Aan rapper Boef

Vaderdag 2019

Boefje!

Dit is een unieke dag, knul!

Ik ga het voor je opnemen.

Luister, pikkie!

Als je levende katten op de snelweg uit auto’s gooit, zeg ik dat ze je -bij wijze van spreken uiteraard- aan de hoogste boom moeten opknopen.

Als je vrouwen bedreigt en voor hoer uitscheldt, denk ik dat dat wel ter compensatie zal zijn van een ondermaats piemeltje.

Als je weigert je militaire dienstplicht in het Algerijnse leger te vervullen, stel ik vast dat je een laf deserteurtje bent.

Als je loopt te jij’en en jou’en tegen de zoveelste rechter bij wie je je moet melden, roep ik dat het speciaal onderwijs tegenwoordig ook niet meer is wat het vroeger was.

En als je met 165 kilometer per uur door de bebouwde kom scheurt en daarvan zélf het bewijs op internet zet, geef ik meteen toe dat in jouw geval de schuld niet alleen bij het gebrekkige onderwijs ligt, maar ook bij een aangeboren geestelijke beperking, namelijk een IQ onder de 49.

Kortom, zoals mevrouw Dijkgraaf altijd zegt: “Zak stront, wie heeft jou gescheten?”

Maar vandaag stap ik even heen over wat een misselijkmakend stuk nageboorte ik je vind.

Vandaag ben ik #team Boef.

Dat komt door de voorzitter van de pas opgerichte stichting Music#MeToo.

Dat is de moeder van een meisje dat zou zijn aangerand op een kerstborrel van een Amsterdams vastgoedbedrijf. De directeur zou het meisje twee keer op haar billen hebben geslagen.

En omdat er bij die kerstborrel veel rapmuziek werd gedraaid, wil die moeder van dat meisje jou (en nog wat rapperpooiers als Ali B. van SPEC en Kees de Koning van TopNotch) via de rechter aanpakken.

Die stichting eist meer respect voor vrouwen en meisjes. “Dat is onze opdracht en dat gaan we regelen”, aldus juridisch adviseur Karim Aachboun.

Kansloos verhaal natuurlijk.

Gewoon een stelletje sneuneuzen dat over de rug van een gróót artiest als jij (geintje!) publiciteit wil scoren.

Daarom zeg ik vandaag tegen die mevrouw van die stichting en haar juridisch adviseur: laat mijn zwakbegaafde, onopgevoede, laffe mattie met zijn kleine piemeltje met rust.

Handen af van Boef!

Groet,

JanD

PS. Ik heb altijd al een keer heler willen worden. Stuur je matties maar door!

15 thoughts on “Aan rapper Boef

 1. Voorpret heb ik al weer van de te verwachten reacties van cognitief en verbaal zwakbegaafde medelanders, die zo’n belang hechten aan de macho en “matti”-status die ze alleen hebben in gelijkonbegaafde kringen waar een drugsgeldauto, harde rapherrie en domme vmbo-chickies een teken van succes zijn. Hahahahaha. Bovenstaande zin zal wel hoofdpijn veroorzaken in die verpoederde schreeuwkoppies. Als de media-zeker de staatsomroep-dit soort dom volk nou eens met hetzelfde dedain zou behandelen als het Nederschlagerlied, zou dat passend zijn. Ik onderschrijf alle columns van Jan over bv dit ongelooflijk zwakzinnige heerschap en zijn cornuiten. Grote bek, veel gedoe, nul inhoud, nul beschaving. Lachwekkende onbenullen die veel te veel mediatijd krijgen voor hun gebakken lucht. Als ik een dochter zou hebben, zou ik haar al vroeg vermanen: zoek in Godsnaam een man, niet zo’n levenslang bedplassertje. En ja, zoals altijd vermeld ik gewoon mijn echte en volledige naam.

 2. Ik zou jou graag tegen willen komen.. Ik vind jou misselijk makend! Jij maakt van rasisme een spel. Ik ben 100% Nederlander en geen vrienden met wat voor rapper ook. Die zijn er niet veel meer maar jij brengt de Nederlanders in gevaar met jou domme woorden. Ik zou je zo graag gewoon gehandicapt willen slaan! Zo blauw dat jij er ook uit ziet als een of andere buitenlander uit de smurfen ! En productie jullie zijn gewoon flikkers dat jullie dit goedkeuren! Zodra ik er achter ben waar jij woond Jan zal ik langs komen. Kijken of ik die kanker woorden van jou kan helen!! Jij bent niks anders dan hun gewoon een vieze rasist 🤣🤣🤣 lozer ik wil jou adres en anders kom ik er wel achter als ik je hack Mongol haha!!! Weet je wat ik me afvraag waar ze zo een rotte kankersteen uit hebben gescheten zoals jij flikker! Jij ziet mij nog geloof me geef ik me leven voor! Voor zo een miezerig kanker ventje wil ik wel me leven lang zitten!

 3. Nou als je korterokjes loopt oké maar als je je ook hoerig gedraagt ja dan ben ik het met boef eens wijven ruiken geld en macht intimideren met hun lichaam maar als je kech zegt dan verschuilen ze achter metoo als je zo gedraagt kan je hem krijgen
  Dus bless boef

 4. Ik weet niet precies over wie dit gaat maar ik kan me wel verplaatsen over die zogenaamde tussen haakjes opa van mij

 5. Laat die groot geld verdieners lekker met rust..ik weet dat geen hollander kan toekijken hoe een buitelander bakken met geld binnen sleept..kunnen zij absoluut niet hebben..aub kom daar eerlijk voor uit dan maar een kans afwachten om die jongens af te zeiken.

 6. Beeld je in, je bent in de 50, en schrijft thuis boos van achter je schermpje een boos artikel over iemand die 100x succesvoller is dan jij. Wat een kut leven heb jij, Jan.

 7. Waar gaat dit over?

  Is dit ook niet vragen om publiciteit met deze colum of blog?

  Jaloezie ruik ik volopdie rappers hebben het gemaakt…..kun je der niet tegen draai je kop weg!!!
  Lil kleine drank en drugs voor de burgermeester alaka…….goeie publiciteit en die jong is een tatta van holandia(kut belasting land) dan maakt t niet uit heb me altijd afgevraagd als het een buitenlander was hoe dat zou uitpakken…..ergen weten we t wel

  Briefje van jan,jan donderstraal op en ga over echt shit schrijven….
  Weet niet wat je tegen ze hebt,denk dat je aandachtsgeil bent en mensen zoekt om je shit te lezen

  Persoonlijk denk ik dat jij een keer op je fiets reed en dat boef met zijn rolls royce langs je vloog of ali met zijn waggie…..dat een persoonlijke vete is ontstaan.

  Rappers doe je ding…keep it in controle
  T blijkt dat jullie rolemodels zijn van de jongeren denk er ook aan…..

  Ciao mattie

 8. Allemaal zeiken omdat meneer meer verdient in een maand Dan jullie in een jaar en Dan je zelf nep/fake naam geven hier , zodat ze niet er achter Komen wie je bent! Ben zelf ook een 100% nederlander maar verbeter de wereld en begin bij je zelf! Inplaats van kansloos post te plaatsen waar rapper boef gewoon om kan lachen. En ik trouwns zelf ook komt meer naar uit dat je jaloers bent dst die Algerijn meer heeft bereik Dan beste meneer jan 🤣😶 Jan met de korte achternaam

 9. niels zeelenberg je heb dit prachtig geschreven met 100% waarbeid. tevens jan blijf a.u.b de waarheid schrijven over die vieze stink algerijn.en stefan van oorschot leer jij maar eerst uit een beker drinken i.p.v nog uit de tiet van je moeder zuigen voordat je grote mannen praat poept. heil jan en zij. aanhang…

 10. Jij houd je wel heel vaak bezig met boef gast, laat het gaan, jaloezie is niet goed voor je hart en gezonheid ouwe..

Comments are closed.