Aan president Timmermans

Bulk 10-daagse mei

Beste meneer Timmermans,

Gefeliciteerd!

U heeft D66, de partij van lijsttrekker Sophie in ’t Veld (een vrouw) en tussenpaus Rob Jetten (een homo) meer dan gehalveerd.

U heeft de SP en PVV, de partijen van de arbeiders, gesloopt.

U heeft Forum voor Democratie en GroenLinks, de partijen die het fanatiekst streden voor verandering, relatief klein weten te houden.

U heeft de Partij voor de Dieren, de partij die u uw doordeweekse ossenhaasjes en uw blauwvintonijn in het weekend wilde ontzeggen, waarschijnlijk de finale doodschop gegeven.

U heeft die grappenmakers van Volt, de partij waarmee George Soros zonder tussenkomst van en financiële bijdragen aan echte politieke partijen zijn invloed wilde vergroten (het blijft een onbetrouwbare Hongaar, hè?), terug in hun hok geschopt.

U heeft de VVD, de partij van lijsttrekker en gastarbeiderszoon Malik Azmani, te kakken gezet, want dat is nu al voor de tweede keer op rij bij verkiezingen niet de grootste partij van ons land.

En, het allerbelangrijkste, u heeft de orde hersteld.

De verkiezingen voor het Europees parlement zijn in Nederland overduidelijk gewonnen door een kale dikke oude witte man.

Een kale dikke oude witte man die liever lui is dan moe (bewijsstuk 1), die niet vies is van geld (bewijsstuk 2) en die van al dat feministische geneuzel van die bovenmodaal gepigmenteerde vrouwtjes niks moet hebben (bewijsstuk 3).

Dat de kale dikke oude witte man terug is op de troon, stemt mij tot grote vreugde.

Ik denk dat ik om het te vieren vanavond de Weber maar eens aan knal.

Groet,

JanD

PS. Dit wel lezen en niet betalen? Zo zijn we niet getrouwd, vader!

UPDATE En wie hield gisteren vóór de exit-poll al rekening met een eclatante zege voor de kale dikke oude witte man?

4 thoughts on “Aan president Timmermans

 1. Ach…..
  Waarom neemt bijna 60% van de Nederlander de moeite niet om bij EU verkiezingen te stemmen?
  nou………..
  Als ze de EU hoog hadden staan waren ze WEL gekomen.

 2. Omdat die 60% totaal geen vertrouwen heeft in de politiek, wat je ook stemt het maakt toch niet uit. Er gebeuren dingen met die stembiljetten wat niet te verklaren is. Dit hebben we met de 2e kamer verkiezingen gezien en dat zal nu weer net zo zijn gegaan.
  Waarom geen digitale verkiezing, we zitten in 2018 het digitale tijdperk, maar dat vinden ze niet betrouwbaar, nee omdat zij zelf niet betrouwbaar zijn. Een stapel verkiezingsbiljetten is snel weggegooid, dat kunnen ze niet doen als er op die knop is gedrukt, want dat staat meteen centraal geregistreerd.
  Daarom komt die 60% niet om te stemmen.

Comments are closed.