Aan rapper Boef

Muziek algemeen

Boef!

Te gek dat jij gisteren alsnog bent toegevoegd aan de line-up van Pinkpop!

Je vervangt zondag 9 juni Izzy Bizu als afsluiter op Stage 4. De Britse zangeres heeft andere verplichtingen.

Ik las dat ‘mister Pinkpop’, Jan Smeets, geen idee had waarom jij geboekt bent als vervanger. Tegen Giel Beelen zei hij: “In onze groep hebben wij het nog nooit over Boef gehad. Het is Boef geworden, ik weet ook niet waarom.”

Het blijft een slimme donder, die Smeets.

Doen alsof-ie nog nooit van je gehoord had – alleen maar om de prijs te drukken.

Terwijl hij donders goed weet dat ze in jou een schaap met dertien poten hebben gevonden.

Iemand die in de cel had gezeten, die ervaring had met met aanleggen van wietplantages, die weet hoe je vrouwen bedreigt, die niet lullig doet als het te vol is in de auto en een levende kat de snelweg op smijt, die verdomt om zijn dienstplicht te vervullen, die politieagenten beledigt, die schijt heeft aan zijn meldplicht, die in de rechtbank gewoon lekker stoer zijn capuchon met bontkraag ophoudt, die ongegeneerd zit te jij’en en jou’en tegen de rechter, die met z’n dronken kop danst op politieauto’s en daar filmpjes van maakt, die meisje die hem helpen met het verwisselen van zijn autoband voor ‘hoer’ uitscheldt, die met 165 kilometer per uur door de bebouwde kom scheurt en die dan ook zo stom is het bewijs zelf op internet te zetten, kortom: een niet al te snuggere draaideurcrimineel.

Dat je, in tegenstelling tot Izzy Bizu, niet kan zingen, is geen bezwaar.

Tegen de tijd dat jij optreedt, is iedereen toch al bezopen.

Groet,

JanD

PS. Word jij mijn eerste Frans-Algerijnse sponsor?

29 thoughts on “Aan rapper Boef

 1. In ieder geval bezopen dat zo’n onguur type nog een podium krijgt, terwijl ook nu heel gemakkelijk de grens aangegeven kan worden (‘doe normaal-crimineel wordt niet beloond). Voor bijna alles moet je een VOG hebben, maar dit klootjesvolk wordt gewoon toegelaten. Daarmee in feite het verkeerde signaal afgeven. Gemiste kans toch?

 2. Jan ik voel je haat lekker hea als jongens van de straat het maken jij jan blijven met ze verotte stampot elkedag berichtjes schrijven over andersmans leven haay is de nieuwe liefde flikker jan straks rij ik jou nog omver . Gr crimineel uit rotterdam zuid .

 3. Wat doet zo een man in Nederland?Het is hoognodig voor een ander beleid in dit softe land.

 4. Egte Nederlander,,

  Ik snap jullie niet. Jullie mogen hem niet, maat toch! Staat hij wel op podium. Wil je dat of niet!!hij casseert wel jullie geld op. Door te hogemoedigheid van bepaalde mensen, maken jullie hem toch een ster!!

  Wat hebben jullie alleen maar Boef tegenwoordig. Doe als of hem niet kent als je hem niet mag of bij de buurt hebben.

  De relatie tussen Nederlander en buitenlanders alleen de € teken. Mensheid, tolerantie, samenwerken, helpend, respect. Dat zie ik hem niet.
  Dus laat de mens met rust hun eigenleven te bereiken en blijf niet aan de verleden hakken. Iedereen maakt fatale fouten,

  Zo meneer Boef go en take ur money… niet vergeten BLIJF RUSTIG.. laat de negatieve energie vrij😜😊😉

 5. Wel of niet eens meet de brief van Jan, reageer in godsnaam in fatsoenlijk leesbaar Nederlands.
  Zinnige reacties zijn erg welkom want poeppraatjes vullen geen gaatjes, je weet toch?

  Met vriendelijke groet,
  Een fatsoenlijke jongen uit Rotterdam Zuid

 6. Dat een stuk strond dat zich Boef noemt een podium geven zegt genoeg over het morele verval van Nederland. Afval hoor je bij de vuilnis te zetten, op te letten dat het wordt meegenomen en niet meer terugkijken of aandacht aan schenken. Zo ook Boef, het omhoog gevallen Algerijnse mongooltje met het IQ van een geit, met de beschaving van een moslim dus geen, met het talent van een aap die kan fietsen maar apen zijn leuk en lief, en Boef is debiel en abject, een vergissing die bij de misgeboorte meteen de emmer in had moeten worden geflikkerd om aan de honden te voeren om lekker op te knagen. Had ie toch nog nut gehad.

  Boef moet zsm retour Algerije waar hij beter op zijn plek is want achtelijke cultuur met achtelijke mensen met achtelijk geloof dat precies krijgt wat zij verdienen: een shithole country dat maar bezig blijft met een niet bestaande want door mensen verzonnen hypothetische bovennatuurlijke entiteit. Zij noemen die hondelul Allah wat hen de smegma van die hondelul maakt.

  Het wordt tijd dat wij de Chinese methode van de aanpak van dit soort Untermenschen gaan toepassen: heropvoeden in concentratiekampen en hen die halsstarrig achterlijk verkiezen te blijven op een tafel gooien, fixeren, spierverslapper en oogsten die orgenan. Verdoven niet nodig want minderwaardig soort. Wel oordopjes op want ondanks dat wat er gebeurd volgens dat ongedierte de wil van Allah is willen zij nog wel eens verbaal hun onterechte ongenoegen uiten.

  Zo kennen we dat hypocriete soort weer.
  Slachten!!!

 7. Goh Jan.. Wat een boosheid. Volgens mij is het wel duidelijk wat je tegen Boef hebt. Daar heb je al meerdere keren verslag van gedaan. In het kader van vrije meningsuiting is dat ook prima. Maar persoonlijk vind ik wel dat je iets door slaat. Er zijn inderdaad belangrijkere dingen dan dit en persoonlijk vind ik ook dat mensen een tweede (of derde, of 4e) kans verdienen. Dus eigenlijk zou ik willen zeggen: “Let bygones be bygones”! Zát tieners die heel kritisch kijken naar zijn gedrag en uitspraken in het (recente) verleden maar die even zo graag luisteren naar zijn muziek. Of hij kan zingen/rappen of niet laat ik in het midden. Maar ik, moeder van een pubermeisje, kan zijn muziek ook best waarderen soms. Dus ach Jan, laat gaan. Je hebt je punt gemaakt en niemand doet er verder wat mee. Dus dooooooorrrr! Fijne dag Jan!

 8. Hij zal tog ‘t pinkpop publiek doen uitbreiden meer bekijks van alle soorten groepen ik denk dat dat de voornamelijkste reden is boef is immens populair in Nederland iedereen kent boef positief of negatief dan kunnen we ook wel over lil kleine beginnen die de burgermeester aanspreekt op een asociale manier live op tv Jan met de korte achternaam is ook nog eens kortzichtig jammer dat je probeert mensen te beledigen door ouwe koeien uit de sloot te halen laat die jongen tog gewoon z’n ding doen hij heeft in ieder geval genoeg invloed om Jan weer aan ‘t schrijven te krijgen en zo heb jij weer een leuke brief je zou ‘m dankbaar moeten zijn dat hij nu al zoveel heeft meegemaakt en gedaan waar jij nu over kan praten

 9. Haha kijk hoe zielig je bent jantje t enige wat je doet in je zielige kutleven is briefjes maken aan boef die t toch nooit zal lezen en van een uitkering leven omdat je niet nuttig bent voor deze wereld kanker op ga werk of geld zoeken ofzo kankermogooltje

 10. https://www.briefjevanjan.nl/aan-rapper-boef-3/?unapproved=8268&moderation-hash=3bfe12a945be0ddfddf2f50b80886cc9#comment-8268

  Waarom is mijn reactie verwijderd?
  Of is dit ook alleen maar vriendenpolitiek?

  Hier dan nog een x

  Hij zal tog ’t pinkpop publiek doen uitbreiden meer bekijks van alle soorten groepen ik denk dat dat de voornamelijkste reden is boef is immens populair in Nederland iedereen kent boef positief of negatief dan kunnen we ook wel over lil kleine beginnen die de burgermeester aanspreekt op een asociale manier live op tv Jan met de korte achternaam is ook nog eens kortzichtig jammer dat je probeert mensen te beledigen door ouwe koeien uit de sloot te halen laat die jongen tog gewoon z’n ding doen hij heeft in ieder geval genoeg invloed om Jan weer aan ’t schrijven te krijgen en zo heb jij weer een leuke brief je zou ‘m dankbaar moeten zijn dat hij nu al zoveel heeft meegemaakt en gedaan waar jij nu over kan praten

 11. Te gek hoor! Al dat geouwehoer voor niets. Het slaat allemaal nergens op. Voor al de media ze komen aandacht te kort. Laat toch iedereen met rust. En wat boef doet is zijn eigen leven. Laat die jongen met rust zou ik zegen. Wie wat fout doet komt zich zelf wel tegen! Ik vindt het wel mee valen. Ouwe reus doe je ding en trek je eigen niets van al die media geouwehoer. Oké groeten. Afz jamal. Sellami. Uit gorincchem

 12. Waar maakt deze gast zich druk om??? Deze jongen is tenminste aan het werk en verdient zijn centen. Ouwe wijven gedrag om ouwe koeien uit de sloot te halen. Iedereen maakt fouten in welke vorm dan ook en wie zijn wij om te oordelen? Als je mensen wilt veroordelen, ga lekker met je reet in de rechtbank zitten. Als je 1 vinger wijst naar iemand, wijzen er altijd vingers naar jezelf.
  Als je niks aardigs kan zeggen moet je gewoon je smoel houden oud wijf.

 13. Normaliter houd ik me hiervan afzijdog. Maar waarom negatieve aandacht geven wanneer iemamd laat zien dat je van ‘boef’ naar t goede pad vent gegaan.
  Betreft die kat vind ik ook heel erg. Niet goed te pratrn mat goof wrl dat Boef zij hart geheelt is en nu stukken beter met dieren omgaat.

  Ik ken hee die Jan niet maar ik zou t prettig vinden wanneer u zich bezig houd met de vee industrie. Waar dagelijks tig duizend dieren binen staan, tegen elkaar (zonder een dag buiten te zijn geweest). Omdat t toegelaten word dat dieren niet perse de ruimte hoeven te krijgen volgens de overheid en niet perse naar buiten hoeven volgens de overheid (er zijn geen regels voor). Anders waren hier wel strakke regels voor gemaakt.
  Ik wil hiermee zeggen mocht boef nog we een kt naar buiten flikkeren dan hoop ik dat karma heb pakt. Maar ik geloof wel in boef zijn goedheid. Iedereen kan veranderen. En wanneer iemand daar zijn best voordoet is t slecht hem dan correcties denken te geven. Dan ben je naar mij idee een kwaadaardig persoon en een steuker die geen haar beter is.

 14. Tis gewoon een lelijke snotaap die geen opvoeding heeft genoten. Wat mij betreft al die gasten die zich net gedragen zoals boef oprOtten. Minder is beter

 15. Normaal schrijf je goede artikelen maar dit komt wel een beetje over als afgunst, oude koeien uit de sloot halen, en er dan niet bijhalen dat hij laatst iemand 4000 euro heeft gegeven en dat vaker doet en zieke kindjes bezoekt en veel motiverende dingen zegt (vast wel een beetje een charme-offensief maar dat is het andersom ook, hij weet dondersgoed dat negatieve publiciteit ook publiciteit is) Oh ja want jij hebt wel je dienstplicht gedaan 🤔

 16. Wat een stel pareltjes hebben wij er toch bij gekregen de laatste jaren Jan! Remano en Firass wat een verademing toch ook eens een paar ontwikkelde kenners over dit onderwerp te horen!

 17. Beste Jan,

  Als er voetbalclubs v.o.c genoemd kunnen worden, er op school piet Hein wordt geleerd, en er in Suriname en nl Antillen nederlands wordt gesproken, dan moet je gewoon je mond houden. Zijken op een ander kijk eens naar je mede Nederlander, je vaderlands geschiedenis zit vol met ruig en deze jong en heet het boef voor het publiek, had je gedacht dat die met een eekhoorn door de lucht zou vliegen en met sterren stof zou strooien. Waarom zo druk om een ander, ben je boos dat zwarte piet is verbannen ofzo

 18. Jan heeft een goede achtergrond. Goede familie en ook van papa en mama goede studie.
  Het leven van de straat is geen keuze. Die keuze is voor je al gemaakt. Door je ouders en leefomgeving. Ook wil je niet de straat op je gaat gewoon. Want je wilt eten. En niet gepest worden op school. Rapper Boef is daar een voorbeeld voor hij is een van de mensen die laat zien hoe focktup vroeger leeefde jilla in jilla uit. En drinkt hij zijn ontbijt weg met champagne. En word hy geboycot. Als je van een leve niet van afweet. Wil ik je graag zien zonder alle luxe en geld op straat kijken waar je over 3 maanden staat. Dan ben je ook niet meer eerlijk en lief! 🙏👍

 19. Jan is jaloers wilt ook graag een Rolls Royce maar heeft daar geen geld voor. Daarom haat Jantje constant!!

 20. Als ik deze bullshit steeds van je lees dan vraag ik me toch wel altijd af: Wat nou als jij een keer de ballen hebt om dit soort dingen ook face to face tegen hem te zeggen? Stoer hoor, beetje achter een scherm verstoppen en mensen proberen de grond in te boren. Ik moet je zeggen ik vind je een zielig ventje Jan. Mensen zoals jij horen niet hier in Nederland thuis. Je bent een vieze rat in deze maatschappij.

 21. Beste Jan,

  Heb jij niks beters met je leven te doen dan ouwe koeien uit de sloot halen? Ik zou Inplaats van tijd in dit artikel stoppen, wat tijd in een cursus Nederlands stoppen. Denk dat je daar wat meer uit haalt. Verder, waarom ben je nou zoveel bezig met het leven van een ander. Stoort het je dat je zelf niks heb bereikt en thuis zit met een uitkering?

  Met vriendelijke groet,

  De gene die weet wie je echt bent. JAN!

Comments are closed.