Aan Robin Linschoten

Lees alle reviews over Fuck You – Middle Finger

Beste Robin,

En wéér een ‘prominente VVD’er’, gaapte ik.

“Robin Linschoten voor de rechter wegens belastingfraude”.

Dezelfde Robin Linschoten die als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid de Tweede Kamer bedonderde bij de afschaffing van de Ziektewet.

Dezelfde Robin Linschoten die als ‘Chief Risk Officer’ in de Raad van Bestuur mede verantwoordelijk was voor het DSB-debacle.

Dezelfde Robin Linschoten die voorzitter was van Juncta Juvant, een dubieuze, door vliegtuigbouwer Stork gefinancierde, lobbyclub voor de JSF.

Dezelfde Robin Linschoten die bij hoog en bij laag bleef beweren dat (ex-)VVD’er Jos van Rey deugde.

Dezelfde Robin Linschoten die vorig jaar voorzitter was van een vage stichting, die mensen geld uit de zak trachtte te kloppen met al dan niet echte kunstwerken van Vincent van Gogh.

Ik schrik er niet van, Robin.

Je bent immers een VVD’er.

Maar misschien moet je wel stoppen met tegen de lamp lopen.

Dit straalt allemaal zo slecht af op je o, zo integere nichtje!

Groet,

JanD

UPDATE Betalen wordt een dingetje…

16 thoughts on “Aan Robin Linschoten

 1. Nou Jan, voor mij heb je met dit briefje de gevoelens verwoord van iedere inwoner van dit land. Met uitzondering van de VVD-aanhang uiteraard.
  Hulde !

 2. En waarschijnlijk krijgt de man binnenkort weer een mooie baan aangeboden. Bij de VVD kijkt men niet zo nauw.

 3. Robin is de oom van die domlinkse schele nep-activiste, Anne Zeur Mekker. Maar verbaast dit iemand? Die hele VVD kan zo achter de tralies: Nijpels, Hermans, Keizer, Demmink, Smit-Kroes, Opstelten, Teefje, Schippers, Van der Steur, Dijkhoff, noem het hele smerige corrupte zooitje maar op, inclusief die liegende landverrader met de ingebakken grijns op z’n smoelwerk, Rötte. Eigenlijk wel logisch als je bedenkt dat de VVD voortgekomen is uit onze nationale rampen- en regentenpartij, de PvdA.

 4. Nou Cor, ik ben het met je eens als het gaat om degenen die je opsomt, maar in het verleden had de VVD toch wel fatsoenlijke liberalen: helaas wijlen Dijkstal, Toxopeus en in het Rotterdamse waren er ( jawel, weer in het verleden ) toch wel havenbaronnen uit de libertijnse hoek met het hart op de goede plaats .
  Voor mij zijn er fatsoenlijke libertijnen en nepliberalen , van die snelle jongens met te krappe pakjes en gele puntschoenen…met een net iets te harde stem in de bekende liberale vreetketen…en als het mis gaat met hun handel een ander de schuld geven…

 5. Rutte is het Koekoeksei gebleken, de echte Liberalen zijn er door hem uitgewerkt of op een zijspoor gezet.
  Voor de rest geldt;
  “Wie met Rutte omgaat, wordt erdoor besmet.”

 6. Die reactie van straks weer een mooie baan, die had ik willen plaatsen. Nooit iets van begrepen! In de politiek schijnt dat zo te werken. Verder nergens als je een baan hebt en die door raar gedrag verliest.

 7. @Jan: Voorlopig Je brievenboek dreigt een verzamelplaats te worden van gefrustreerden en ik ga daar mijn energie niet aan verspillen: Mijn reacties zijn oprecht, welgemeend en mij Rotterdamse achtergrond speelt mee.
  Maar schelden heeft nog nooit iets opgelost en aangezien schelden hier nu de overhand neemt…
  Welgemeende kussen van je geboorte zus,
  Louisa

 8. En verder blijkt dat mijn reactie van 10.43 uur bewaarheid wordt :
  Robin L. zegt dat hij aan de grond zit, zie NOS. Och arme, Robin…Zelfs geen ziektekostenverzekering meer hè… Want kijk, zo zit het met die Libertijnen: Succes hebben zij aan zich zelf te danken, maar als het mis loopt zijn zij zelf ineens niet meer verantwoordelijk… en dan ligt het uiteraard aan anderen.
  Ergo: Hun succes komt door hen zelf en als zij falen komt het niet door hen zelf maar ligt het aan anderen. Zij lopen dus weg voor hun eigen verantwoordelijkheid als het mis loopt.
  Om van te kotsen.

 9. Een dikke 10+ Heer Dijkgraaf, het is alleen zo jammer dat dit soort “übermensch” niet gevoelig is voor de waarheid. Bij de VVD is nederigheid een begrip dat zij niet kennen.

 10. Ik vind het stuitend dat de heer Linschoten in een kwaad daglicht wordt gesteld. O.S.M heeft altijd wel een mannetje dat het werk doet en ja, die maken juist de fouten. Daar kan en mag O.S.M. niet verantwoordelijk voor worden gehouden!

 11. @Yde Linsen… weet je wat ik stuitend vind ? Dat jij kennelijk een door “de heer Linschoten” gestuurde nuttige zielenpoot (potin ) bent die op zijn verzoek hier het e.e.a. debiteert.
  Zielig hoor ! Kun je niet op eigen kracht je weg vinden in het Liberale ?
  Hoop je op een loopbaan binnen die club ?

 12. Wat ben ik blij dat ik niet de enige ben die zeer negatief over die oplichters van de VVD denkt.

 13. Hallo, ik heb aan weinig mensen een hekel, maar aan robin linschoten als ik die kop op de tv zieof in de krant , een walgelijke uitstraling ,een riool rat!!!!!!

Comments are closed.