Aan Nadia Benaissa (2)

Bulk Alert

Beste Nadia,

Ben ik weer.

Ik vroeg je toch gisteren of je mocht liegen van je profeet?

Dat was naar aanleiding van dat filmpje van de NTR waarin je zei: “Op straat worden hijabi’s door islamofoben aangevallen op klaarlichte dag”.

Waren er dus echt mensen, en niet enkele, maar tientallen, die me wezen op het feit dat in jouw wereld de ‘takiyya’ bestaat.

Alsof ik simpel ben!

We worden belogen en bedonderd door moslims waar we bij staan en vooral in Amsterdam ben je tegenwoordig meteen een PVV’er als je de zalvende woorden van de Fatima’s Elatik, de Esmaa’s Alariachi en de Achmeds Baâdoud met een vrachtwagen zout neemt.

Maar nog even terugkomend op al die vrouwen met een onderdrukkingsdoek die, zoals jij beweerde, op klaarlichte dag op straat door islamofoben worden aangevallen. Heb je nou gisteren nog één voorbeeld naar buiten gebracht? Eén lullig incidentje waarbij inderdaad een kaalkopje op een moslima afliep en haar sloeg? Of zelfs maar dréigde te slaan?

Nee hè?

Ondertussen zijn tienermeisjes in Manchester wel echt aangevallen, bij een concert van Ariane Grande. Met een bom. Een fucking spíjkerbom. De dader was vast geen islamofoob. Eerder zo’n knul met een vlasbaardje uit een kansarm milieu die er doorheen is geglipt.

Maar daar horen we je vast niet over bij de NTR.

En Fatima, Esmaa en Achmed ook niet.

Groet,

JanD

11 thoughts on “Aan Nadia Benaissa (2)

 1. Ach hoe stom moet je zijn om het voortbestaan van de mensheid te delen met inferieure volkeren. Daarom hou ik meer van dieren.

 2. Waar op de wereld vind je toch een godsdienst,
  die zo gevaarlijk is als de Islam,
  die met geweld de wereld wil beheersen,
  door Mohammed, opgeroepen in de koran.

  Waar op de wereld vind je een religie,
  die andere geloven niet respecteert,
  die christenen en Joden uit wil roeien,
  en wereldwijd zoveel tranen doet vloeien,
  omdat de imam ze dat heeft geleerd..

  Waar op de wereld vind je geestelijke leiders,
  die met overtuiging oproepen tot geweld,
  die overal sharia in willen voeren,
  die westerse vrouwen beschouwt als hoeren,
  omdat ze vinden dat alleen hun mening telt.

  Waar op de wereld vind je toch een godsdienst,
  waar de gelovigen zelfs moorden onder elkaar,
  het is voor elke moslim toch dezelfde Allah,
  de wereldvrede is in groot gevaar.

  Waar op de wereld vind je een religie,
  die ongelovigen als honden en als varkens typeert,
  die alle andersdenkenden wil knechten,
  en die de halve wereld al regeert.

  En hier in Holland is er een regering,
  die ziet daarin geen groot gevaar,
  die vind de islam een vredige religie,
  en heeft tegen moskee en minaretten geen bezwaar.

  Eén man staat op de barricade,
  waarschuwt al jaren tegen het gevaar,
  probeert wanhopig de instroom te beperken

  want in de grote steden kun je het al merken,
  moslims hebben al haast de meerderheid daar.

  Die man moet vrezen voor zijn leven,
  moet dag en nacht worden bewaakt,
  laten wij hem, vol bewondering, onze stemmen geven,
  zodat hij zijn partij de grootste maakt.
  Misschien kan het gevaar dan nog worden bezworen,
  want anders, vrees ik, is ons land verloren

  Door:

  Willemientje

 3. Dank je Jan, we wachten DWDD en Pauw af, welke zalvende woorden er vandaag over gelogen worden.

 4. Er is geen enkele geloof die dat zegt of toelaat ook de Islam niet. De mensen die dat doen zijn geen gelovigen maar terroristen en ze doen zich voor als moslims. Iemand zoals jij moeten ze opsluiten . Jij past niet in deze culturele samenleving zelfde geld voor Wilders.

 5. Jij bent er weer, maar dat is enkel een puberale illusie zoals ook je mening over de islam. Een welles niettes spelletje maken van het aantal keren dat moslima’s zijn aangevallen vanwege een hoofddoek, het is toch een treurige poging om je gelijk te willen halen, al is jouw bewering ook maar een aanname. Je komt met de mantra dat hoofddoeken onderdrukkend zijn terwijl het alleen maar een idee is. Je komt schermen met taqqiya. Een woord dat je ergens opgepikt hebt om zo te proberen met dit woord indruk te maken bij niet-moslims en moslims te bashen. Grote kans dat je totaal de inhoud niet kent, laat staan begrijpt. En terwijl het onderzoek gaande is in manchestef, weet jij blijkbaar net zo goed als de mainstream media dat de daders moslim zijn. Twee dagen worden we al dood gegooid met manchester, maar vertel hoeveel kinderen er door westerse bommen en drones zijn gedood in de wereld de afgelopen dagen? Ik ben diep bedroeft van wat daar is gebeurd van de week, maar voor mij is dit gevoel elke dag want mijn gevoel gaat verder dan de westerse wereld alleen.

 6. Beste Andre,nergens in je reaktie weerleg je de feiten die Jan noemt,er worden geen hoofddoekjes op straat aangevallen dit is gewoon een leugen die maar wat lekker klinkt.
  Wat wel een aanname is,zijn de kinderen die door “westerse bommen en drones”worden gedood.Waar je aan refereert is een oorlog binnen de islam zelf, waarbij het voornamelijk russische en turkse bommen zijn die daar vallen.
  Maar misschien heb jij met de wijsheid in pacht,een bodycount voor ons? dan kunnen we massaal mee treuren.
  Als je meent dat taqqya niet bestaat is het je goed recht,maar dat weerlegt niet de mening van hen die er een jarenlange studie van hebben gemaakt.
  Als je je in onze westerse beschaving niet thuisvoelt,is dat jouw probleem,maar deze maakt wel,dat je ongebreideld (nog) je mening hier kan uitten.(en dat ie blijft staan)

 7. Beste André, De bommen die op Syrië gegooid worden, de kogels die worden afgeschoten, de mensen die het doelwit zijn voor het westerse geweld, beogen wereldheerschappij voor hun geloof met hun acties. Wanneer jij het een probleem vindt dat de moordenaars en verkrachters, die nietsontziend te werk gaan, worden tegengehouden (althans: er wordt gepoogd tot) dan zal het gebied wat onder het schrikbewind van IS valt steeds groter worden. Indien je geen bedreiging ziet in gewapende milities die iedereen doden die zich niet aan (hun vorm van) de Islam houden, maar dit eerder neutraal als een “ontwikkeling in de wereld” aanschouwt, bedenk je dan wel dat je ook de mensen niet mag veroordelen die zich binnen de grenzen van Europa gedragen gelijk hun “broeders” van IS. Helaas is het niet mogelijk om te zien wie de strijders, de lone-wolves of de sympathisanten van deze “strijders” zijn die in hun gruweldaden een manier zien dichter bij hun schepper te komen. De Taqqiyya maakt onderdeel uit van de geschriften waarop de huidige heilige oorlog op gebaseerd is, en de “strijders” die zich in deze multiculturele samenleving hebben gemengd zijn niet zichtbaar (geen T-shirt met I Love Jihad) en kunnen zich makkelijk middels die Taqqiyya aansluiten bij de linkse groeperingen in de verschillende landen die vooral alle grenzen open willen gooien voor iedereen. Gelet op de vertegenwoordigers van deze club zou je kunnen spreken van Nimby’s: Not In My Backyard, of staat er al een AZC in jouw tuin of de achtertuin van AnneFleur?

  Vandaag liep er een discussie op Twitter, alwaar ik de schrijver ener tweet de vraag stelde om tien aanslagen uit de afgelopen tien jaar te noemen die werden gepleegd door christenen met als enige doel “andersgelovigen” te treffen zoals (ik noem maar een bekende) de aanslag op de twintowers een aanslag was gepleegd door islamitische volgelingen tegen het goddeloze westen. Kun jij er tien noemen? Verder: nog even over de Taqqiyya: als mensen zelfmoordaanslagen plegen omdat dat volgens een heilig geschrift een heldendaad is, hoe groot is dan de stap om geheel conform dat zelfde geschrift leugens te vertellen met het zelfde doel: het dienen van het geloof en het dichter bij je schepper komen? Als de gemiddelde kleuter al kan liegen over een gejatte rol drop, kan een volwassene dan niet liegen om daarmee “het grootste” te bereiken? Dichter bij je schepper komen door het laten groeien van het geloof middels het inspelen op het onderbuikgevoel van de “linkse wereldburgerknuffelaars” die hun uitspraken en daden vooral doen omdat ze dan “tegen rechts” zijn, ookal weten ze dat “rechts” gelijk heeft? Als rechts roept dat gras groen is, noemt links dat niet alleen racisme (er is immers ook blauw gras) maar ook nog eens onwaar, omdat rechts het zegt.

 8. Beste André, De bommen die op Syrië gegooid worden, de kogels die worden afgeschoten, de mensen die het doelwit zijn voor het westerse geweld, beogen wereldheerschappij voor hun geloof met hun acties. Wanneer jij het een probleem vindt dat de moordenaars en verkrachters, die nietsontziend te werk gaan, worden tegengehouden (althans: er wordt gepoogd tot) dan zal het gebied wat onder het schrikbewind van IS valt steeds groter worden. Indien je geen bedreiging ziet in gewapende milities die iedereen doden die zich niet aan (hun vorm van) de Islam houden, maar dit eerder neutraal als een “ontwikkeling in de wereld” aanschouwt, bedenk je dan wel dat je ook de mensen niet mag veroordelen die zich binnen de grenzen van Europa gedragen gelijk hun “broeders” van IS. Helaas is het niet mogelijk om te zien wie de strijders, de lone-wolves of de sympathisanten van deze “strijders” zijn die in hun gruweldaden een manier zien dichter bij hun schepper te komen. De Taqqiyya maakt onderdeel uit van de geschriften waarop de huidige heilige oorlog op gebaseerd is, en de “strijders” die zich in deze multiculturele samenleving hebben gemengd zijn niet zichtbaar (geen T-shirt met I Love Jihad) en kunnen zich makkelijk middels die Taqqiyya aansluiten bij de linkse groeperingen in de verschillende landen die vooral alle grenzen open willen gooien voor iedereen. Gelet op de vertegenwoordigers van deze club zou je kunnen spreken van Nimby’s: Not In My Backyard, of staat er al een AZC in jouw tuin of de achtertuin van AnneFleur?

  Vandaag liep er een discussie op Twitter, alwaar ik de schrijver ener tweet de vraag stelde om tien aanslagen uit de afgelopen tien jaar te noemen die werden gepleegd door christenen met als enige doel “andersgelovigen” te treffen zoals (ik noem maar een bekende) de aanslag op de twintowers een aanslag was gepleegd door islamitische volgelingen tegen het goddeloze westen. Kun jij er tien noemen? Verder: nog even over de Taqqiyya: als mensen zelfmoordaanslagen plegen omdat dat volgens een heilig geschrift een heldendaad is, hoe groot is dan de stap om geheel conform dat zelfde geschrift leugens te vertellen met het zelfde doel: het dienen van het geloof en het dichter bij je schepper komen? Als de gemiddelde kleuter al kan liegen over een gejatte rol drop, kan een volwassene dan niet liegen om daarmee “het grootste” te bereiken? Dichter bij je schepper komen door het laten groeien van het geloof middels het inspelen op het onderbuikgevoel van de “linkse wereldburgerknuffelaars” die hun uitspraken en daden vooral doen omdat ze dan “tegen rechts” zijn, ookal weten ze dat “rechts” gelijk heeft? Als rechts roept dat gras groen is, noemt links dat niet alleen racisme (er is immers ook blauw gras) maar ook nog eens onwaar, omdat rechts het zegt.

 9. @Said: Je zegt dat “ze” iemand zoals Jan moeten opsluiten en Wilders ook.
  Wij leven hier in een democratie en hier regeert nog het vrije woord.
  Uit jouw reactie begrijp ik dat jij vindt dat mensen die er een andere mening op na houden dan jij, moeten worden opgesloten.
  En daarmee bevestig jij dat jij kennelijk niet op je plaats bent in een democratie.

 10. Was er maar geen geloof geweest…ben niks van m’n geloof maar laat wel iedereen met rust die wel een geloof hebben….moeten ze zelf weten! Maaaarrrr al eeuwen lang slachten mensen elkaar af omwille van een bepaald geloof…ben je van dit of dat geloof, dan zal je boeten! Je moet in mijn godsdienst geloven want anders…je kop eraf bv. Oorlogen gaan altijd over landjepik of over het geloof! Nergens in de geschiedenis staat dat de mensen zonder geloof ( de ongelovigen ?), de gelovigen moesten uitroeien!!! Nu jullie weer…gelovigen…..

Comments are closed.