Aan mijn lezers

Elektronica Deals 2019

Lezers,

Ik ben rázend.

Op jullie.

Niet omdat jullie geen spullen kopen via mijn linkjes. Want dat doen jullie wel (waarvoor dank).

Niet omdat jullie geen lid worden van The Post Offline. Want dat doen jullie wel (waarvoor dank).

Niet omdat jullie de boeken die ik uitgeef niet kopen. Want dat doen jullie wel (waarvoor dank).

Niet omdat jullie mij niet sponsoren. Want dat doen jullie wel (waarvoor dank, ook namens mevrouw Dijkgraaf).

Nee, ik ben rázend, omdat jullie massaal niet thuis geven als ik één keer in mijn leven iets probeer te doen voor de minder bedeelde medemens.

Ik heb een kennis met wat issues in de DSM-5-hoek die in Nederland door iedereen wordt gepest (vooral door Wierd Duk). Die man komt, ondanks zijn grote talenten, niet verder dan een luizig ambtenarenbaantje in een kelderkamer van een Amsterdamse school. En die wil nu emigreren. Liefst naar Japan. Want in Japan zijn alle mensen aardig tegen hem. Vooral de vrouwen.

Dus ik dacht: weet je wat? Ik ga even bij mijn lezers de 737 euro die nodig zijn voor twee enkele reis-tickets (zijn vrouw mag vooral mee) bij elkaar crowdfunden. Dan kan-ie 7 mei die kist in. Op weg naar een gelukkiger leven.

Precies 24 uur geleden stond de actiepagina klaar.

En toen?

Toen niks.

Nul euro.

Als-ie nu toch in Nederland blijft, is het jullie schuld.

En die van Wierd Duk.

Groet,

JanD

3 thoughts on “Aan mijn lezers

 1. Peter Breedveld vlucht .. voor zichzelf.

  Maar dat weet hij zelf niet. Peter lijdt namelijk aan Querulantenwaan waar het onmogelijk aan is te ontsnappen en zeker niet door op een vliegtuig te stappen, omdat hij zijn ziekte meeneemt zoals gelovigen, homo’s en socialisten ook doen.

  Peter ziet overal vijanden maar is blind voor het feit dat hij die eerst zelf creëert als gevolg van zijn vijandige gedrag.
  Peter lijkt op de moslims, die klagen na op islam geïnspireerde aanslagen waar de koran en heimelijk ook imam toe oproept dat zij daarop worden aangekeken. Peter lijkt op Sylvana Simons, die klaagt dat zij racistisch wordt bejegend nadat zij zelf de racistische kaart heeft getrokken. Peter lijkt op antifa die demonstreert tegen fascisme maar het zelf is.

  Peter gaat naar Japan met zijn moslim vrouw. In Japan, misschien wel het meest racistische land ter wereld, wordt ELKE moslim met reden beschouwd als een potentiële terrorist en daarom afgeluisterd, bespioneerd en op elk mogelijke manier in de gaten gehouden. Kortom, die Japanners hebben het begrepen!

  Nu Peter Breedveld nog.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Querulantenwaan

 2. Een ieder die in de droom verkeerd dat Peter Breedveld eindelijk het ruime sop kiest, dat Nederland tenminste van één gek is verlost, dat de gemiddelde gezondheid van Nederland ietsje omhoog zal gaan, dat de slachtoffers van deze kwaadaardige dader die zich profileert als chronisch serie slachtoffer eindelijk rustig adem kunnen halen en tot rust kunnen komen, aan hen heb ik een vervelende boodschap.

  Peter Breedveld klaagt dan wel, huilt, jankt, rolt over de grond vanwege alle leed die hem zou zijn aangedaan, maar hij kán niet zonder zijn vermeende slachtoffer rol. Het is zijn identiteit. De opvulling van een chronische leegte in zijn onbenullige bestaan. Want daar ligt de diepere oorzaak van zijn pathologische gedrag: een combinatie van een narcistische en paranoïde persoonlijkheidsstoornis. Het narcisme zorgt voor een zwart gat aan behoeftebevrediging van aandacht, erkenning en bewondering; altijd meer, nooit genoeg. Het paranoïde zorgt voor een stelselmatig vijandbeeld waarbij elke interactie als kwaadaardig wordt geïnterpreteerd. Zelfs een willekeurig spontane vriendelijke daad kan als malicieus worden geïnterpreteerd.
  Het laatste zal ervoor zorgen dat Peter, als hij al werkelijk naar Japan verhuist want de dramatische en emotionele aankondiging duidt op een verminderde of afwezige inname van medicatie, snel door de Japanse overheid retour zal worden gestuurd wegens ook daar onvermijdelijk accumulatie van conflicten, en het eerste zorgt ervoor dat hij onverminderd door zal gaan met zijn ziekelijke gedrag wegens het zoeken naar erkenning.

  Peter is gevangen in een vicieuze cirkel waar hij niet ziet dat juist zijn gedrag het vijandschap creëert waarvan hij beweerd telkens ten onrechte slachtoffer van te zijn, maar hij als een Don Quichotte wél vecht tegen dat imaginaire complot tegen hem dat het leven heet waarbij interactie tussen mensen onvermijdelijk is maar oorzaak-gevolg hem vreemd is als het om zijn eigen gedrag gaat.

  Als Peter Breedveld naar Japan gaat, dan zal hij terugkeren met onvermijdelijk een leugen als argumentatie maar met de zekerheid van een aankondiging om zijn imaginaire vijanden met hernieuwde energie te lijf te gaan ‘omdat onrecht nu eenmaal geen recht op overwinnen heeft’.

  Mark my words!

 3. Vervelend bijverschijnsel, straks komen ze terug als gediscrimineerde “vluchtelingen”……en eisen ALLES……

Comments are closed.