gebleekte tandjes. Wat een engerd. Hij liet even zijn ware Aard zien. Bij ons om de hoek staat een school. Je wilt niet zien hoe de kinderen loskomen in de auto als mans in volle op weg naar school de drempels over gaat. En dan gelijk weer naar het werk. Immers paps staat al een uurtje in de file. Maak dat de kakjochies maar eens wijs. Amper schaamhaar en dan nu al babbels hoe een gezin zou moeten reilen en zeilen. Wie niet steelt of erft zal werken tot hij sterft; hoe toepasselijk voor de moderne vrouw. ” En dan heb ik het niet eens over mijn eigen dochter en schoondochter……….

Comments are closed.