Aan Oualid el B.

Back2Study 2019

Beste Oualid,

Wil jij nog een keer met het Algemeen Dagblad bellen?

AD-verslaggever Sebastiaan Quekel is namelijk zo geschrokken van de reacties op zijn stukje over de ‘doodsbedreigingen’ die jij (zogenaamd) kreeg nadat je een Haagse verkeersregelaar uitschold voor ‘kankermongool’, bedreigde met je vuistjes en in zijn gezicht spuugde, dat hij is gaan stotteren.

Kijk maar:

Terwijl Sebastiaan er alleen maar op werd aangesproken dat hij jou ‘Jordy’ noemt, terwijl je in een mailtje aan de website Dumpert ‘Oualid el B.’ blijkt te heten.

Kijk maar:

En Sebastiaan wil niet toegeven dat hij niet goed gecheckt heeft hoe je echt heet, dus nu blijft-ie maar hangen in de groef dat jij jezelf voorstelde als Jordy. En om dat ‘argument’ kracht bij te zetten, roept hij ook telkens “en De Telegraaf deed het ook!!!”

Sinds wanneer is dat een argument op de AD-redactie?

Enfin, help die verslaggever van het AD even uit zijn droom en meld hem dat je helaas geen ‘Jordy’ bent, maar gewoon een echte ‘Oualid’.

Oh ja, en als je dan toch belt om die naam te rectificeren, laat dan meteen ’21-jarige man uit Den Haag’ veranderen in ’21-jarig stuk schuim uit Den Haag’.

Of ‘kutmarokkaantje’, dat kan ook.

Want iemand in zijn gezicht spugen, dat doet een man niet, Oualid.

En wil je er ook nog wat geld uitslepen, vraag dan ook nog even naar Hans.

Hans Nijenhuis is de talentscout van het AD. Voor je het weet zit je dan bij De Wereld Draait Door naast hem als het nieuwe ‘vlogtalent’ van die krant.

Daar heeft die haakneus uit Zaanstad een tijdje geleden ook een mooie nieuwe scooter aan overgehouden.

Groetjes!

JanD

UPDATE De update die je wist dat zou komen: slachtofferrol!

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

7 thoughts on “Aan Oualid el B.

  1. Gek hè, dat ik voor dit soort geen enkel respect kan opbrengen en meer en meer begrip kan opbrengen voor diegenen die de vinger op deze rotte plek in de samenleving leggen. Het “minder verhaal” heeft ook meer en meer betrekking op bestuurders en journalisten die steeds maar weer proberen de waarheid te verdoezelen om daarmee hun ongelijk te camoufleren.

  2. Dit ene filmpje zegt meer dan 1000 analyses en deskundologen, over de voortwoekerende rot in onze samenleving.

  3. Te veel woorden voor dat uitschot , wij zijn veel te beschaafd , ja je moet het met een gesprek oplossen ..toch deze puber zal ook wel 2 paspoorten hebben en vinden dat ze er zich naar moeten gedragen, nou prima als het tweede paspoort Marokkaans is straf hem dan volgens de Marokkaanse wetten en pak hem ook aan zoals dat in Marokko de gewoonte is ! Buiten dat hij heeft hoogst waarschijnlijk een vader en een moeder ,zijn ouders zouden er goed aan doen hem in het openbaar aan te spreken op zijn gedrag om de goede eer van de familie te verdedigen.

  4. Ik vond het al zo vreemd, kijkend naar het filmpje, woordkeuze ( nou ja, woordkeuze?? ) gedrag, uiterlijk, kapsel, scooter, KK steeds gebruiken ( hopelijk krijgt hij het niet of iemand uit zijn naaste omgeving ) gekrijs en dreigen en dan de naam Jordy en ( uiteraard ) meteen de naam ook gepubliceerd ( wat men normaal gesproken nooit doet zodoende, weet heel NL altijd als er geen verwijzing naar afkomst of geen naam bij staat wij met zijn allen weten om wie het gaat want, is het blank of autochtoon, hoppa meteen vermeld ) alsof men zo blij was dat er eindelijk ook een autochtone jongen zich zo misdroeg. Man oh man, wat zal dat tegengevallen zijn toen het uitkwam en ( het weer ) een kansparel bleek te zijn!

  5. Schandelijk, schaamteloos, geen opvoeding gehad en hij is het nog niet waard om in marokko de straat te vegen.

  6. Het is nog veel erger als je op een van de laatste hete middagen van dit jaar met ongeveer 200 van dit slag in het zwembad zit, terwijl het aantal autochtonen – inclusief badpersoneel – op 1 hand te tellen is. En geen vrouwen, meisjes of wat dan ook er bij. Want die zitten thuis. Lekker inclusief. Opgesloten. Geen (linkse) hond die het interesseert.

Comments are closed.