Aan Pieter Omtzigt

Speelgoed algemeen

Beste Pieter,

Gisteren onthulde Geenstijl dat toenmalig Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) Dick Schoof bij het onderzoek naar de MH17 een onaanvaardbaar dikke vinger in de pap vroeg én kreeg.

Gisteren twitterde jij een grapje over drugshonden.

En je twitterde een grapje over gele hesjes.

Ha.

Ha.

Ha.

Je hebt ook een heel grappige ‘Vastgemaakte tweet’ op je Twitter-profiel staan. Die heb je er op 18 oktober 2017 op gezet, toen jouw partij, het CDA, toetrad tot het derde kabinet-Rutte.

“Als Kamerlid controleer ik de regering. Is mijn grondwettelijke taak, zowel in de oppositie als in de coalitie.”

Op 13 november 2017 besloot je, na een ranzig verhaal in NRC Handelsblad, dat je “de komende tijd” niet meer het woord zou voeren over de aanslag op de MH17.

Tussen 13 november 2017 en 8 februari 2019 zaten 452 dagen.

Volgens mij is ‘de komende tijd’ wel achter de rug.

Het wordt tijd dat het ‘Kamerlid van het Jaar’ (2014) “als Kamerlid de regering weer gaat controleren”.

Tenzij de coalitiebelangen belangrijker zijn dan je persoonlijke integriteit natuurlijk…

Groet,

JanD

One thought on “Aan Pieter Omtzigt

  1. Pieter Omtzigt weet dat de hoofd officier van dienst Westerbeke mh17 ook arbeid doet aan zaak raaf is poch daar is ook grondwettelijk veel mee aan de hand. En dachten jullie nu dat Omtzigt zich daar hard in maakt nou niet dus hij moet dan wel de raegaering controleren echter bij het wc gaan trekt hij liever de andere zaken zoals hoeveelheid toilet papier, is veel gemakkelijker dan ernstige vragen te stellen aan de omerta binnen turfmarkt 4 den haag. Mail is Nasr de afdeling burgerbrieven met een vraag over de politie moet je zien wat een antwoorden je krijgt. Schrikken en Omtzigt? Moet je niet bij zijn…bij wie dan? De ombudsman? Ook niet het is een emmer met palingen daar….

Comments are closed.