Aan Mark Rutte

Meneer Rutte,

In december stelde de prijsvergelijker Gaslicht.com dat de energierekening van een gemiddeld gezin dit jaar met 360 euro zou stijgen. Een andere, Pricewize.nl, kwam uit op 327 euro.

Op Kamervragen van de PVV-fractie bezwoer staatssecretaris Mona Keijzer namens uw kabinet dat de energierekening met 109 euro zou stijgen.

“Laten we de mensen niet onnodig bang maken”, voegde Mona Keijzer er nog aan toe.

Deze week bleek uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dat staatssecretaris Mona Keijzer gelogen had. De verhoging wordt 334 euro netto, waardoor gas en elektriciteit dit jaar 19,2 procent duurder worden en uitkomen op 2074 euro (netto!) voor een gemiddeld Nederlands gezin.

En wat was gisteren uw reactie tijdens uw wekelijkse praatje pot met de media?

Ik baal enorm van die verwarring.”

Daar kopen al die gezinnen niks voor.

Bovendien: er ís helemaal geen verwarring.

Uw staatssecretaris stond daar in december glashard te liegen. En dat wist iedereen. Het duurde alleen even twee maanden voor het CBS de leugen staafde met cijfers.

Ik raak er steeds meer van overtuigd dat u er alles aan gelegen is om na mei uw handen vrij te hebben voor een nieuw baantje binnen de EU.

Iemand die de kiezers namelijk keer op keer zo schoffeert als u doet, wíl gewoon op 20 maart via de indirecte Eerste Kamerverkiezingen dat er een einde komt aan zijn verblijf in dat Torentje.

Nou, dan gaan we dat regelen!

Groet,

JanD

PS. Lees anders even me nieuwe nieuwsbrief.

10 thoughts on “Aan Mark Rutte

 1. Rutte doet werkelijk alles om in de EU een hoge post te krijgen. Nederland, het land dat aan hem was toevertrouwd, bestaat niet meer voor hem, alleen dan dat de Nederlanders zware belastingen moeten betalen en dat doen zij ook braaf. Wij protesteren tegen de buren, tegen iedereen, behalve dat wij daadkrachtig demonstreren zoals de felle Fransen dat doen. De daadkrachtige volksvertegenwoordigers, hebben geen enkele kans om het in de sluwe achterbakse 2e kamer op te nemen. Zij worden simpel uitgejouwd, in een Cordon Sanitaire gezet, Hoe is dit mogelijk! Bij een CS moeten ALLE partijen het eens zijn, en dat blijken zij te zijn. Bang voor PVV bang voor Forum voor Democratie! Er zal een tijd komen dat de EU uit elkaar klapt en Rutte e.v.a. naast de pot ..p….
  Ik zal het niet meer meemaken. Mijn tijd zit er bijna op. Maar ik blijf scherp en signaleer in mijn lief Nederland, veel ongenoegen, veel armoede vooral onder de ouderen, veel eenzaamheid en veel kwetsbaarheid.
  Tolerantie is intolerantie geworden. De overheid zoekt naar het WAAROM, terwijl het antwoord duidelijk is. Nederland is TE VOL, de overheid meet met TWEE MATEN, en last but not least..het kabinet liegt en bedriegt naar hartelust, terwijl het kabinet denkt dat het Nederlandse volk dom is. Misser nummer 1.
  Fijne dag allemaal.

 2. Je mag toch hopen dat de opwarming van de Aarde ECHT doorzet. Hetgeen natuurlijk een onzinverhaal is. De temperatuur op Aarde is de laatste 10 jaar NIET gestegen. Eigenlijk jammer; dan zou onze energierekening NIET stijgen; minder verbruik. TENZIJ “men” meer weet.
  Minder verbruik; minder inkomsten. Had de Groningers nou gelijk de schade betaald en uiterst moderne aardbeving bestendige huizen gebouwd, was er niets aan de hand geweest. Nu duur gas importeren. Overigens worden er tientallen Gastankers gebouwd, gevuld met VS gas. Vandaar dat enen Hoekstra – de ambassadeur van de V.S. in NL, sancties wil opleggen aan degenen die Russisch aardgas kopen. WIJ moeten n.l. gas uit de V.S. kopen. ” Je ziet het pas als je ZE doorhebt”

 3. Goed.
  We weten nu dat ipv iedereen erop vooruit gaat iedereen erop achteruit gaat. Dat is overigens volgens GroenLinks en D66 nog lang niet genoeg!
  We weten dat Mark Rutte een pathologische leugenaar is die ons recht in de bek uitlacht als wij met zijn vorige leugen bezig zijn terwijl hij de volgende alweer de argeloze wereld inslingert.
  We weten dat Mona Keijzer niet helemaal goed in haar hoofd is sinds dat bizarre interview waar haar enige antwoord op de tientallen vragen bleek te bestaan uit de woorden: “Ik ben Mona Keijzer en ik stel mij voor het CDA kandidaat”. Nou weten we dat mensen die serieus geloven in de door mensen gecreëerde construct van de hypothetische bovennatuurlijke entiteit aka god geloven, sowieso met de benodigde argwaan mag worden bekeken vanwege de waarschijnlijke gebrekkige ontwikkeling van de geestelijke vermogens, maar bij Mona Keijzer dient serieus psychiatrische stoornissen worden vermoedt. Mogelijk tenminste autisme en magisch denken, maar meer kan zeker niet worden uitgesloten.
  Van Ferdinand Grapperhaus vermoeden wij minder zware problematiek behalve het magisch denken en bevonden lichtgewicht die uit angst dat dit wordt ontdekt geen initiatief durft te nemen en dat is maar goed ook want zijn persoonlijk verwrongen denkbeelden projecteren op de praktijk van de realiteit zou serieuze ontwrichtende consequenties hebben.

  Zo valt makkelijk door te gaan, zelfs over hele partijen waar gestoordheid eerder voorwaarde dan afwijzing is zoals bij de LHGBTxxx actiepartij D66 welke prostitutie in het perverse spectrum zelfs als liberale verworvenheid wordt gezien, maar dat soort onze kindertjes richtlijnen en stabiliteit in het leven laten geven is garantie op een vroegtijdige burnout.

  Het huidige kabinet is geen coalitie. Het is een circus van afwijkingen georkestreerd in optredens van lachwekkende clowns.

 4. Ja wat moet je hier nog aan toevoegen dit gewoon de waarheid, wat denken ze nu van het Nederlandse volk ? Ze zijn echt niet achter lijk, dat kan toch zo niet blijven, is altijd al geweest eerlijkheid duurt het langst als je nu alles op een rijtje zet verhoging AOW €32,00 en alles duurder geworden €52,00 , nee zegt Rutten iedereen gaat erop vooruit ?????

 5. Dit was te voorzien,die huichelaar blijft de boel belazeren,dat er nog mensen zijn die op de vvd stemmen is mij een volstrekt raadsel!

 6. Hij blijft t jammer vinden van Unie Lever was t reizen niet zover geweest, deze man heeft in 3 kabineten Nederland totaal verkwanselt net als onze trots de KLM en dan nu vechten voor wat hij zelf in de uitverkoop heeft gezet jaren geleden

 7. Ze worden gewoon weer gestemd hoor, en waarom? Omdat men bang is voor de PVV en FVD. En trouwens die kliek die er nu zit wil ook niet met PVV en FVD. Ik zeg laat deze partijen maar eens bewijzen wat ze beloven, het kan nooit minder dan die zooi van nu!

Comments are closed.