Aan politiechef Akerboom

Lees alle reviews over Vrouw in het blauw

Beste meneer Akerboom,

U heeft een probleem.

Dat probleem is niet dat de man die op 10 juni op het plein voor het Centraal Station in Amsterdam met zijn Peugeot 307CC gas gaf en zeven mensen verwondde Khalif Karmaoui heet en een Marokkaan is.

Dat probleem is ook niet dat de politiewoordvoerders weigerden naam, initialen en geboorteplaats van de man te noemen.

Dat probleem is evenmin dat alle 369 beveiligingscamera’s rond het Centraal Station die avond toevallig allemaal de verkeerde kant op keken.

Dat probleem is zelfs niet dat de lokale krant, de voormalige verzetskrant Het Parool, wist wie de verdachte was en dat niet schreef.

Want a) ook Marokkanen mogen auto rijden, b) je kunt van beveiligingscamera’s niet verwachten dat ze alles zien, c) de politietop en -woordvoerders zijn al jaren gewillig instrument in handen van politici die de multiculturele samenleving verheerlijken en d) er werkt niemand meer bij Het Parool die snapt dat je niet moet knipmessen voor de zittende macht.

Uw probleem is van een heel andere orde.

Uw probleem is dat de naam en geboorteplaats van de verdachte zijn gelekt door één van uw eigen medewerkers én dat die naam en geboorteplaats zijn gelekt aan uitgerekend het weblog Geenstijl.

Dit betekent dat er eindelijk binnen de politie mensen beginnen op te staan die het wegmoffelen van de politiek onwelgevallige feiten zat zijn. En die bovendien wéér niet naar gezagsgetrouwe ouderwetse media als de NOS, RTL Nieuws, NRC Handelsblad, De Volkskrant en De Telegraaf stappen, maar naar een medium dat wel echt aan waarheidsvinding doet.

De man en vrouw in het blauw zijn het zat, meneer Akerboom. Ze kunnen het niet langer aanzien. Ze kotsen op de Pieter-Jan Aalbersbergen, de Ellie Lusten en de Fatima Elatiks.

De geest is uit de fles.

Dát is uw probleem. En ik hoop, in het belang van onze kinderen en kleinkinderen, dat uw probleem nog véél groter wordt.

Die beerput moet open.

Groet,

JanD

PS. Dienders die me willen bellen: gebruik maar liever Signal.

13 thoughts on “Aan politiechef Akerboom

 1. Goedemorgen, is deze verwachting niet te veel gevraagd? Het is toch weer de schuld van de brenger van de nieuwe feiten, Geen Stijl. Het ligt toch weer niet aan de beleidsbepalers!

 2. Een ander probleem is dat mensen die de hele dag vasten of sws een wisselende bloedsuikerspiegel hebben, mogen autorijden. Je mag ook geen autorijden met drank op, waarom wel in andere gevallen als je daar niet goed toe in staat bent? Ik hoop dat dit opgepakt wordt, Annemarie van Gaal kaartte het ook al aan nav een ongeval.

  Verder zou ik uitgezocht willen hebben wat er nou precies is gebeurd met die auto die avond, niet alleen op het Stationsplein en wie welke rol gespeeld heeft. Hangen er nu betere camera,s? Hoe is het met de slachtoffers?
  Ik weet niet of ik zo optimistisch ben als Jan over de dienders. Geen Stijl publiceerde eerder over de verwevenheid van politie en moskee, Door jou geschreven. Daar is toch maar weinig mee gebeurd, om niet te zeggen niets. Of gaat dat balletje nu ook rollen?

 3. Je wordt langzamerhand kotsbeu als je leest dat de problemen niet benoemd mogen worden vanwege de politieke correctheid. Laat de waarheid nu eens bovenkomen en er naar oplossingen worden gezocht in plaats van pappen en nathouden.

 4. Maar gelukkig liet Rutte afgelopen week weten dat hij “barst van de energie om in het nieuwe kabinet Nederland veilig en stabiel te houden”.
  Het komt dus allemaal goed mensen.

 5. Het boek “Vrouw in het blauw” zou een eye opener moeten zijn. Wat deze Duitse agente beschrijft in haar boek bezorgt je kippenvel. Ik heb het sterke vermoeden dat het in Nederland niet veel beter is. Helaas is het zo dat de bestuurders en de “bovenlaag” binnen de organisaties geen behoefte hebben aan onrust. Dit zou hun toekomst kunnen bederven. En daarom is het ook goed, zoals Jan zegt, dat er van binnenuit een steeds grotere oppositie komt.

 6. Beste Jan jij weet ook van het bestaan van Het Projekt van de Moslimbroederschap af.
  Bij gerichte huiszoekingen in een dure Zwitserse villa aangetroffen, deze onderzoeken waren naar aanleiding van de moslimextremisten aanval op “The Twin Towers”. Dit dokument van de Moslimbroederschap, herbergt de aanvalslijn teneinde het Vrije Westen onder de Islam te brengen met sharia wetgeving.
  Nu kunnen we heel de waslijst met aanslagen neerzetten, maar dan blijven we nimmer binnen jouw geliefde negenennegentig woorden, we kunnen het ook heel kort en simpel door de bocht duiden, want dit is het gezicht van de Islam:
  Fase 1: Religie van de Vrede, wees Vriendelijk en Taqqiyya (التقية – ‘vrees’ is Uw vriend.
  Fase 2: Infiltreer de politiek en bezet stategische posten.
  Fase 3: Het scheppen van Chaos door geweld/aanslagen/doodrijden/opblazen/doodschieten.
  Fase 4: Radicalisering en Jihad teneinde het Vrije Westen onder Sharia te krijgen.
  Natuurlijk heb je daar haatpredikplaatsen en haatscholen voor nodig, die allen gefinancieerd worden vanuit een rijk islamitisch land, waar de “vluchtelingen” nimmer naar toe vluchten.
  De Jihad is al veertienhonderd jaar tegen de Niet Islamisten aan de gang en dit project van voor de verschrikkelijke aanslag 9/11 op de Twin Towers.
  Ik weet niet in welke fase Nederland verkeerd, maar doordat er in Nederland even geen aanslagen (rust in Vrede Theo van Gogh) de aandacht opeisen, betekend, dat de denkers achter de moslimbroederschap verwachten, dat Nederland wel eens als eerste land hier in Europa ge-islamiseerd gaat worden en hun Netwerken zitten al diep in Onze Cultuur.
  Daarom Jan is die Noodkreet waar jij aan Brieft erg belangrijk en uiteraard is Geenstijl dan het target van de Gutmenschen, ik hoop, dat Geenstijl (ondanks dat ik een permaban heb daar) geen verdere schade krijgt, maar ik denk dat er ook een anti Geenstijl Projekt loopt.

 7. Hoeveel corruptie, machtsmisbruik, weigeren of met sterke tegenzin aangiftes opnemen, fraude (Bouman) maar ook met aanbestedingen, mislukte ICT projecten zoals C2000 Boord Computer Taxi enz. Deze maffia-achtige bende heeft de macht, geholpen door de nep rechters en nep rechtbanken, liegen en bedriegen zij de politieke sukkels voor. Nederland is het enige land in de EU waar wetgeving niet door de rechter getoetst mag en kan worden. Wet is wet hoe onredelijk en oneerlijk deze ook is. We zijn een land van machtsmisbruikers en corrupte ambtenaren die de samenleving zo ingewikkeld mogelijk maakt t.b.v. hun eigen werkgelegenheid.
  Duco Douwstra

 8. Het probleem is niet dat de ‘dader’ een Marokkaan is. Het probleem is dat het gezag van de politie door de opvallende selectiviteit in berichtgeving hierover weer een forse deuk heeft opgelopen. De kernvraag is m.i. nu dan ook niet meer wie en waarom maar of de politie wel de waarheid spreekt. Zijn er nu werkelijk geen camerabeelden beschikbaar zoals gemeld? Indien wel dan hebben Akerboom c.s. pas echt een probleem.

 9. Van NO GO ZONES… (boek van Raheem Kassan) en die boodschap dan gericht aan de autochtone inlander… (van elk land dat dit aangaat) gaat het langzaam maar zeker naar COME IN LANDEN…en die boodschap dan gericht aan SHARIA geïndoctrineerden, en als de `gewone`man dit al ziet dan ziet de overheid dat ook en dat impliceert dat men doelbewust bezig is (Coudenhove Kallergi-plan?) ziel en zaligheid te verkopen aan de duivel tgv een (vermeende !) goedbetaalde job en een verzekerde toekomst voor hen zelf…
  Waar `men` verzekerd van kan zijn is dat ook zij, als de tijd daar is… zullen moeten buigen (of erger) voor datgene waar zij als leiders hun volken aan blootstellen.
  m.i. zullen wij als sheeple… gewoon geslachtofferd worden zoals doorheen de geschiedenis altijd al is gebeurt.
  Is dat wellicht het logische gevolg van de evolutionaire wet;
  HET RECHT VAN DE STERKSTE…?

 10. Iedereen heeft het over de camera’s die de verkeerde kant opkeken, maar uhm… NS heeft toch echt getweet een dag later aan de politie, dat zij graag camerabeelden willen afgeven aan de politie A’dam gezien deze laatste beweerden dat zij geen camerabeelden hadden.

 11. Voor het eerst ben ik bijna sprakeloos,.. maar zie Geenstijl, Post Online, Keesjemaduraatje, Carel Brendel…….

Comments are closed.