Aan rapper Boef

Sale Januari 2019

Vies, vuil pleurisjong,

Leer je het dan nooit?

Wat we tot gisteren al van je wisten?

Dat je op je zestiende in jeugddetentie zat.

Dat je op je achttiende twee jaar in de grotemensengevangenis zat.

Dat je een wietplantage aanlegde in de flat van een vrouw in Beverwijk.

Dat je haar bedreigde.

Dat je haar kater Gijs meenam en op de snelweg uit je rijdende auto flikkerde.

Dat je liever in Algerije zou wonen, maar dat je dat niet doet omdat je dan het leger in moet, dus dat je een deserteur bent.

Dat je veroordeeld bent voor het beledigen van een politieagent. Hoogtepunt: “Flikker, ik neuk de dochter van de recherche. Fuck you.”

Dat je je meldplicht niet nakomt.

Dat je rechters doorgaans tegemoet treedt met je capuchon met bontkraag nog op.

Dat je rechters tutoyeert (even in jouw taal: dat je jij zegt tegen die k*****lijers).

Dat je met je dronken harses op politieauto’s danst en daar filmpjes van verspreidt.

Dat je meisjes die je helpen je band te verwisselen (LOL) ‘hoer’ noemt.

En gisteren kwam daar dus bij: dat je met 165 kilometer per uur door de bebouwde kom rijdt met je auto (en met 300 per uur over de snelweg).

165 kilometer!

In de bebouwde kom!

Een van mijn oma’s is doodgereden door iemand zoals jij.

Ik snap ‘boete’, ‘voorwaardelijke gevangenisstraf’ en ‘tijdelijke ontzegging van de rijbevoegdheid’ met mijn verstand wel (nou ja, een beetje).

Maar mijn hart zegt iets anders.

Mijn hart zegt: de hoogste boom is nog niet hoog genoeg voor jou.

Maar dat vond ik eigenlijk al toen je Gijs uit je rijdende auto gooide.

Groet,

JanD

Sale (NL)Sale (NL)

120 thoughts on “Aan rapper Boef

 1. “Lees me nieuwsbrief (als je tenminste kunt lezen).”
  Zullen we dan gaan beginnen met correct Nederlands? Iets met het verschil tussen een aanwijzend en bezittelijk voornaamwoord!

 2. Wat is het toch een stuk puin. Opsluiten en nooit meer los laten. Zijn matties zullen hem in de gevangenis wel vermoorden. Oeps zit hier een wens?

 3. Helaas lopen er tientallen van dat minderwaardige soort volk hier de samenleving te verzieken , maar ja als twee paspoorten hebt mag je heel veel in Nederland.

 4. Iedereen maakt fouten en iedereen is jong geweest. Alsof iemand van jullie niet ooit wat geflikt heeft. Nou ja hier zitten wel wat ergere dingen tussen, maar hij heeft een tweede kans gekregen en vol gebruik van gemaakt. Hij is nu een voorbeeld voor veel jongeren en met zijn muziek 1 van Nederlands grootste artiesten. Hoe zouden jullie je gedragen als telkens weer jullie verleden erbij wordt gepakt? Dan kan je helemaal niks meer en ook niet veranderen. Ik ben trots op hoe hij is veranderd en luister nig vol zijn muziek. En wat ik dus ook toevoeg: vrijheid van meningsuiting. Maar ja iemand online in een artikel uitschelden voor vies vuil pleurisjong? Ik denk dat boef niet de enige is die af en toe niet goed bezig is…

 5. Hè gab zit je weer in de shit wees eens een echte Amsterdammer en laat deze ongein lekker links liggen, LUKT je wel. Groetjes uit Amsterdam west, LATER MAN.

 6. Fijn voor je dat je je frustraties hebt kunnen weg schrijven over iemand die je nog nooit hebt ontmoet. Klasse om je mening te baseren op wat je ziet op TV. Hoogwaardig stukje dit. Mag je trots op zijn.

 7. De mentaliteit van dit soort figuren wordt steeds erger hier in ONS LAND.Stoppen met opvang anders wordt ONS LAND hun land en dat kunnen we onze kinderen en kleinkinderen niet aandoen.

 8. Gewoon ongewenste Nederlander maken en laat hem dan maar rappen in de zandbak genaamd Algerije tegen een berg steentjes. Daar kan ie ze familie hoer noemen maar dan slaan ze hem waarschijnlijk dood met een slipper of een riem! O shit toch ook wens

 9. Wat een domme mensen op een rijtje. Ga je eigen problemen oplossen en ga niet met je neus in ander mans zaken zitten. Stelletje haters die nooit iets zullen bereiken. Respect voor Boef.

 10. Even aan Annie
  Het zijn mensen als jij die er voor zorgen dat dit soort tuig door kan blijven gaan.
  Jij valt over het woordje me in plaats van mijn of m’n.
  Terwijl je de hele boodschap zelf compleet negeert.
  Dom figuur

 11. Geen woorden voor hem Boef.

  Als ik hem ooit tegen kom rap ik deze jongen de grond in en verspreid ik video’s op het internet, hoe hij smeekt om zijn mooie tandjes..

  Walg van zulke gasten! Meer meer Gangster dan hem en ik gedraag me zo nog niet eens! Kindje zonder opvoeding meer is hij niet.

 12. Annie, wat ben je een zielig hoopje mens om iemand af te zeiken op schrijffouten, of dat belang rijk bij iemand met zo’n negatieve lijst!!
  Als dat belangrijker is dan alle negatieve dingen die hij uitgevreten heeft, dan zit er echt meer dan een steekje los bij jou! Gr. Sjon

 13. 20 maart allemaal stemmen op wilders en dit soort uitschot gaat het land uit. Hoe kan het zover gekomen zijn in ONS Nederland, dat we dit soort uitschot een podium geven. Terug sturen naar eigen land en per direct ook.

 14. Jullie zijn allemaal jaloerse flikkers , die niks anders te doen hebben dan andere mensen af te kraken .
  Get a live

 15. @Leo, zijn matties zien hem als een held. Hij heeft geld en geld is, ook voor die gasten, macht. Zijn matties in de bak leggen iemand om voor een paar honderd euro. Eenzame opsluiting en leegplukken dat is wat je met zo’n hufter moet doen, dan raak je hem.

 16. Ik heb er geen woorden voor. Schandalig gewoon dat hij nog bestaat. Zo’n persona non grata zou teruggestuurd moeten worden naar zijn land Algerije. Weg ermee, ophoepelen vies varken!

 17. Dus……. Annie…….
  Als ik het goed begrijp, is voor jou een spelfout of een verkeerde zinsopbouw een grotere misdaad dan wat die lulhannes allemaal heeft uitgevreten?
  Wat een leven heb jij zeg!

 18. Luister dan lekker voor je dat je oma is dood gerede hahahah ik zie al die haat heb die je voor boef met je minimum loontje wij zijn zo we hebben schijt aan wat jij denkt en zegt en schrijft jij zou nooit in een auto kunnen rijden die 300km blaast over de snelweg jij zult nooit de miljoen aantikken in je leven en sterven als een kanker arme hond Hahahhahahha fuck the law en fuck jou ook 😂😂😂😂😂😂

 19. Ondanks alles zit hij z’n geld nu te tellen en van zijn leven te genieten terwijl jij een boze brief schrijft en niet verder komt in het leven pik😉

 20. Ik snap werkelijk waar niet waarom dit stuk uitschot zo’n groot podium heeft en nog steeds volle zalen krijgt. Dit stuk uitschot zou zich kapot moeten schamen, maar we weten allemaal dat het dit soort figuren totaal aan enige zelfreflectie ontbreekt.

 21. Stem aub op geert wilders 20maart a.s dat is de enige kans dat er wat veranderd of je moet zelf de wapens willen oppakken helaas wordt dat shijtvolk hier beschermd ik had vorige week zo’n boef over de motorkap heelemaal perongeluk tjah ik zag het als een beginnetje lol

 22. Wat een zielig hoopje ellende. Jammer dat hij zichzelf niet kapot rijdt met een achterbak vol van zijn treiter-vriendjes. Hoop dat hij ooit een kat uit het raam flikkert als ik in de buurt ben, dan wordt er voorlopig niet gezongen.

 23. Kunnen diegene die negatief over Gewoon Boef praten misschien eerst eens in de spiegel kijken? Dan weten jullie toch dat wij allemaal fouten maken of we doen toch allemaal altijd iets verkeerd volgens de wet? Luister eerst zijn lyrics raps? Deze succesvolle Rapper heeft zichzelf gemaakt en heeft een verhaal.

  @Gewoon Boef… een gewaarschuwd mens telt voor twee. Jalousie is een vijand die je niet ziet.
  Kijk uit voor parasieten.
  Groet Graham(remember Pattaya exchange)

 24. “Boef072
  on 17 januari 2019 at 09:46
  Hahahaha ik ben rijk (miljonair) jij bent zielig jantje.”

  Jij mag dan rijk zijn, maar geld is ook alles wat je hebt.

 25. Soort zoekt soort, als je naar een optreden van boef gaat tref je daar alleen maar zulk volk.
  Wees blij met al die miljoenen, wil nog geen uur ruilen met dat schorem.
  Enkele reis terug geven.

 26. Jan jij bent echt zo iemand die vroeger thuis werdt gepest. En nu denkt dat ie via een zielig internet paginaatje. Mensen kan gaan beordelen. Ga een leven zoeken ofzo want dit is zeker wel correct wat jij doet. Nee nog walgelijker dan t gedrag van boef. En wat alleemaal in het verleden ligt. Moet je die jongen nu zien. IDIOOT! En dan wil je beginnen over als je kunt lezen heb je die zinnen van jou gezien hahaha

 27. Ja wat moet je hier van zeggen. Alles wat er geschreven is is waar ja voor zover ik weet. Maar ja er zijn er zo veel die die dingen doen en ik kan er geen dag van wakker liggen. Vindt eerder dat de politiek meer negatieve aandacht hoort te krijgen laten we daar ons energie in steken. Dus mensen ga stemmen in maart want iedereen heeft een grote mond maar vorrige jaar maar 30% is er op komen dagen. Wil je iets veranderen moet je je stem uitbrengen. Maar ik ben wel van mening dat boef een voorbeeld functie heeft heel veel jonge kinderen luisteren naar hem als je dan volwaardig over wil komen dan zal ie een positieve boodschap moeten overbrengen inplaats van ik ben miljonair wat kan ons dat verotten. Hij is een van de bekenste artiesten hier en zijn beats zijn tegek. Alleen ja bekendheid komt ook verantwoording bij kijken als dat stukje erbij komt kan hij nog groter worden want ze muziek zal niet eeuwig blijven. Ik vindt boef muzikaal beter maar zoals ali b zich neerzet komt veel beter over.

 28. Grote drugsdealer uit Rotterdam….Waarom woon je hier en niet in t land waar je ook nog een paspoort van hebt?

 29. Volgens mij heeft iedereen de zelfde rechten in Nederland en betaald hij ook belasting! Ik ben eerder benieuwd naar zijn persoonlijke visie om zulke dingen te doen. Is t om de lol ? Stoer doen? Media pesten/ opzoeken ? Justitie dwarsbomen? Niemand weet t zolang hij het niet zegt dus zou wel eens een persoonlijk gesprek met m willen want ongeacht ieders mening vinden mijn kids hem cool dus dan word ik nieuwsgierig

 30. Grappig al die reacties over “ons” land…
  Dan nog met hoofdletters… in dat geval betekend het one night stand.. 🤪
  Met zulke reacties ben je zelf geen haar beter. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn/haar eigen daden.
  Verbeter de wereld begin bij jezelf of ga voor ONS 🤣🤣 misschien word je dan wat relaxter…

 31. Hele scholen, wijken, steden, vol met dit soort volk. En allemaal kunnen ze rappen en willen ze parasiteren van de centen van de Domme Kaffers. Gatver, wat een afgegleden zooi hebben ZE er van gemaakt!

 32. @Grote drugs dealer uit rotterdamzuid 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kleuter!

 33. De gemiddelde leeftijd van dit soort is niet zo hoog. Ik vermoed dat we over niet al te lange tijd over z’n graf kunnen pissen.

 34. Deze stuk stront goed straffen auto rijbewijs voor goed in nemen alleen het zou hem niet boeien met zijn bagger muziek

 35. Lees “me” nieuwsbrief…..
  Jan, kom op, een Neerlandicus als jij… Schaam je!
  Verder top artikel!

 36. Gangpak,
  Br meen je dit serieus, deze stuk stront, in nemen.
  Kom op zen minst met een goede opbouw

 37. Deze zoon van een KEG moest maar eens heel snel kaal geplukt worden! Boycotten die handel! Deze lul is voor een hoop jongeren een fucking voorbeeld!

 38. Wat moet ik hier op zeggen, boef kan het niet helpen hij is daar te dom voor. Schuilt is de media die nog steeds zijn nummers draaien en op laten treden. Schuld heeft ook onze regering, bij zulke overtredingen auto in beslag nemen rijbewijs weg alles laten betalen en het land uit.

 39. Hij volgt gewoon het boegbeeld van de islam ,de massamoordenaar ,pedofiel en pathologische moordenaar Mohammed(1,8 miljard volgelingen)!Waarschijnlijk is deze jongen een slachtoffer van de achterlijke islam!Nog steeds wordt de islam in Nederland ten onrechte gefaciliteerd!!!Het faciliteren van deze religie moet worden gezien als hoogverraad ,en ambtenaren en instituties die hieraan meewerken ,moeten door volkstribunalen hard worden aangepakt net zoals de NSB na de tweede wereldoorlog ! Spijtig genoeg werkte vrijwel de gehele overheid gedwongen of vrijwillig mee met Hitler en zijn trawanten ,ook nu is er niet nieuws onder de zon!!!

 40. Kijk nou kan je bekend zijn rapper boef dan zou je een voorbeeld moeten zijn maar denk wat je in jou verleden allemaal geleerd en gedaan heb .
  Daar heb je schijnbaar niet van leer je zoek een grens op die je niet past.
  Daarom vraag ik je neem je verantwoordelijkheid dat zou je sieren.

 41. @Annie, op 17 januari 08u14.

  Heb je ooit gehoord van sarcasme?
  Dat er wordt geschreven Lees ME nieuwsbrief, refereert aan het taalgebruik van de jeugd en die Boef. Dat ze niet weten wanneer Me of Mij te gebruiken.

 42. Tzjeezus Annie ben je nou echt zo dom dat je niet doorhebt dat Jan expres ‘me brief’ schrijft?! Boef taal. Zoals zoveel van deze jeugd niet meer normaal kan spellen. Maar goed daar gaat het niet over. Denk je er wel eens over na dat je misschien wel een kind dood kan rijden met dit rijgedrag van je 😡??!!!!
  Boef ga lekker in Algerije rappen man. Of zoek hulp. Je bent een triest figuur. En dan je reactie OMG hahahaha ik ben rijk en jij bent een zielig figuur Jan, zegt genoeg over jou persoonlijkheid. Flikker lekker op hier uitvreter, ga lekker je dienstplicht doen. Heb ineens spijt dat m’n kat Boef heet.

 43. Al die gay boys die zo lopen te geilen op dat Algerijnse excuus voor een mannetje.
  Jullie zijn allemaal van t zelfde zwakke hout gesneden.
  Als jij met die snelheden over de wegen rijdt ben je zwakbegaafd, en zou je in een gesloten inrichting moeten verblijven.
  Werkt Algerije trouwens ook met dubbele paspoorten? Dan zou t probleem van deze laffaard gauw zijn opgelost. 😊

 44. Word hoog tijd dat de knoet erover gaat en dit soort schorem keihard aangepakt word. Geen pardon mee. Wat nou respect voor zo een idioot die zichzelf niet onder controle heeft .

 45. 90% wat jullie allemaal zeggen is pure haa’t,wat hij zou moeten gedaan hebben kan niet maar is dit dan de boete wat Boef dan moet betalen dat iedereen hier zo stoer is om een persoon zo zwarm te maken.
  Te snel rijden heeft zeker 1 van jullie alleen gedaan en vervolgens de riba kwijt geraakt wat een bevooroordelend reacties lees ik hier.
  Weet je wat jullie zijn internet gangsters praten in je huis terwijl je voor zijn neus moet staan MIETJES wees real en geen internet real sokkels.
  IS GEWOON BOEF MAN 😎😎

 46. Ah die 165 haal ik ook met een oude kut caddy in de bebouwde kom. Of dat zo speciaal is. Oke die 300 op de snelweg niet

 47. Hey beste Boef… Je kent mij niet, ik jou niet…. De genoemde dingen uit je verleden… Ach ja, t is gebeurd en hoeft niet meer genoemd te worden, je hebt je straf daar al voor gekregen en gezeten als ik het goed begrijp? Zo ja… Precies is al be- en ver- oordeeld. Maar dat allemaal ter zijde, wil je een serieus bedoeld advies aannemen van me? Zo ja? Nou komtiedanhè 🙂
  Ik, Stefan, heb de eerste 20 jaar van mn leven, zo negatief bewandeld, ongekend negatief gewoon.
  Vergeef mijn beknopte kennis, maar Nu ga ik dan even uit van de dingen die ik op deze site gelezen heb over jou, als ik deze mensen die ik niet ken, deze mensen die jouw gedrag en houding beschrijven, vervolgens bepaalde woordkeuzes zie of hoor gebruiken lijkt het net alsof ze mij beschrijven, maar dan 12+jaar geleden.
  Eén bom met energie wat betreft de lading, en dan die woorden… het waren, voor mezelf destijds woorden, die uit een donkere, uit een koude, kille, nietswetende, zelf onbewuste, zeer verdedigend-aanvallende reacties gevende persoonlijkheid zijn ontstaan en nooit meer mochten gaan. Door trauma verbitterd en gehard, koud en kill en hopende dat iedere dag de laatste zou zijn voor de hele mensheid, met mezelf included natuurlijk. Totdat iemand me bewust maakte(heel vaak, ben ik gewaarschuwd voor mezelf en mijn houding) maar dit keer werd ik ineens zo gruwelijk breed bewust van hoe ik inderdaad al veel te lang verkeerde in zelfvernietigende modus! Met een aura zo zwaar als doomsday. In eens bewust, dat ik absoluut niet wil zijn, die ik toen was. Dit heeft me veranderd, in een 32jaar jonge kerel die heeft geluisterd en vervolgens heeft mogen zien… En mogen leren! Dat dit leventje zo onomstoten veel mooier en fijner is, als je jezelf POSITIEVE normen en waarden aanmeet die je tot een totaal nieuw persoon maken. Liefde en eerlijkheid. Respect en waardering. Nemen en geven. En vooral nemen, het nemen en accepteren van alle nega prikkels die je proberen van je posi stand te stoten en dan bedoel ik ook werkelijk ALLE triggers leren te erkennen, te relativeren en te rationeren om wederom te kunnen accepteren en jezelf weren tegen alle negavibes. Toen kwam voor mij het moment van het loslaten van alle haat en onbegrip en verleden die in je hoofd een chaos en bende willen maken. Als je deze nagatieve gevoelens en gedachte een “leven geeft” gaat het je leven worden. Creeer je eigen ik die zegt tegen jezelf dat je posivibes wil voelen en geven en uiteindelijk krijg je zo veel meer waardering voor alles, werkelijk waar ALLES in dit machtig mooie “kutleven”
  Dit leven zeg ik vandaag de dag… dit leven wat ik tot nu toe geleefd heb is ineens een fucking mooi kutleven. Hiermee bedoel ik dat we nou eenmaal in een wereld leven waar veel ellende is en ellende egt zwaarder lijkt te wegen dan ons eigen gewicht terwijl het geen massa heeft. Vandaar dat ik zeg kutleven, vanwege alle ellende die we ervaren en maken. Dat is straks na de dood ineens OOK verleden dat je los kan en gaat laten zodat je niet eens meer weet wat ellende is… pure joy. Mijn advies Boef…. kijk maar wat je ziet in mijn kleine verhaaltje, wat je wel, of niet, kan of wil gebruiken en weet dat het voor mij niets veranderd, wat je kiest te doen in jouw! leven. Maar het zou je wel enorm sieren als je eigenlijk al op die weg bent en dat je uiteindelijk dat zogenoemde “voorbeeld” zal worden en dan nog steeds op het podium staat en je rap nog steeds miljoenen oren beslaat, niet over haat tegen de staat, maar liefde voor je buur, je naaste je familie en je maat!!!! Ga jullie goed. Love and Awareness!!!! To any last one of us!

 48. Hahahaha oke klopt Maarja in Nederland verdient iedereen toch een 2 de kans en dat hij op zen 23 als zen eerste miljoen aantikt en vervolgens komt het op 1 ding neer was het lil kleine was het goed is het een buitenlander dan moet die dood jullie mensen zijn echt corrupt 😂😂

 49. @Annie:
  “Zullen we dan gaan beginnen met correct Nederlands? Iets met het verschil tussen een aanwijzend en bezittelijk voornaamwoord!“

  Wat ben jij een sufferd! Iemand verkeerd verbeteren. Wat ben jij dom! Je weet zelf klaarblijkelijk niet eens wat een aanwijzend voornaamwoord is. “Me” is dat i.i.g. niet.

 50. Hij komt uit de achterbuurt en heeft een crimineel verleden, maar rappen is zijn uitweg geweest voor die levensstijl. Zonder zijn muziek was hij waarschijnlijk nog steeds een kansarme, criminele allochtoon. Snappen mensen nou echt niet dat deze jongen gewoon het maximale uit zijn leven aan het halen is? Natuurlijk maakt hij fouten, net zoals alle andere mensen (overigens, dat hele incident met 160 rijden dateert alweer uit 2016, in 3 jaar kan een hoop veranderen). Laten we nu niet verwachten dat hij zich als een heilige gaat gedragen. Misselijkmakend, al die reacties van mensen die hem dood wensen.

 51. Ik heb letterlijk alle reacties gelezen , boef wordt vreselijk uitgescholden omdat hij in de schijnwerpers staat wat ook heel veel druk met zich mee brengt, er wordt al een oordeel over je getrokken vanaf het begin, (kijk daar heb je weer een Marokkaan die weer wilt gaan rappen) de meeste die hier een reactie hebben geschreven om zijn muziek af te kraken , ik durf te wedden dat geen van jullie weet hoe je een refrijn een lied of in de studio te werk gaat , laat je niet gek maken , mischien ben jij goed in jouw vak , maar dit is zijn vak ik begin te denken dat er meer hypocrieten hier zijn met alle uitspraken die jullie hebben tegen over hem ! Maar goed weer effe terug op me punt van muziek boef is heel erg lyricaal als jullie verstand van muziek zouden hebben zouden jullie wel weten hoe het is om iets moois te creëren zoals hij dat doet met zijn muziek , jullie onderschatten het denk ik , hij werd vanaf het begin beoordeeld en werd opeens van hem verwacht dat hij zich open moest stellen, heeft hij ook gedaan (soufian) was het ook niet goed kennelijk wordt het ook nog eens tegen hem gebruikt het lijkt alsof er op hem gemunt is en met roem en fam komt ook heel veel bij kijken vooral haat zoals jullie of tja de meeste dat doen, en je ziet en leest alleen maar de dingen op de media maar er wordt hier over hem gesproken alsof jullie een kopje thee met hem hebben gedronken , en willen de meeste hier een spiegel voor hun eigen ziel houden , wij maken allemaal fouten je kan er niet om liegen , want perfect zijn we niet! Maar toch is er iets in de mens dat het leuker is om op andere hun fouten te focussen dan op onze eigen fouten te concentreren, en oja niemand heeft hier in dit lijst wel eens gezegd tegen iemand of meiden hier in dit lijst roddelen over iemand ( hoer , bitch , kut wijf , of me ex blijkt een kanker hoer te zijn) nee? Zijn we opeens hypocrieten geworden? Mischien moeten we daarover boef de schuld geven?? Puuf tja hij heeft kech gezegd en ja je hebt verschillende soorten vrouwen en iedereen die fatsoen heeft weet wat het verschil is , dan is ze een slet of een hoer dat mag gezegd worden maaaaar boef zegt kech en weet je wat het grappige is als jullie echt muziek liefhebbers zijn in dit catogrie muziek zouden jullie moeten weten dat het woord KECH na boef heel veel gebruikt is , maar daar zal je niks over horen, het is ook jammer dat dit geschreven is door een of andere lul Hannes en de reden waarom hij dat heeft gedaan is omdat hij eigenlijk niks creatiefs of positiefs had te vertellen ik heb nooit over hem gehoord ik hou niet echt van dit soort hypocriete gedichten, maar dat heeft hij gedaan omdat hij wist dat er mensen op zouden reageren en dat er over hem gesproken zou worden en over jammer genoeg zijn bagger artikel , ja ja ik weet al dat jullie allemaal niet kunnen wachten om op mijn bericht te reageren maar dat kan zometeen nog effe!! En ja ik weet dat hij in de media (OF WAT DE MEDIA WILT UITZENDEN EN NEER ZETTEN ) niet echt op zijn best is maar hij is ook maar een mens , als jij morgen wakker zou worden en je ziet een milljoen op je bank ga je mischien ook uit je dak , want je moet wel begrijpen als je veel hebt mee gemaakt en hij heeft veel meegemaakt het is niet alsof hij wat de meeste van jullie hebben gehad een papa en mama die maar alles voor jullie regelt zodat je je studie kan afronden universitet zodat je met een schuld een baan mag zoeken , heeft hij niet gehad en ik weet dat jullie het jammer vinden maar hij is toch echt wel ergens slim en getalanteerd hoe komt hij anders aan een miljoen?
  Een miljoen kan veel met je doen en na alles wat hij heeft mee gemaakt mag hij ook wel genieten? Tja iedereen maakt fouten en hopelijk leert hij ervan en wat het mooie ervan is hoe meer dit soort dingen gebeuren hoe meer hij groeit muzikaal maar dat zouden jullie niet echt kunnen weten want alle meningen zijn gebaseerd op schapen volgen en geen reserch doen op zijn muziek, wat ik echt triest vind en nog maals wil ik dit uitdrukken lopen wij allemaal tegen woordig als kip zonder kop dat we zomaar alles volgen en geloven wat er maar gezegd wordt? Op News social media ? 2019 zijn we alweer ? Weten jullie nog steeds niet hoe het allemaal werkt? Er meer negetive dan positief te zien tegen woordig daarom heeft Nederland als een van de meestelanden als meest depressieve volk gescoord ,hebben jullie wel gehoord dat boef ook goeie dingen heeft gedaan? En meer dan genoeg ook meer dan wat jij ooit zou kunnen doen mischien voor jezelf of een mede mens, hoe veel vakanties heeft hij wel niet weg gegeven plus hand geld voor hun vakantie aan mensen die het moeilijk hebben of geld gegeven aan jongeren die hun studie willen afronden maar kunnen niet door schulden of omstandigheden of alleen maar als motivatie om door te gaan , iedereen heeft een goede en een slechte kant alleen bij hem soms is het zijn fout (snap chat social media) maar de rest is ook olie op het vuur gooien en erger laten blijken dan dat het is door media alleen maar omdat hij beroemd is , wanneer heb jij voor het laatst een goede daad gedaan voor een ander? Vraag jezelf dat af uiteindelijk zijn we allemaal mensen hij dus ook , en natuurlijk gaat hij zo regeren zoals hij hier heeft gereageerd wat hadden jullie dan verwacht na zo een artikelen 1 en 2 jullie reactie wat hadden jullie verwacht? ABN? Of nou beste mensen ( een excuse brief ) en uiteindelijk de boete die hij heeft gehad is hand geld voor hem voor 1 a 2 dagen waar maken jullie zich nou zo druk om? Tja want het had je kind kunnen zijn of je kat rat hond die aan gereden kon worden? Sirieus is het gebeurt nee hij had effe mischien een beetje te veel lol en klaar mischien als de meeste hier meer denken aan de aarde en de toekomst van de kinderen die er nog op moeten leven en de ozonlaag moet ik nu nog verder gaan of is me punt duidelijk? Het is altijd makkelijk om Fingers te wijzen of de fouten van andere meer te zien dan je eigen En sommige zijn nog mentaalziek nu nog in 2019 zo negetive en iedereen over 1 camp te scheren met zulke uitspraken , een grote mond achter de computer tikken tot dat je vingers pijn doen met all dat negetive gedoe ( Geert wilders) is dat meer een zorg bij bepaalde mensen hier? Of dat de zorg verzekering / eigenrisico en alles omhoog gaat wegenbelasting waterschap belasting Waternet Nuon alle rekkeningen die het voor een mens onmogelijk maken om als boef een miljoen te bereiken tewrijl we ons uit ons naad werken… mischien moet je daar meer je focus op leggen dan Geert wilders hij gaat denk ik niet alles van wat ik boven genoemd heb voor je oplossen hoor. En stel je nou voor dat het toch lukt en ze allemaal ( volgens jouw woorden opgerot zijn ) dan denk ik dat het probleem in Nederland nog steeds niet opgelost is , ik wens je heel veel beterschap . En als boef dit zou lezen zou ik tegen hem willen zeggen ( je bent goed bezig met je muziek je lyrics je flow je bent gewoon een goeie artiest en je kent je vak ) blijf door gaan en alles wat je nu over komt pomp het in je muziek en duik de studio in …. je bent alleen maar beter wanneer je een heet hoofd bent dus laat dit je juist motiveren, en laat niet op social media zien wat je aan het doen bent/ laat zien wat je hebt , wat voor goede dingen je allemaal doet ( de meeste weten jammer genoeg niet van al het goeds wat je doet ook voor voor gezinnen jongeren en ouderen)
  En kwa al die KECHS laat dat niet tegen je gebruikt worden want uiteindelijk gaan ze je aan klagen en Tja je hebt een millie dus een schade vergoeding gaan ze bij je zoeken he. Wees verstandiger en blijf met je heet hoofd je lyrics droppen. Peace!!

 52. Waarom krijgt die gast überhaubt nog podium?? Dat vraag ik mij af. Negatieve aandacht is ook aandacht…. 😖 …… die gast slaat nergens op.

 53. En iemand openbaar op internet uitschelden en te kakke zette met verleden (heel cliche en goedkoop middel anno 2019) is dan wel geoorloofd ofzo? Joh , wat goed voor het/jouw moraal dus aplaus voor jezelf👏👏👏👌👌👌💪💪💪👼👼👼

 54. Iedereen heeft een grote bek, maar het zijn jullie en jullie kinderen die hem podium geven.
  Hij zal wel rijk zijn met een reden, jullie kinderen zijn geïnspireerd door hem. Jullie kunnen hem wel hier stoer uitschelden maar als jullie het zo verschrikkelijk vinden, dat wij ons land delen met onze medemens, doe er dan wat aan. En niet via je schermpje, maar gewoon, in real life.

 55. Jan je bent niet lekker laat hem lekker met rust zal ik ff een haatbrief over jou schrijven zodat iedereen hem kan lezen hou je bek man mafkees

 56. Ik wilde niet reageren maar doe het toch anders kunnen jullie niet lezen wat ik wil zeggen. Grappig hoe de mens heel gauw de vinger kan wijzen als iemand een fout begaat. Ik las de reacties hierboven. De 1 heeft het over het negatieve de ander over het positieve en nog 1 over spelling. Natuurlijk zijn zijn praktijken niet goed te praten maar dat weet hij zelf ook. Laat ik een/mijn mening geven wat anderen ook niet deert maar waar je like of dislike op kunt geven: zijn verleden is anders als die van anderen: Ik vind het sterk van hem dat hij ondanks zijn verleden toch een indruk heeft kunnen leveren in NL een positieve zelfs (R.A.P.) hij heeft ook zijn oorsprong verhaal met ons gedeeld. Ik heb daar enorm respect voor want zijn geest is sterk en stelt hem in staat om daar over te spreken en wat doen mensen. Hij heeft het verwerkt en durft het te delen met de wereld. Voor hetzelfde geldt ging hij eraan onderdoor en vermoorde hij iedereen bij wijze van. Nogmaals ik spreek niet goed wat hij gedaan heeft of nog zal doen. Maar daarentegen is hij wel een voorbeeld van en zijn teksten van mezelf gebaseerd op zijn rap stijl.

  Laat ik het anders op deze manier zeggen:
  ‘You need people like him. You know why?! So you can point f*cking finger and say that’s the bad guy!!

  Maar niemand is heilig iedereen heeft wel wat gedaan als ze dat nog nooit iets gedaan hebben dan zal het nog komen want het leven zal ons in een staat duwen waardoor we ‘als een kat in het nauw worden gedreven om nauwe sprongen te maken’.

  Het baart me juist zorgen als je echt helemaal never nooit iets hebt gedaan.

  Deze man laat zijn fouten zien hij heeft het zelf moeten uitzoeken niet de sturing van zijn ouders gekregen om de blauwdruk aan te maken voor zijn ontwikkelingen hij is op eigen hand en voet door het leven. En ik weet niet of ik ook voor hem kan spreken als ik zeg dat ik meer aan vrienden had dan m’n ouders of familie. Maar mijn broeders zie ik niet voor me lopen omdat ze achter me staan 😉

  Ik heb denk dat ik al teveel gezegd en misschien ook een beetje buiten context. Maar ik kan niet iets aanduiden zonder een voorbeeld te geven

  Fijne dag!
  En bedankt alvast met het afkraken van mijn reactie negatief of mijn spelling

  Mvg Mr.Ri

 57. Een tijd geleden zag ik een groot schilderij van de Vlaamse schilder Gerard David waar iemand levend werd gevild (Het oordeel van Cambyses.) Daar moest ik even aan denken bij Boef.

 58. Walgelijk figuur. En dan te bedenken dat hij een voorbeeld is voor de generatie van onze kinderen. Maar ooit komt de dag dat hij spijt krijgt van zijn daden. Watch your back Boef because Karma is going to get ya!

 59. Als witte nederlandse vrouw en oma van een prachtig gekleurde kleindochter die haar school heeft afgemaakt en verder gestudeert
  heeft,een goede baan heeft in de ouderenzorg,begin ik me toch ook knap onveilig te worden oa over onze vrouwen,kinderen kleinkinderen en nu ook onze huisdieren..Wat is er in godsnsnaam aan de hand in dit van oorsrong tolerante land,hebben we dan echt allemaal zitten slapen?Heeft onze witte leider Wilders dan toch gelijk???Ik ga niet op hem stemmen in elk geval,ben waarschijnlijk zo,n. Waanzinnig naieve trut die denkt maar vooral hoop dat dit soort zieke,jawel,zieke individuen zichzelf tegenkomen of anders een vrachtwagen die hem terecht zal wijzen..

 60. You Guys need people like him so you can point youre fucking finger on him and say: That’s the Badguy

 61. Als de rechter deze idioot met zelfs voor leken overduidelijk een antisociale/psychopatische persoonlijkheidsstoornis zijn rijbewijs niet permanent intrekt dan is die mede verantwoordelijk voor de onvermijdelijke toekomstige slachtoffers. Want die gaan vallen!

  Afgezien van het feit dat zijn moeder bij deze misgeboorte gewoon dat stuk verdriet aan de honden had moeten voeren – maar dat geldt natuurlijk voor alle moslims – heeft dit untermensch allang alle tweede kansen vele malen verspeeld. Wat dit ongedierte in Nederland doet of waarom het hier mag verblijven is sowieso een raadsel en vraagt om een wet waarbij ambtenaren die dit soort van een verblijfsvergunning of zelfs naturalisatie verstrekt hoofdelijk mede aansprakelijk moet worden gehouden.

  Kijken of zij nog steeds zo graag de barmhartige samaritaan durven te spelen als de schade niet meer op derden of de maatschappij in haar geheel kan worden afgewenteld, maar op hen.

 62. Ik zag laatst een schilderij van de Vlaamse schilder Gerard David, genaamd “Het Oordeel van Cambyses” waarom iemand staat afgebeeld die levend wordt gevild. Daar moet ik nu aan denken bij Boef.

 63. Vrede op aarde….. Wanneer je je zo agressief uit ben je zelf niet veel beter. Waarom altijd zo hard en verbitterd? Mening geven ok maar als je wilt dat mensen luisteren is het denk handiger om minder agressieve taal te gebruiken. Dit geeft alleen maar haat en nijd.

 64. “Hahahaha ik ben rijk” …tsja…je kan een varken vol met geld stoppen…met ook nog een bontkraagje om…het blijft een varken…:P … overal altijd geweigerd, gefrustreerd…en dan is rap en nog slechte ook…nog de enige manier om ergens binnen te komen…hahaha…de sukkel. Leg uit naam van Gijs met liefde ergens bloemen voor hem neer…hahaha

 65. Stelletje internethelden. Laat die man zijn ding doen. Er staan straffen op dingen die niet mogen volgens de wet, die straffen accepteer je en voer je uit. Daarna is t klaar. Verleden is gebeurt, toekomst is wat komen gaat. En de toekomst van Boef is rijk en succesvol, het boeit hem echt niet wat iemand van hem vind. Dat is het voordeel van succesvol zijn, je hoeft niet achterom te kijken. Mensen zeggen hier een hoop stoere dingen maar die mensen zijn veel erger dan Boef, geen woorden maar daden. Hij schaamt zich iig niet voor zijn daden.

 66. die 2.5 jaar rijontzegging had een levenslange rijontzegging dienen te zijn! Hoe hard had ie daarvoor dieben te rijden? 300 km/u binnen de bebouwde kom?

 67. Je bent nog laf ook,hard weglopen als een landgenoot je achterna komt nadat hij je herkende, omdat JIJ zo nodig filmpjes moest posten.K……lafaard dat je bent

 68. Wat een hoop woorden over Boef zijn verleden en vooral te veel uitspraken over de land van herkomst van Boef. Kan er niet gewoon gesproken worden over de snelheid binnen de bebouwde kom, de rest vind ik eerlijk gezegd niet heel erg boeiend. Waarschijnlijk krijgt hij voor het “te hard rijden” genoeg straf. Op de snelweg zijn er genoeg mensen die de 300km willen rijden maar waarvan de auto het simpelweg niet haalt. Daar ben ik er een van

 69. Lekker belangrijk al die miljoenen waar dat stuk vreten mee pocht. Toon Hermans relativeerde dit prachtig met zijn spreuk: “Wat heb je aan al jouw miljoenen Piet, als je piesen moet en je kan het niet”.

 70. Bij kinderen tot ongeveer 18 zijn de hersenen nog niet volgroeid. Het ene kind is de andere niet natuurlijk. Het schijnt dat voor die leeftijd het besef tussen goed en kwaad een grijs gebied is, met andere woorden of ik grammaticaal wel of niet dit goed verwoord er altijd wel iemand is die de achterlijke fouten van iemand verdedigt onder het mom van jij Kan niet spellen. Hetgeen waarover het artikel gaat is dan niet meer belangrijk. Het is een achterlijke mongool die voor de centen en publiciteit denkt dat hij grappig is. (Lees puberhersenen) en dan nog roepen hey ik ben miljonair en jij niet. Zielig toch. Ik heb best wel medelijden met jou en je familie, Wat zullen ze zich toch schamen voor jou boefje. En voor diegene die hem verdedigen met allerlei onzin, Ik hoop dat je hersenen zich toch een beetje ontwikkelen zodat je begrijpt dat dit soort gedrag misschien toch niet helemaal kan.
  Er zal maar zo’n asso je neefje/broertje/zusje of welk familie lid dan ook dood rijden. Wie verdedig je dan

  Gr. Ikke

 71. Boef en consorten zijn decennialang omhoog geknuffeld door geitenwollensokken jongerenwerkers in zwaar gesubsideerde jongerencentra en nu heeft dat stel loosers met megaminderwaardigheidcomplex hun verdienmodel gevonden in het parasiteren op de Nederlandse samenleving en op ook heel veel criminaliteit plegen jegens diezelfde samenleving. Maar ze kunnen niks, ze weten niks, ze doen niks behoorlijks, het zijn eigenlijk debielen die vooral de zorgindustrie aan de gang houden. Er is een hele meute aan linkse kerk waanzinnigen die beschermend om hen heen staat, rechters die knuffelstrafjes geven, advocaten die knuffelstrafjes bepleiten, psychologen die al hun psychopate krankzinnigheid liefdevol weten te duiden, jongerenwerkers, maatschappelijk werkers, opbouwwerkers, alles is begripvol bezig met die criminelen. Met als hoogtepunt optredens bij Jeroen Pauw bijvoorbeeld, waar ze ook alweer begripvol geknuffeld worden. Een gevangenis in Marokko, daar zijn deze mensen bang voor. Lever ze daarom uit aan Marokko. Nadat je ze eerst volledig gestript hebt.

 72. He boef072,
  Je bent niet rijk maar je hebt geld.
  Rijk betekent,
  Goede opvoeding genoten, liefde gevend, respect voor mensen en dieren, al wil je van de faam genieten dan ook weten dat je een voorbeeld bent voor anderen, niet alleen maar nemen maar geven is belangrijker in alle opzichten,enz
  Maar kijk je zegt het al zelf ik ben rijk en jij………ik zou als ik jou was een ticket kopen bij Elon Musk enkeltje maan, DAT KUN JE MET JOU GELD!!!
  Gr Twan

 73. Wat een hoop zielige reacties van veel mensen lees ik hier over Boef. O ja, Jan ik vind jou een vies, vuil, maar bovenal een rascistisch pleurisjong!

 74. Dit is allemaal aandacht geven aan, de rapper lacht daar om, commercieel trekt hij daardoor veel meer fans aan. Laat het..!! Hoe je er ook over denkt, geef het niet deze aandacht. Iedereen weet dat wat recht of krom is, eens komt daar een einde aan in dat millieu, het is een kwestie vam negeren hoe moeilijk dat mogelijk ook is. Hij leeft zijn leven door de trend van deze tijd en de incompetentie van onze overheid, het zal veranderen, hoop dat het niet te laat zal zijn.

 75. Nou het verleden is het verleden en iedereen maakt fouten. Ik heb zelf ook fouten gemaakt in mijn leven. En laten we heel eerlijk zijn , wie van ons heeft nog nooit iemand uitgescholden ? Zeg aub niet : ik niet ! Kijk dan wat jullie allemaal nu dan doen. Als ik sommige reacties hier leed ben je toch geen haar beter. Over hypocriet zijn gesproken. Ook ik heb wel eens geschreeuwd van, kut wouten. Dat ze hun werk niet doen. Ik heb ook wel eens een ruzie gehad en iemand uitgescholden voor vies vuil kutwijf. Ook ik heb wel eens iemand op zijn gezicht geslagen nadat ik werd uitgescholden. Laten we aub niet doen alsof we allemaal brave nederlanders / belgen zijn die nooit iets hebben mispeuterd. Hoeveel anderen rijden er zelfs dronken onder ons nederlanders ? Hoeveel anderen rijden er veel te snel.
  Moet ik nu ook zeggen dat ik het niet vind kunnen dat men hier hem uitscheld voor pedofiel, en ja ik ben kind van sexueel misbruik geweest. Door een nederlander.
  Er wordt zo hard geoordeeld over boef. Ik keur niet goed wat hij gedaan heeft. Maar zo zijn er ook andere duizenden nederlanders die het zelfde doen. Maar die hebben geen kleurtje en zijn geen moslim. Dus worden ze niet geviseerd. Toch ?. Maak je lekker druk om je eigen leven, kijk of jezelf schone handen hebt ( gezegd ) oordeel niet over een ander zijn fouten als je zelf ook niet zonder zondes bent. Maak je de wereld veel mooier mee. Succes en fijne dag gewenst

 76. Jammer dat er altijd mensen zullen zijn die alleen aan zichzelf denken en er niet voor terugdeinzen om over de rug van een ander “rijker” te worden om naar de buitenwereld te kunnen laten zien ” kijk is wat ik heb!”
  Vredelievende mensen denken dan maar 1 ding, ” triest dat iemand zo zijn leegte moet opvullen, wat zo nooit zal lukken”. Wie weet komt zo iemand nog eens in contact met mensen die hem andere inzichten kan geven, waardoor hij kan ervaren wat liefde voor jezelf en je medemens met je kan doen, want dat is pas echte rijkdom.

 77. Boef heeft een wajong uitkering omdat hij geestelijk gestoord is. Die stoornis bestaat uit een laag IQ en een gebrekkige ontwikkeling van het empathisch vermogen.

  Als gevolg daarvan is Boef niet in staat juiste en verantwoorde beslissingen te nemen in het verkeer en vormt hij een gevaar voor zichzelf en andere weggebruikers.

  Boef is dus nooit geschikt geweest om een voertuig te mogen rijden. Hij had nooit een rijbewijs mogen krijgen.

  Op zijn minst zou de aanklager een onderzoek naar de geestelijke vermogens van Boef in relatie tot zijn rijbevoegdheid moeten eisen.

 78. Annie, je hebt net als Boef getracht om de aandacht op je te vestigen. Gefeliciteerd. Het is jullie gelukt. Kunnen we nu overgaan op de orde van de dag en deze mensen volledig links laten liggen? Behandel ze als lucht, want aandacht voor deze droeftoeters werkt hetzelfde als water op een Gremlin. Ze groeien hier door.
  Boef? Annie? Wie zijn dat? #neverheardof
  Fijn weekend.

  Ps: @jan, je briefjes zijn fantastisch.

 79. Houd toch op man, er zijn joneren die zich veel erger gedragen dan deze jongeman! Alleen omdat deze jongen BN’er is wordt er zoveel op hem gelet. Maar jullie internethelden die een mening baseren op iets wat je zelf niet geconstateerd heeft wilt zeggen dat jij vroeger op school gepest werd door jongens als deze! Kom op mensen, waneer iemand een misdrijf pleegt en jij hem op heterdaad pakt dan kan je conclussies trekken! Laat iedereen gewoon lekker in ze eigen waarde en leef je eigen leven. Ik weet zeker dat 99% van jullie in het echt ze mond nieteens open zou trekken tegen hem maar gewoon doorloopt zonder enigzins naar hem te kijken! 😂

 80. Al die trieste reacties hier. Het gaat om
  Een overtreding van 2016 waarvan niet eens is vastgesteld of hij nou wel of niet reed. En hij was niet dronken, vluchtte niet voor de politie, reed te hard maar niet roekeloos. Om hem dan meteen naar Algerije te sturen een beetje vaag, waar sturen jullie Dave Roelvink dan naar toe? Die is op heterdaad betrapt en aangehouden, en niet aangeklaagd op basis van zijn IG-account, Keur ik het gedrag van boef uit zijn verleden goed? NEE. Ben ik blij dat hij positief is veranderd zeker. Dus houd op met al die achterlijke leuzen en jullie LAND? Serieus dat gebouwd is door de buitenlander? Het is jullie land al lang niet meer. Het ons land van ons allemaal, deal with it, suck it up and face it!!!

 81. Hahaha Jan, verveel je je zo thuis op de bank met je lelijke stinkkatten dat je dit soort onzin verspreid. Triest dat JIJ zo’n podium krijgt met je veroordelende blogs. Gelukkig schiet je er zoveel mee op, geweldig, nu voel je je vast voldaan! Mensen reageer aub niet meer, ik ga hier geen verdere woorden aan vuil maken!
  Kusjes Jan, geniet van je daggg en ga geld verdienen met echt werk 😘😍

 82. Het valt ‘me’ op dat er enorm veel mensen lelijk reageren op Annie maar niemand zegt iets over Martijn… terwijl ze allebei kritiek uiten over hetzelfde. En het enige verschil tussen deze twee is… ?

 83. Rapper Boef, is een negatief voorbeeld voor zijn achterban. Zonde want ik vond hem wel een artiest. Jammer van die taal en houding en dat hij vind omdat hij geld heeft, hij, mag beledigen. Het had zoveel mooier geweest als hij zich bewust is van zijn invloed en positief gedrag. Gemiste kans.

 84. Ach die neppers lopen vanzelf een keer tegen de lamp kunnen ze lekker janken bij hun advocatjes wat is geld daar veeg ik mn reet mee af bla bla miljoenen toen ze nog in hun broek scheten heb ik mn goede tijd gemaakt en gepakt en moeten brommen en alles foetsie en dan op het web alles, maar gaan verkonigen en stoer doen dat in mooie info voor de petten die gasten leggen hun verklaring in het bus je al af 😂😂😂😂😂😂😂😂 nou sucsess heren van het goede criminele leven ik zie jullie binnen nog wel 😂😯

 85. Rapper boef heeft een serieuze upgrade, vanaf nu is hij Rapper Crimineel! En naar ik hoop rapper Achter de Tralies!!

 86. Elke vorm van aandacht voor deze respectloze hond is al te veel. Jammer dat de jeugd tegen hem op kijkt.

 87. Deze Algerijns-Franse vluchteling is een parasiet. Lapt elke regel van beschaving aan zijn laars. Hij staat in zijn doen en laten boven alles en iedereen. De media moet stoppen deze ontaarde crimineel een podium te geven.

Comments are closed.