Aan Max von Kreyfelt

Café

Beste Max,

Wil je de lange of de korte versie?

Moet ik je uitgebreid gaan uitleggen waarom jouw Café Weltschmerz gisteren het laatste beetje krediet heeft verspeeld bij mensen die kritisch zijn op het coronabeleid van Rutte 3 en de meeste ‘oppositiepartijen’?

Waarom nu alleen mensen die dankzij donatiejagers als Willem Engel en krankzinnige complotdenkers als Janet Ossenbaard en Bryan Roy in de kroeg nog durven zeggen dat ze naar Café Weltschmerz kijken?

Moet ik je uitleggen dat je met het misbruiken van RTL Boulevard-verslaggever Ruud ten Wolde de laatste grens definitief hebt overschreden?

Dat je suggestie dat hij niet aan kanker overleed, maar aan de gevolgen van een coronaprik toont dat je een intens slecht mens bent?

Moet ik je uitleggen dat je “EXCUSES!!” achteraf volstrekt ongeloofwaardig zijn, omdat geen sprake kan zijn van een “abuis” nu algemeen bekend was dat Ten Wolde al een paar jaar aan kanker leed en níet bekend was óf hij een coronaprik had gehad?

Dat je bovendien het prototype bent van iemand over wie we helaas moeten zeggen: met zulke vrienden heb je geen vijand meer nodig?

Nee toch?

Ergens in jouw hoofd zit toch nog wel een béétje gezond verstand?

Je weet toch zelf ook wel dat je met dat hele Café Weltschmerz het verkeerde wiel hebt gekozen?

Dat je niet volslagen krankzinnig bent geworden, maar in de wappies donatietechnisch gewoon meer handel zag?

Doe nu het goede, Max.

Hef Café Weltschmerz op.

Select oktober 2021Select oktober 2021

Je hebt het medium dat je zelf hebt opgebouwd in een paar maanden tijd vakkundig gesloopt.

Jou past de rest van je leven de vergetelheid.

En weet je wat ik nou het ergste vind?

Dat er na dat schandalige misbruik van een jonge vent die aan kanker overleed nog mensen zijn die het voor je opnemen.

Die herkennen het rottende vullis niet meer als de stinkende hoop voor ze ligt.

En dat jij dat, met jouw intelligentie, veroorzaakt hebt, vind ik intens verdrietig.

Tabé,

JanD

PS. Cadeautje! Want ik blijf altijd beleefd.

3 thoughts on “Aan Max von Kreyfelt

  1. Gelukkig doen de anti-wappie website en wappiehunters van Videre niet aan deze praktijken. Die nagelen geen mensen met naam en toenaam aan de schandpaal. Die deinzen niet terug om zwakzinningen en kinderen erbij te gebruiken. Die misbruiken geen NAW gegevens. Die nemen geen contact op met werkgevers of instanties. Die vervuilen geen twitter met hun gehits en provocaties. Die misbruiken geen derderangs BN-ers voor hun praktijken. Die spelen geen mensen tegen elkaar uit door leugens en bedrog. Hun niet. Toch? Iets met vizier op links en gelijke monniken mompelend.

  2. Dus met deze fout verspilt café Weltschmerz alle credits die ze hebben opgebouwd? Zag je eindelijk je kans schoon om toe te slaan? Deze mensen zijn dom? Ik zie hiernaast boeken over Bres (dé penose van Den Haag) en de Meilandjes. Daar valt geld aan te verdienen dus dat is niet dom. Maar verder Jan…..kijk eens verder dan je neus lang is. Of neem een prikkie, kijken hoe dat bevalt. Griepprikkie hè. Die kan toch geen kwaad……….

Comments are closed.