Aan Nicolette van Dam

Eesterga, 16 juli 2015

Hoi Nicolette!

Het houdt niet op, niet vanzelf.

Volgens mij ben je op 5 juli getrouwd. Maar het is nu de 16e en je blijft de wereld bestoken met je exclusieve foto’s en filmpjes. Ik bedoel: we zijn er nu wel klaar mee.

Ik dacht dat we het op social media ook wel gehad hadden met je Twitter-aanbevelingen van Het Haartheater (30 juni), Spanish Night, Studio Twisk en Addy van den Krommenacker (4 juli), Bloomfeld Amsterdam (5 juli), OneLifeFilm (9 juli, 12 juli). Maar nee hoor, de sponsors van je feestje waren nog niet genoeg tevreden gesteld. Dus volgde er nog een Facebook-bericht dat begon met de prachtige zin “Nee, dit is geen gesponsord bericht”.

En dat verder zo ging: “Ik deel het omdat ik zo mega enthousiast ben over het team dat geholpen heeft onze bruiloft de mooiste dag ooit te maken… Hier de tips:

Allereerst alle techniek en aankleding. Ken weinig mensen die zo hard werken als de mannen van ForLive, Theo, Bas en onze Ruud. Alles wat wij bedachten konden zij maken. Wat een kanjers!

Dan de mensen achter de geweldige filmpjes waar ik kleine stukjes van gedeeld heb, Sket & Anouk van OneLifeFilm. Kan niet naar de film kijken zonder vol te schieten!

De mooiste foto’s ooit kwamen van Ellen & Marco van Sassen & Verstraaten, allemaal kunstwerken!

De keihard werkende en super knappe hostessen kwamen van Make My Event, niets was hun te veel en maakten er echt een feestje van!

DJ Nathalie Eno-C voelde de sfeer perfect aan en zorgde ervoor dat niemand stil bleef zitten. Sax O Joe was de kers op de taart met zijn geweldige saxofoon!
Tsja en wij zijn gewoon gek op Hazes dus kunnen geen feest voorstellen zonder Michel Bak.

Visagiste Marie-Sophie en haar team liet me de hele dag stralen en zorgde ervoor dat ik niet over make-up en haar hoefde na te denken.

De prachtige Avalanche rozen kwamen van Meyer & Meyer die geweldig gedecoreerd werden door onze favoriete bloemiste van MC Bloom, Cora.

Last but not least onze weddingplanner Lotte van WithLotte, zij zorgde ervoor dat we nergens aan hoefden te denken en alles achter de schermen perfect verliep, zo blij mee!

Allemaal zulke fijne mensen om mee samen te werken en kunnen echt dromen waarmaken!

Nogmaals, dit is geen gesponsord bericht, hebben gewoon betaald maar ze verdienen het om in het zonnetje gezet te worden en dit soort tips lijken me altijd welkom als je gaat trouwen… X”

Als je mij de rekeningen van die lui laat zien, neem ik terug dat achter die stralende smile van jou een ordinaire, schaamteloze bietser schuil gaat.

Hebben we een deal?

X

JanD

Naschrift: natuurlijk kwamen er geen rekeningen.