Aan politiechef Sitalsing

Sint 2021

Meneer Sitalsing,

Een maandje!

Meer tijd was er niet voor nodig om van uw pleidooi in de media om het hoofddoekje aan het politieuniform toe te voegen door de eerste gemeenteraad te loodsen.

De soldaten van Erdogan drukten het er in Utrecht met behulp van de linkse deugpartijen door.

Amsterdam en Rotterdam zullen snel volgen.

Nu geldt het alleen nog voor BOA’s, omdat gemeenten niet gaan over het uniform van de politie.

Maar u weet ook: dit is de eerste stap.

U gaat uw zin krijgen.

Het meest ranzige aan het Utrechtse besluit is nog hoe het gepresenteerd wordt.

“BOA’s mogen in Utrecht straks een hoofddoek of keppeltje dragen”, noteren de media braaf.

Dus niet gewoon toegeven dat gebogen wordt voor de dictaten van de islam, maar suggereren dat ook Joodse BOA’s eindelijk hun zin krijgen.

Alsof er ook maar één Joodse BOA het lef heeft om mét keppeltje op Kanaleneiland te gaan ingrijpen als er weer eens wat ‘jongeren’ de orde aan het verstoren zijn.

Dan onderschat u de intelligentie van Joodse BOA’s wel heel erg…

Begin oktober zei u nog dat u “natuurlijk wel wist dat een uniform niet voor niets ‘uniform’ heet”.

Begin november drukken de Erdogan-loopjongens van DENK en hun hulpjes van partijen als D66, GroenLinks, de PvdA en de Dierenpartij het er al in de eerste gemeenteraden doorheen en de Utrechtste burgemeester Sharon Dijksma wil dolgraag samen met Amsterdam, Rotterdam en Den Haag optrekken om vaart te maken.

Terwijl de Nederlandse BOA Bond er dus fel op tégen is om de scheiding tussen kerk moskee en staat op te heffen.

Misschien kunt u eens stoppen met het verlenen van lippendienst aan linksgekkies en boeven gaan vangen?

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Een soort spiegel voor mensen zoals u.

4 thoughts on “Aan politiechef Sitalsing

 1. En dan verlangen ze nog respect voor de politie,nou dat was al weg toen ze die arme burgers die aan het protesteren waren tegen de coronamaatregelenmet grof geweld aan het slaan waren met gummiknuppels ,met helmen op ,want zonder zijn ze te laf voor .

 2. Wanneer mogen boa’s, die lid zijn van de kerk van het vliegende spaghettimonster een vergiet gaan dragen tijdens hun dienst ?

 3. Je kon dit zien aankomen. De Nederlandse bestuurselite is bezig ons land, onze geschiedenis, onze cultuur, de Wetenschap, uit te verkopen. Aan de islamdrammers: och scheiding kerk en staat is ook maar een dom verouderd concept. Aan de woke gekken: och wetenschapsbeoefening is ook maar een verfoeilijk witte man concept . Aan de diversiteitscreeps: kinderen dienen zo jong mogelijk obsessief bezig te zijn met hun “identiteit” en “gender of choice”, zolang het maar niet simpel zomaar volgens biologische lijnen is (voor je weet ga je echt nadenken en ben je “…..foob”). Aan de mensensmokkelaarstimulanten: wij dienen zonder meer altijd iedere asielzoeker/illegaal binnen te laten want hun zijn zielig (onze schuld).
  Alles waarvoor je bid, hoopt “deze uitwas zal toch uiteindelijk wel stoppen, hier zullen verstand en politieke moed eindelijk zegevieren”: het gebeurt toch gewoon.
  Wat een diepe ellende. Een land en bevolking die decennia al als een dweil behandeld worden door een verblinde bestuursklasse.
  Ondertussen: verklote vastgelopen GGZ, idem Jeugdzorg, idem woningmarkt, idem asielsysteem, idem “Groningen herstel”, idem toeslagenaffaire herstel, ruim baan voor drugscriminaliteit/- overlast, vastlopende politiesysteem.
  “Gaaf land, hahahaha”.

 4. Men probeert nu zelfs het duel Verstappen vs. Hamilton te politiseren en instrumentaliseren. Zwart-wit, links-rechts, progressief-conservatief, deug-deugniet, enz. enz. Het failliet van de sport en ontspanning.

Comments are closed.