Aan Keizer Frans

Moederdag 2019

Meneer Timmermans,

Met grote bewondering én verbazing heb ik zitten kijken naar dat filmpje van de SP waarin u gepersifleerd werd.

Gezien?

Eerst even over die bewondering.

Elke zin die je hoort, is raak.

“Wil één Europese superstaat, een groot en machtig Brussel dat heerst over heel Europa.”

Klopt, dat is precies wat u wilt. Nou ja, inclusief Turkije dan, dus met een stukje Azië.

“Waarom zou je die boerenpummels zelf laten beslissen? Ook als de Fransen en de Nederlanders zijn Europese grondwet afwijzen, vindt hij, met zijn maatjes in Brussel, steeds weer een manier om die er alsnog door te duwen. Andere kaft. Andere naam. Dezelfde inhoud.”

Klopt, dat is precies wat u deed met de Europese grondwet. En om te voorkomen dat die boerenpummels, die stomme kiezers, het nog een keer zouden doen, werd het referendum de nek omgedraaid.

“Wij in Brussel weten wat het beste voor ze is. Er is maar één route. Meer, groter en alles naar Brussel. Boerenpummels met hun kleinburgerlijke eisen. Meer pensioen, goeie zorg, we willen allemaal weleens wat.”

Klopt, dat is precies hoe u er in zit. Nog lang niet alle Nederlanders hebben het door, maar de pensioenpotten die zij hebben opgebouwd, zijn door Rutte 2, het kabinet van VVD en PvdA waarvan u deel uitmaakte, op een achternamiddag aan Brussel cadeau gedaan.

“Het volk moet opgevoed worden. Gecorrigeerd. Als het moet, haalt-ie er zelfs de oorlog bij.”

Klopt, dat is precies wat u probeert te doen. Door die met miljardenboetes afgedwongen censuur door social media-bedrijven als Twitter en Facebook. En door mensen die zich oprecht zorgen maken om de toekomst van hun kinderen en kleinkinderen en die uw droom van het Groot Europeesche Rijk niet delen, als de nieuwe fascisten neer te zetten. In gedachten tekent u op iedereen die niet mee marcheert, van Salvini tot Baudet, een bloksnorretje.

“Hij en zijn maatjes cashen 30.000 euro per maand.”

Klopt, dat is precies wat u krijgt. Al doen ze u daarmee wel wat tekort, want dan vergeten ze alle onkostenvergoedingen nog die in Brussel belastingvrij worden afgetikt.

“Hij wil meer. Meer! Want hij doet het niet voor de kruimels. Hij wil Nederland opslokken.”

Klopt, dat is precies wat u wilt. Het beetje soevereiniteit dat ons land nog heeft, moet verdwijnen.

Kortom: applaus voor de SP, dat zo helder uitlegt wat mensen te wachten staat die op 23 mei op u en de PvdA stemmen voor het Europees Parlement (waar u trouwens helemaal niet in wilt; veel te min, u wilt alleen maar ‘president’ worden, opvolger van de dronkenlap Jean-Claude Juncker).

Maar ik had niet alleen bewondering.

Er was ook verbazing.

Toen u in dat filmpje door uw chauffeur thuis werd afgezet bij uw villa, was het eerste wat u deed toen u binnenkwam uw broek uittrekken. En vervolgens liep u de hele tijd rond in uw onderbroek.

Why?

Wat weet de SP van u dat wij niet weten?

Kunt u dan makkelijker bij het kleine Frenske als u onderweg in huis een spiegel tegenkomt ofzo?

Groet,

JanD

UPDATE Oeps! Dilan van de Smaakpolizei vindt het geen leuk filmpje. Terwijl het ook geen grap was, maar eerder een mini-documentaire.

10 thoughts on “Aan Keizer Frans

 1. Helemaal eens met Jan, zoals zo vaak.
  Echter met 1 aanvulling. Om Hans/Frans/Brussel te stoppen lijkt het me niet raadzaam om op de SP te stemmen. FVD of PVV

  Mijn stem gaat naar het Forum

 2. Wie de humor van dit filmpje niet inziet is een zuurpruim.

  Het enige wat nog ontbreekt is en dat is jammer, is dat hij niet een abject volgevroten lichaam heeft zoals Timmerfrans.

  Symbolisch is dat Timmerfrans zo volgevroten is dat hij om niet naar voren om te vallen door zijn vette pens zijn reet opzichtig naar achteren duwt. Alsware hij willig voor nog meer herenliefde want sinds die Gods spirituele katholieke reis er bij hem werd ingeramt daar waar de zon niet schijnt, is Fransje een ander mens geworden. Fransje is zich het centrum van het Universum gaan voelen, want sinds de Here zich tot Hem aanwende middels de verpersoonlijking van een overgeile homofiele (uiteraard) pedofiele priester die zijn akker overspoelde met Gods zaad, alsof Hij wilde dat het werk van Fransje het perverse nooit ontproten kindeke belichaamde.

  De omvang van Fransje gaat recht evenredig met de toename van macht en als hij president van de Commissie wordt duurt het niet lang meer of hij heeft kunstmatige ondersteuning nodig. In een parallel universum heette Franse baron Vladimir Harkonnen.

  Hoewel het fascinerent is dit menselijke expiriment te aanschouwen zal de ‘collateral damage’ mogelijk desastreuze proporties aannemen.

  Daarom: STEM ZE WEG !!!

 3. Geweldig filmpje van de SP, snoeistevig, maar alles klopt!
  Uitzenden op TV in de politieke zendtijd!
  Franse volgevreten, nooitgenoeg, behoort in de vuilste en meest achterbaks, hypocriete categorie politici, met Verhagen CDA, heb nog nooit zo’n arrogantie mee gemaakt. En dan met zijn perfecte overdreven Engelse toontje, waar hij jarenlang ijdel voor de spiegel heeft geoefend. Hij is een achterbakse rat en heeft ons minachtend verraden, hij had toegezegd dat er na de 1e nederlaag een nieuw referendum zou komen over gewijzigd verdrag, maar in de stemming heeft hij voor de PvdA tegengestemd. Hij is tegen democratie en een op en top machtswellusteling, walgelijk mannetje.

 4. Excellent briefje weer janD! En zelfs keizer timmerfrans heeft ‘m gelezen zie ik: 1 stem op awful.

 5. Wat je eigenlijk nog mist dat de volgevreten Hans net als in de film van Monty Python met een enorme klap uit elkaar klapt net als de EU terzijnertijd.

 6. Jan! Om het op zijn goed Hollands te zeggen: “You made my day”.
  Zoals elke keer met je bloedzuivere briefjes die haarscherp verwoorden hoe ook ik denk over het huidige politieke klimaat. Een klimaat dat pas echt en oprecht zorgen baart.
  Dank Jan Dijkgraaf.

Comments are closed.