Aan Nadia Benaissa

Bulk Alert

Beste Nadia,

Allereerst mijn welgemeende excuses.

Toen het NTR-programma Kwesties je aankondigde als ‘Nadia Benaissa (jurist en publicist)’ ging er niet direct een belletje rinkelen. Ik lees best veel, maar ik heb nog nooit iets van je gelezen. En ik volg best veel rechtszaken, maar ik heb je nog nooit in een rechtbankverslag van ’s lands beroemdste rechtbankverslaggever Chris Klomp Saskia Belleman gezien.

Gelukkig hebben we Google. Je schrijft dus op een website ‘Wij blijven hier’ (laatstelijk op 25 augustus 2016) en je werkt als klantmanager bij de Kredietbank in Breda.

Tja.

Maar laat ik iemand niet beoordelen op een gebrek aan werklust of ambitie, maar op uitspraken.

Je zei in een filmpje dat zoveel mogelijk luisteraars naar dat malle radioprogramma van de NTR moest trekken wat opmerkelijke dingen.

“In de afgelopen periode kunnen we constateren dat hijabi’s slachtoffer zijn geweest van discriminatie”.

Toen ik dat hoorde dacht ik: hijabi’s? Hijabi’s? In mijn Dikke Van Dale komt het woord niet voor, maar ik begreep uit de Urban Dictionary dat het newspeak is. Voor: ‘vrouwen die een hoofddoek islamitische onderdrukkingsdoek dragen’. Soit.

Veel erger vond ik wat je verder nog zei.

“Op straat worden hijabi’s door islamofoben aangevallen op klaarlichte dag”.

En toen dacht ik: huh? Worden in mijn land vrouwen met een hoofddoek op klaarlichte dag aangevallen door extreemrechts tuig? Serieus? Waarom heb ik dat dan nergens gelezen? Waarom was dat niet in het NOS Journaal? Waar zijn de YouTube-filmpjes? Waar zijn de foto’s uit de ziekenhuizen van de vrouwen met blauwe ogen (en erger)? Waarom zat er nog nooit ook maar één slachtoffer bij Jeroen Pauw?

We weten wel waarom, hè, Nadia.

Dus ik heb nog één vraag aan jou.

Mag jij wel liegen van je profeet?

Groet,
JanD

10 thoughts on “Aan Nadia Benaissa

 1. De bijgaande foto is juist op het moment genomen, dat deze dame bezig was aan de lettergreep “na” van het woord “discriminatie”

 2. ja jan, dat mag ze van de profeet. sterker; dat moet ze van de profeet. ter verspreiding van de geneugten van de islam.
  men noemt dat “taqiyya”.

 3. Taqiyya

  De islamitische leugen

  Wees verdienstelijk voor allah.
  Belieg en misleid de ongelovigen
  om de islam te beschermen en te versterken.
  koran: 3:28, 3:54,9:3, 2:225, 16:106, 40:28
  hadith: bukhari 49:857, 50:369, 52:269, 84:64-65, muslim 32:6303

 4. Ik verdiep mij niet in (in volgorde van opkomst ) het Joodse geneuzel, het hierop inhakende Christelijke geneuzel en tenslotte zeker niet in het Geneuzel van de Islam.
  En waarom niet: Omdat “Godsdienst ” niets meer en minder is dan “Macht”. Macht over anderen. Macht over degenen die er een andere mening op na houden dan de toevallige Machtshebber. Macht die zo ver gaat dat men bereid is anders denken de kop af te hakken, te verbranden, te verketteren en ga zo maar door.
  Macht over de kleding van vrouwen, met diverse lappen textiel en wat Joden en Christenen betreft : Een pot nat , kaalgeschoren hoofden en een pruik ( orthodoxe Joden ) achterlijke hoedjes en lange rokken ( Christenen van de Veluwe ) en tenslotte de diverse textielverpakkingen van de Islam.
  Macht en daarom worden andersdenkenden de kop afgehakt : Theo van G, Pim F, Ayaan H.A, Geenstijl, Postonline en ga zo maar door.
  Met de allervriendelijkste groeten aan deze tuthola, NB.

 5. Die laatste vraag is een heel domme vraag van Jan, want taqiyya is juist een van de eerste geboden van moslims. Dus ze is een “goede moslima” Ja ze mag liegen, erger nog ze moet liegen van haar pedofile moordlustige profeet.

 6. Louisa, Joodse orthodoxe vrouwen laten wel haar zien, niemand dwingt ze om een pruik te dragen, ook is er nog niemand vermoord daarom. Joden zijn vrij om naar eigen inzicht te handelen en doen dat ook. Doen ook niet aan zending drang. Neuzel jij maar lekker door maar graag over dingen waar je verstand van hebt!.

 7. Islamfobie is het moslimwoord voor Vrijheid van Meningsuiting. Men kan immers niet tegen kritiek, zie ook het Oud-Hollandsch gezegde: Allah is groot, Allah is machtig, moslims hebben tenen van 1 meter 80. En dus is iedereen met gerechtvaardigde kritiek een islamfoob.
  ps: een fobie is een medische aandoening, is er al ergens ter wereld een wetenschappelijk verantwoorde studie die het bestaan van deze vooralsnog imaginaire aandoening heeft aangetoond? Nee? Dacht ik al…

 8. Nog even een reactie: speciaal voor Tiny en voor het geval er boze Christinnen en Moslimaas reageren:
  Ik som van de opeenvolgende monotheïstische godsdienst de extreme wijzen waarop vrouwen worden geacht zich te kleden op. Met name voor Joden en Christenen gaat het hierbij om kleine groepjes.
  En ik weet waar ik het over heb Tiny: ik ben een ervaringsdeskundige.

 9. Het is vrijdag avond, 17.54 uur, en vandaar speciaal nog even voor Tiny Wagenaar :
  Sjabbes Sjaloom !

Comments are closed.