Aan Pia Dijkstra

Back2Study 2019

Mevrouw Dijkstra,

Aha, daar is de vampier van D66 weer!

Nadat u eerst de organen van twee miljoen laaggeletterden hebt geconfisqueerd met die Wet op de Orgaandonatie, komt u nu met stap twee: een wet die euthanasie mogelijk maakt bij ouderen die ‘levensmoe’ hebben.

Niet omdat u de organen van die 90-jarigen (of begint ‘ouderen’ al eerder, bij 80 of zelfs bij 70?) wilt hebben.

Want aan en in oudjes zit veel minder bruikbaar materiaal dan in iemand van pak ‘m beet 32 die met wat verse steekwonden die zijn toegebracht door een ‘verwarde man’ op de Spoedeisende Hulp belandt.

Nee, dit is een ‘kostenplaatje’-verhaal.

Oudjes kosten klauwen met geld.

Dus als je dan (zoals GroenLinks heeft voorgesteld) iedere bejaarde die in het ziekenhuis belandt verplicht langs een geriater stuurt om ‘samen te bespreken of behandeling wel zin heeft’ (nieuwe heupen zijn duur), kan die meteen even de optie van euthanasie op tafel leggen.

“U hóeft niet met een lange revalidatie in het vooruitzicht terug naar de bejaardenwoning waar u moeite heeft om de eindjes aan elkaar te knopen, mevrouw Jansen. Er is een alternatief waarbij u nooit meer pijn zult hebben en nooit meer hoeft te wachten tot de Thuishulp uw vieze luier komt verschonen. Wij kunnen u helpen om voortaan rust te hebben.”

Nou, dan hoeft ‘de dokter’ die begripvol zijn hand op haar arm legt mevrouw Jansen maar éven te doen denken aan Mark Klein Essink in Medisch Centrum West en die krabbel is binnen.

AOW stopt, pensioen stopt, toeslagen stoppen, druk op de zorg neemt af, huis komt vrij voor ‘nieuwe Nederlander’.

Stem kwijt? Haha, mevrouw Jansen was er overduidelijk eentje van Wilders. Of Baudet. Dat krijg je vaak met die oudjes hè. Die geven ‘de buitenlanders’ de schuld van alles en radicaliseren als een dolle.

De win/win voor D66 druipt er, net als bij de Wet op de Orgaandonatie, weer aan alle kanten vanaf, mevrouw Dijkstra.

U zult uw initiatiefwet uiteraard met dat zalvende smoelwerk van u uitleggen als een uiterst humane daad voor ouderen.

Maar daar trappen de mensen toch niet weer in?

Die zijn toch niet vergeten hoe u bij de Wet op de Orgaandonatie, toen er in de Eerste Kamer om garanties voor nabestaanden werd gevraagd, boos riep: “Garanties geef je op stofzuigers!”?

Toen toonde u even de ware Pia Dijkstra.

Zoals ik al zei: een vampier.

Groet,

JanD

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

16 thoughts on “Aan Pia Dijkstra

 1. De omvolking kan d66 niet snel genoeg dus komen zij met actief vernietigingsbeleid. Zwakke weerloze oudjes die niet goed meer begrijpen hoe of wat, angstig voor de toekomst en alles wat er om hen heen gebeurd, dé uitweg van het lijden van het leven bieden: de dood.

  Terwijl Pechtold zijn bastaardje in zijn van een buitenlandse diplomaat gratis nooit aangemelde flatje in Scheveningen niet verschoont omdat hij zich niet wil laten chanteren door een d66 hoer, stoomt de rest van het d66 LGBTQenz circus van de robot Jetten en de zich voor haar naam schamende Karin ‘reptielenogen’ Ollongren door naar de d66 Utopie.

  Wie zich niet aanpast vertrekt maar. Of wordt ge-eutenaseerd. Volgens de snoeiharde d66 genocideweg.

  Weg met ons!

 2. Hoewel ik de motivatie van mevrouw Dijkstra niet vertrouw, ben ik wel een groot voorstander van euthanasie bij levensmoeheid. Hoewel, dat bedelen of je dood mag, bij ik weet niet hoeveel doktoren en andere “zorg”verleners, is ook behoorlijk denigrerend. Misschien moet ze zich sterk maken voor een pil van Drion of iets dergelijks.
  Voordeel daarvan is dat je er tussenuit kunt piepen wanneer jij dat wilt en je fijn met organen en al begraven of gecremeerd kunt worden. Middelvinger over het graf heen.

 3. Dat is ook de reden dat er op het Democratie Festival gepromoot werd om jongeren al eerder stemrecht te geven. Jongeren zijn gemakkelijk te indoctrineren makke schapen waar de boodschap van de linkse leraren weinig weerstand oproept.

  Wijsheid komt met de jaren, dus domheid kun je misbruiken in de jeugd. De leeftijdsopbouw heeft ook een correlatie met rechts, de jeugd stemt links en de ouderen stemmen rechts. Vandaar dat D66 de oudjes wil euthaniseren en de jeugd er bij wil trekken. We noemen hen ‘Die WahlJugend’ nadat ze eerder ook al ingezet waren als KlimaatJugend.

 4. Ja het gaat volgens plan eerst europa innemen dan je organen en nu de ouderen hun beetje leven dat ze hebben afnemen, in feite deed Hitler het zelfde hij zette ook zieke en gehandicapte op de trein naar het vernietigings kamp de tijden herleven zullen we maar zeggen en de domme Nederlander zal daar wel in mee gaan.
  Maar aan mij en mijn gezin komt geen mens zolang ik leef.
  Halen jullie maar wat minder van dat tuig ons land binnen want daar gaat het gespaarde geld van de ouderen naar toe.

 5. Goed samengevat Jan, oudjes zijn te duur. Mijn dementerende zwager is recent met z’n licht demente echtgenote opgeborgen in een éénpersoons kamer in een verzorgingstehuis, een echtparenkamer is teveel gevraagd!

 6. Verhaal heeft (zoals zovele) twee kanten. Er zullen ook mensen blij mee zijn, degenen die écht op euthanasie liggen te wachten. Bovendien verwacht ik dat de jurisprudentie duidelijker wordt.

 7. Het lezen van het voorstel van mevrouw Dijkstra geeft mij meteen een nare D66 smaak in de mond. Mijn koffie smaakt direct niet meer en mijn lunch heb ik maar overgeslagen……

  Ja de D66 zou wat graag zien dat iedere Nederlander zo ‘economisch’ mogelijk wordt ingezet. Het liefst vanaf jonge leeftijd tot pensioengerechtigde leeftijd en het liefst nog langer. Lekker werken, werken en nog eens werken en ondertussen veel belastingcentjes betalen. En zodra die oudjes niet meer kunnen werken of omvallen van vermoeidheid, dan moet het simpel zijn om te zeggen voor die oudjes: “ik wil niet meer leven”. Want de wet maakt dit mogelijk.

  Goh, wat zou dat goed uitkomen voor de D66! Dan los je een hoop problemen op. Het aantal verzorgingshuizen en verpleegtehuizen kunnen behoorlijk verminderd worden, er zijn zoveel minder oudjes ineens. De kosten voor al die oudjes zullen eveneens drastisch omlaag gaan. En de doorstroming van de huizenmarkt zal veel beter verlopen in Nederland. Immers de jonkies krijgen dan sneller een huisje want de oudjes mogen nu zelf beslissen over hun verdere leven. En tja, als je niks meer hebt en niks meer kunt, dan kan ik me voorstellen dat je jezelf een hoop schande wilt besparen.

  En dan kan de D66 zijn werkelijke clowns gezicht tevoorschijn halen. Want Nederland heeft dan een heleboel interne problemen opgelost, dus we kunnen ons gaan richten wat Brussel ons heeft opgedragen. Meer asielzoekers opnemen in de vorm van Afrikanen, Syriërs, Aziaten etc opnemen. Nog meer centjes afdragen aan de Europese Unie, want NL loopt toch wel erg achter. Wellicht kunnen we ook meteen gaan kijken naar het sociale stelsel, want die pensioenen kunnen we dan ook meteen bij de ballen aanpakken. Simpel, als je geen pensioen hebt, krijg je geen brood op de plank. Geen brood op de plank, dan krijg je honger….goh, wat is die wet van D66 toch handig ineens…..

  Dat wijf van een Dijkstra zal goed geluisterd hebben naar D66 coryfee Pechtold toen hij ook haar lag te hengsten ergens in een mooi penthouse……..Om zodoende de idealen van D66 zo goed mogelijk te verwoorden.

  Moet er een wet komen? Ik vind het überhaupt belachelijk dat het wettelijk bepaald moet worden of je verder wilt leven of niet, op welke leeftijd dan ook!

 8. Jan, dit is wel één van de beste briefjes ooit, die ik van je heb mogen lezen.
  Deze partij, D’66 heeft wel een hele andere betekenis van naam gekregen, de letter D staat voor dood op je 66ste.
  Ze hebben de democratie namelijk volledig gesloopt, legaal willen ze onze organen jatten en goed, ze zijn er binnen die partij achter, dat tot je 67ste doorwerken velen niet gaat lukken.
  Nou dan stoppen die toch met hun 66ste met adem halen?
  Daarna kost je toch alleen maar geld, het word straks allemaal voor je besloten, er blijven dan bakken aan pensioen gelden over, en zoals Jan al aangaf ook de nodige woningen en andere zaken, goed voor nog meer nieuwkomers, weg met ons en zeker die nog geld gaan kosten ook, want ze zouden maar eens een plezierige oude dag hebben.
  D’66 oftewel Dood op je 66ste is een hele moderne partij, je hoeft zelf nergens meer over te beslissen, dat doet deze partij wel, zij bepalen wel wat goed voor je is, daarom werd ook het referendum afgeschaft, de mensen zouden maar eens gaan bedenken dat de EU niet zo goed voor ons is of wat dan ook.
  Pia is eigenlijk nog erger dan een vampier Jan, het is een zielenzuiger, die een zielloze samenleving wenst, ze heeft haar slagtanden dan wel laten vervangen door kronen, die er op zich niet zo eng uitzien, maar als je recente afbeeldingen van haar ziet, dan ze je doctor dead herself in haar.
  Ze slurpt alle energie uit haar stervende medemens en die kronen draagt ze met verve, want dat primitieve in de hals bijten, wat vampiers doen, dat geeft zo’n rommel.
  Een zielenzuiger is de aanvulling bij de stofzuiger, want wat overblijft als niet geschikt voor de organenmarkt, dat gaat de oven in om tot stof te doen wederkeren, maar de zielenzuiger, die zuigt alle levensenergie uit het lichaam.

 9. Je kunt je afvragen wie er nu eigenlijk nazies genoemd moeten worden.
  Forum v Democratie of PVV stemmers die een moslim stop willen en dat vreselijke scheldwoord vaak naar de kop geslingerd krijgen, of de lijkenpikkers van D66!

 10. Zijn er ook bejaarden zelf die D’66 als “bejaardenopruimpartij” qualificeren? Waarom is iedereen zo anti-D’66. De schreeuw om euthanasie is oorverdovend in bejaarden- en verpleeghuizen. En: hoe seculierder een land, hoe hoger de levensverwachting. En D’66 is een seculiere partij. In de tijd dat de Christenen nog aan de macht waren, was de levensverwachting een stuk lager. Dus wie wil nu eigenlijk de bejaarden opruimen? Waar zijn de bewijzen voor de duivelse motieven en de geheime agenda van “bejaarden opruimen”. Of hebben de anti-D’66-ers zelf zo’n despressief en achterdochtig medemensbeeld dat ze overal een duivels moordplan zien. Zoiets als “Zoals de waard is, vertrouwt hij zijn gasten”.

 11. Stuitende reacties lees ik hier, van mensen did overduidelijk geen benul hebben waar het begrip ‘voltooid leven’ voor staat. De suggestie dat ‘ het opruimen van bejaarden’ de staatskas ten goede zou komen is ronduit walgelijk. Verdiep u eerst eens in de schrijnende, mensonterende wereld die binnen ALLE leeftijdsgroepen achter ‘een voltooid leven’ schuil gaat. Met zijn kostenplaatje-verhaal toont Jan vooral aan hoe je vollefig ongefundeerd angst kunt zaaien en mensen daarmee op kunt ruien. En inderdaad, dat zagen we al eerder in dd wereldgeschiedenis ….
  Diepe buiging voor de moed van mevr. Dijkstra!

 12. Allemaal toch maar (weer) het boek van Martin Bosma (PVV) lezen: ‘Minderheid in eigen land’.
  Daarin staat precies beschreven wat Pia Dijkstra uitspookte in Zuid-Afrika. Aanzetten tot moord op tegenstanders van ANC destijds.
  Toen deugde ze niet en nu deugt ze nog steeds niet.
  Ondanks alle nare dingen die Bosma in zijn boek schrijft over deze adept van Joseph Mengele is Dijkstra nooit naar politie gegaan om aangifte te doen wegens smaad enz.
  Kijk, en dat vind ik dan weer heel merkwaardig.

 13. Jouw probleem, Tonnie, is dat jij niet kan zien en horen en het denken overlaat aan anderen.
  Je behoort daarmee tot de grote meerderheid (85%). Niet erg, zelfs goed, want stel je voor dat de percentages andersom lagen: dan zou links/rechts niet meer bestaan en zal de wet van de logica zijn intrede doen. Wat jullie links noemen, weet dat maar al te goed en is DE reden dat links decennia lang de gelegenheid heeft gehad om met vileine strategie (ik weet het, want van zeer dichtbij de Amsterdamse politiek meegemaakt) eerst jullie monddood hebben gemaakt, toen in jullie onschuldige en simpele hoofdjes zijn gaan wroeten en jullie hebben gepromoveerd tot guttmensch. Daar zit de omvorming, de omvolking volgt later. First things first. En GODVERDOMME (veel seculierder kun je niet zijn), het is ze nog gelukt ook. Jarenlang heb ik met veel humor (was nodig, want anders word je gek) moeten aanschouwen hoe collega’s volslagen in de war raakten van de doctrines, nieuw taalgebruik (Jip en Janneke “daarmee bereik je de overige 85%”. Snap je het Janneke?) en verplichte acceptatie van waanzinnig beleid. De strijd daartegen heeft mijn humor vernield, maar mij een beter beeld gegeven van waar de mens toe in staat is en hoe zij zijn te bewegen tot ALLES. Dat is het grondvest waarop de politiek is gebouwd. Op de domheid van de meerderheid.
  Een vraag: voor wie is deze wet bedoeld denk je? Toch niet, hoop ik, want dan zit je erg laag in je doelgroep, wat trouwens weer goed is voor je overlevingskansen) voor de gelovigen in dit land?
  En nog een vraagje (sorry, moet effe los, tijdje geleden): heb je, er vanuitgaande dat je de rest, klimaat, EU, immigratie en integratie en meer van die haatvullende onzin, ook klakkeloos overneemt, überhaupt wel eens nagedacht over de mens in het algemeen en jijzelf in het bijzonder? Ik maak het antwoord moeilijk voor je, want je komt hoe dan ook niet uit de 85%.
  Dit is niet zozeer tegen jou Jip (zie je hoe ik heb geleerd onzijdig te denken?), maar meer in het algemeen tegen al die onschuldige mensen, die niets liever willen dan pais en vree en huisje boompje beestje (in oorsprong willen we dat allemaal, maar ego en zogenaamde intelligentie, haha, alsof de mens intelligent is, we zijn nog niet verder gekomen dan het bedenken van het woord, afgezet tegen hen waarvan wordt verondersteld dat zij niet kunnen denken, de overige diertjes, die zich met groot gemak in het ravijn laten storten van armoede en ongemakkelijke cultuur.
  Kolere, dat lucht op.

Comments are closed.