Aan Robbie Jetten

Valentijn

Robbie!

Het werd me allemaal een beetje te veel gisteren.

“We hebben met dit handelsakkoord een goede kans om met de Canadezen te praten over hoe we ook gender een goede plek geven in die internationale handel”, zei je in het debat over het CETA-debat, waarvoor de dinnetjes Kaag van jouw partij en Hennis van D66-light de avond tevoren nog zo uitgebreid reclame mochten maken bij de Staatsomroep.

Kan het imbecieler?

How dare you?

Hoe durf jij onze bevrijder te vergelijken met het eerste de beste moslimland waar vrouwen als minderwaardige schepsels worden behandeld?

Ja, ik denk: ik haal de Tweede Wereldoorlog er maar even bij, want wat jij kan, kan ik ook.

Bij Tom Staal van GeenStijl vatte je dat CETA-verdrag tussen de EU en Canada namelijk samen als ‘een handelsverdrag met onze bevrijders’.

Grappig argument.

Als VVD, CDA, D66 en die met een ‘inlegvelletje’ genoegen nemende meelopers van de ChristenUnie dat CETA-verdrag er straks doorheen jassen in de Tweede Kamer speelt dus volgens jou ook mee dat Canada ‘ons’ in de Tweede Wereldoorlog mede heeft bevrijd?

LOL.

Hoe kun je aan de ene kant goed volk uit de Tweede Wereldoorlog in de strijd gooien, terwijl je anderzijds álles, maar dan ook álles steunt waar ‘de bezetter’ mee komt? Ik bedoel: Poepenland. De moffen.

Heb je echt niet door dat deze emoporno een infantiel gelegenheidsargument is, waar jullie uiterlijk 21 maart 2021 genadeloos voor op jullie flikker gaan krijgen?

Nu ik je toch spreek over die verkiezingen: ik hoor van steeds meer kanten dat één van de roddelbladen binnenkort gaat publiceren over de ware reden van de langdurige afwezigheid van jullie potentiële partijleider Kajsa Ollongren.

Is het niet slim als je ze vóór bent en ^Tom, ^Liz of één van de andere propagandamiepjes even een nieuwsdempend persbericht laat opstellen over de Zweeds/Nederlandse jokvrouw?

Ik zou nu natuurlijk 75 jaar na dato de ingrediënten van het Zweeds wittebrood er bij kunnen halen, maar over zoiets ernstigs moet je geen grappen maken.

Groet,

JanD

‘Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Bol.com Algemeen

6 thoughts on “Aan Robbie Jetten

 1. D66 was ooit de partij van bestuurlijke vernieuwing en verdergaande democratisering.
  Nu is het de partij tegen bestuurlijke vernieuwing en democratisering en tegelijkertijd een totale freak show geworden met gender verwarden, LGBT seksuele voorkeur gestoorden en palestijnen/moslim hoertjes. In gekkigheid weten ze de vaak onderling botsende standpunten niet met elkaar te verenigen dus worden die tegenstellingen onder het tapijt geveegd terwijl het ene na het andere ontwrichtende voorstel uit de clowns hoed wordt getoverd: fake-news gestapo met meningen politie, aantal boeren halveren om door hen verzonnen problemen, meer Meer MEER vreemdelingen van buiten de EU binnenhalen; er is geen grens aan de gestoordheid van die freaks-of-nature.

  Soms is de verklaring even simpel als waar: in de moderne vreedzame samenleving is natuurlijke selectie uitgeschakeld.
  In de natuur worden deze perverse afwijkingen er simpelweg uitgefilterd, afgeslacht en opgegeten. Typetjes als Rob Jetten hebben daar geen evolutionair nut en zijn voer voor predatoren of oefenmateriaal in de Arena. Glijd lekker weg als je dat ranzige spermaloopje met de samengeknepen billetjes van hem ziet, zal de carnivoor denken. Nu komt die arrogante flikkerkop overal mee weg omdat een corrigerende slag met de bijl niet meer mag. Vandaar ook de groeiende woede onder de wel gezonde bevolking, die door wetten en overheid is gekneveld opdat dit soort perverselingen de ene na de andere gestoorde wet kan voorstellen en soms zelfs aannemen.

  Af en toe een revolutie is zo ongezond niet!

 2. Dat de VVD (Vrienden Van D66) volledig in de zak zit bij Robbie dat is wel bekend, maar nu komt het aan op hoe recht de rug is van de ChristenUnie.
  Die waren altijd tegen CETA wegens ISDS wat de reden is voor iedereen met gezond verstand om hier tegen te stemmen, maar ze hadden hun tegenstem eerder moeten geven. Nu zijn zij het sluitstuk van de beslissing en dus doelwit van allerlei chantagepogingen van de overige kabinetpartijen die het belang van de burger allang uit het oog verloren hebben.
  Te hopen valt op zware beinvloeding van de (boeren) achterban van de CU om de rug recht te houden en naar eer en geweten TEGEN CETA/ISDS te stemmen.

 3. Valt wel op inderdaad dat onze belangrijkste politici geen mannen zijn, maar een soort Muppets en puppets: Rutte, Jetten, Klaver. Of het zijn vrouwen die al een hoofddoek opdoen voordat ze met een sjeik gaan praten. Maar zijn dat onze bazen? Nee, Muppets en puppets. Van wie zijn ze dan? Van de grootste multinationals Unilever, Shell, enz. en van de EU-craten natuurlijk.

 4. Lees deze levensles eens rustig door:

  Ik kocht een vogelvoederbakje en hing deze op mijn balkon. Vulde deze doorlopend met vogelzaad. Binnen een week hadden we vele vogels die onafgebroken gebruik maakten van het vele zaad.

  Maar toen begonnen de vogels te nestelen in alle holtes van het balkon, boven de tafel en naast de barbecue.

  Toen kwam de vogelpoep. Op het terras, op de stoelen, op de tafel, werkelijk overal.

  Toen werden de meeste vogels steeds brutaler; ze maakten duikvluchten en probeerden mij te pikken, zelfs al had ik ze net gevoerd. Andere vogels waren onstuimig en zeer luid. Ze zaten op het voederbakje en krijsten en schreeuwden tegen mij.

  Telkens als het voederbakje bijna leeg was eisten ze dat ik het bakje weer moest vullen.

  Na een tijdje kon ik zelfs niet meer op het balkon zitten. Dus nam ik het vogelbakje weg en na een paar dagen waren de vogels verdwenen. Ik heb hun rommel opgeruimd, haalde al hun nesten weg en heb alles schoon gemaakt.

  Al snel was het balkon weer als vroeger: stil en rustig. Geen vogel kwam nog op voor zijn recht op gratis voer.

  Laten we dit eens anders bekijken:
  Onze regering geeft gratis onderdak, eten, medische zorg en onderwijs aan de vele vreemdelingen die ons land binnenkomen.

  Er kwamen illegalen met tienduizenden tegelijk. Hierna gingen onze belastingen omhoog voor alles wat de illegalen kregen. Kinderen lopen achter op school omdat de helft van de klas geen Nederlands spreekt.

  Vreemdelingen lopen met vlaggen door de straten en schreeuwen en eisen meer rechten en allerlei vrijheden.

  Het gedachtegoed van Pim Fortuyn was zijn tijd ver vooruit. Misschien is het tijd voor de overheid om de voederbakjes weg te nemen………

  Bent u het hiermee eens, dan stuur dit door. Zo niet, ga gewoon verder met het opruimen van de poep……..

 5. 100 % gelijk Kijk wat er in Zweden gebeurt dit mooie land is helemaal verkankerd door dat LINKSE halve zachte hebben het land vol gegooid met moslims .Dat willen ze ons nu hier ook flikken Stop deze milieu debielen en landverraders Stem PVV NU kan het nog

Comments are closed.