Aan Nasrdin Dchar

Beste Dchar,

Gisteren viel je weer heel erg door de mand hè. Met die Instagram-post van je. Over die partijleider die blablabla. Blablabla. Toktoktok. Blablablabla. Toktoktok. Blablabla. Blablablablala. Bla. Toktok. Toktoktok.

Blablabla. Blablablablala. Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla. Blablablablala. Blablablablala. Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla. Blablablablala. Blablabla.

Blablablablala. Tok. Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla. Blablablablala. Blablablablala. Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla. Blablablablala.

Blablablablala. Blablablablala. Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla.Tok. Bla. Blablablablala. Bla. Toktok. Blablabla. Blablablablala.

Valentijn

Blablablablabla. Toktoktoktoktok. Blablabla. Toktoktok.

Dus beste dchar, ik vraag me af, waar ligt voor jou het probleem? Bij die partijleider? Of bij een artiest die de zalen niet vol krijgt en die niet elke keer een racistische ober kan verzinnen om op die manier over de rug van een Nederlander kaartjes te verkopen?

Ik weet het antwoord wel.

En beste Dchar, nu we het toch over Nederlanders hebben. Deze nederlander kun je een vast bedrag per maand of een eenmalig bedrag doneren. Je kunt ook zijn boek kopen waarmee je leert hoe je in 10 dagen een boek schrijft (al gaat dat eigenlijk over non fictie-boeken; niet helemaal jouw terrein). En je kunt een midweek in zijn Schrijfhuisje verblijven en onbeperkt Soepjes van Thea eten.

Liefs,

Jan

Briefje van Jan’ wordt mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties via Back me en incidentele giften via Bunq me.

Bol.com Algemeen

4 thoughts on “Aan Nasrdin Dchar

  1. Beste Baudet… haha. Onze bambi Marokkaan heeft in de tussentijd zijn ‘manifest’ aangepast. Gisteren was nog de ruwe versie online. Die begon al gelijk legendarisch met; ‘ik was eigenlijk al 2 maanden gestopt met twitter’…. “maar kwam er ‘via via’ achter”… haha. Vervolgens wordt het een warrig essay over de juwelen van 50 jaar Marrokaanders in ons land, een flink stukje reclame voor zijn eigen show, dat “wij” niet weggaan en blijven, de onvermijdelijke vergelijkingen met Hitler, twee ‘irritante’ vrouwen die hun kaartje niet willen laten zien en een grapje over een show waarbij ‘we’ elke avond met ‘honderden’ mensen de Marokkaanse migratie gaan ‘vieren’. Tja huilstruik, de dames hadden tenminste nog een geldig treinkaartje. De ‘controleurs’ werden niet in hun gezicht gespuugd of uitgemaakt voor kkh##r. Als je het meer uitgebreide verslag van ‘Baudet’ had gelezen, zag je dat er wel degelijk meer aan de hand was. Dat de dames zich terecht ongemakkelijk en geintimideerd voelden. Agressieve benadering en merkwaardige afwijkende legitimatiebewijzen. Weinig professioneel te woord staan, dreigen met arrestatie, intimiderend gedrag en het tonen van wapengerei. Ook na het tonen van de treinkaartjes bleef de groep hinderlijk en intimiderend bij de vrouwen rondhangen. Niet echt een zakelijk en professioneel security bedrijf zou je zeggen. Maar dat lees je allemaal niet in de media. Zeker jij niet he Dchar, ouwe dramaqueen. Jij hebt je deugpunten bij links Nederland weer ruimschoots verdiend en je deugquota cum laude behaald. Ook in huize Dchar moet tenslotte de schoorsteen blijven roken. Ps. gratis tip aan Thierry; ga niet tweeten na consumptie van meerdere alcoholische drankjes. Doe het niet. Alius aliud dicit. Absentem laedit, qui cum ebrio litigat. Maar bovenal; Aquila muscas non captat.

Comments are closed.