Aan Martin Sitalsing

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Meneer Sitalsing,

U pleitte dit weekend in de vanuit België bestuurde deugkranten van DPG (AD, Parool, enz.) voor het toevoegen van het hoofddoekje aan het politieuniform.

U erkende dat het weliswaar aan de politiek is om het al dan niet toe te staan, maarrr…

U wist natuurlijk wel dat een uniform niet voor niets ‘uniform’ heet, maarrr…

Tja.

Het ‘beste’ argument dat u aanvoerde voor het toestaan van zichtbare religieuze kleding was: tattoos mochten vroeger ook niet en nu wel.

“In het augustusnummer van het personeelsblad poseren zes agenten met hun tattoo. Trots vertellen ze wat die voor ze betekent”, noteert de verslaggever braaf.

Zal ik u eens wat vertellen, meneer Sitalsing?

Een tattoo is zelden tot nooit een zichtbare uiting van iemands religie of politieke overtuiging.

Ik wed dat een Jood die een Davidster op zijn hand heeft laten tatoëren, of een hindoe die een swastika in zijn nek heeft staan, er bij uw afdeling werving en selectie niet doorkomt (evenmin als een atheïst met het zuilentekeningetje van Forum voor Democratie  op zijn tong trouwens).

En terecht.

Films en seriesFilms en series

Concessies doen aan uniformiteit is namelijk een stap op een glijdende schaal. Voor je het weet wordt een kledingontwerper ingehuurd die een speciale politieniqab met voldoende bewegingsvrijheid en een holster ontwerpt.

Gewoon niet doen, dat buigen voor dramreligies.

Bij de Nederlandse politie had je tot nu toe twee zekerheden.

De eerste: de politie toont veinst neutraliteit door het dragen van uniforme kleding.

De tweede: aangifte doen heeft toch geen zin.

Als u nou per se iets wilt veranderen, zou ik zeggen: begin met het tweede.

Groet, ook aan uw nicht, het hoedenplankhondje!

JanD

PS. Cadeautje. Een soort spiegel voor mensen zoals u.

One thought on “Aan Martin Sitalsing

  1. Dat drammen gaat gewoon door. Dat zit in de aard van de islam. En de islam wordt ook enorm neo-liberaal (goedkope arbeid, lucratieve contracten met oliemiljardairs) en cultuurmarxistisch (westerse cultuur moet kapot) gefacilieerd om succes te hebben met dat drammen. Dus dat hoofddoekje voor politie gaat er komen. Dan krijg je bidruimten, wasruimten, halal eten, islamitische feestdagen vieren, Wegdrukken van alles in het politieonderwijs wat de islam niet uitkomt. Invoeren van sharia in gangbare wetgeving. Wegdrukken van islamkritiek. Avond aan avond islampropaganda op de NPO. Boeken over geschiedenis die herschreven worden in islamgunstige zin. Verbod op alcohol en humor. Verbod van honden. Enzovoort. Het moderne westerse Nederland zal in rap tempo verdwijnen en vele Nederlanders zullen vanwege de constante terreur en sociale druk zich bekeren tot de islam. Die bekeerde Nederlanders zullen uiteindelijk, omdat dit sociaal wenselijk is, staan te juichen bij de onthoofding van wetenschappers, hoogleraren, priesters, dominees en kunstenaars. Universiteiten veranderen in madrassas. Musea in moskeeen. Veel kunst wordt verbrand. Veel boeken worden verbrand. Een mij bekende vluchtelinge uit Syrie verzekert mij: de islam wil meer, wil altijd meer.

Comments are closed.