Aan Mark R.

 DVD algemeen

Meneer Rutte,

De politiebureaus extra open.

Voorbedrukte aangifteformulieren.

Politiechefs die hoogstpersoonlijk aangiftes opnamen.

Burgemeesters die mensen aanmoedigden aangifte te doen.

Mainstream media die het aangiftecircus publicitair ‘begeleidden’, tot kadertjes met openingstijden van de bureaus aan toe.

Een Openbaar Ministerie dat onvoldoende reden zag om tot vervolging over te gaan.

Een minister van Justitie en een baas van het Openbaar Ministerie die tijdens een verhoor aan acuut geheugenverlies leden.

Ambtenaren van het ministerie van Justitie én een minister van VVD-huize die zich intensief bemoeiden met de voorbereiding van de strafzaak.

Uit onderstaand mailtje (en uit een uitspraak van de persofficier van justitie) blijkt: dat deden ze al vóór de beslissing was genomen om de jacht op Geert Wilders voor de rechtbank voort te zetten.

Kortom: ja, het proces tegen Geert Wilders is een politiek proces.

En ja, daar wist u alles van.

Want van alle echt gevoelige zaken die onder uw bewind gebeuren bent u op de hoogte.

Zeker op het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Het Wilders-proces past ook perfect in uw uitspraak uit 2012: “Ik zal dat partijtje van jou tot nul zetels decimeren!”

En toen dat niet lukte, besloot u maar om Wilders’ leven (dankzij al bijna vijftien jaar 24/7 de strengst denkbare beveiliging toch al geen pretje) tot een nóg grotere hel te maken?

Ik weet ook wel dat u -als die er al komen- debatten in de Tweede Kamer over deze kwestie moeiteloos overleeft. En dat er geen parlementaire enquete komt. En dat Wilders in hoger beroep weer wordt veroordeeld zonder strafoplegging.

Maar manmanman, wat is dit éng!

Ik heb altijd volgehouden dat Pim Fortuyn is omgelegd door een boze dierenactivist met vitamine B12-tekort.

Maar als je ziet wat u en de uwen allemaal uit de kast halen om Wilders een kopje kleiner te maken…

Als je ziet dat die ‘boze dierenactivist’ élk proces tegen zijn voorwaarden voor voorwaardelijke invrijheidsstelling won…

Als je ziet dat die ‘boze dierenactivist’ slechts één voorwaarde nooit aanvocht bij de rechter (het verbod om met journalisten te praten)…

…dan sluit ik niets meer uit.

Want mijn geloof in de integriteit van de wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechterlijke macht is door het Wilders-proces aardig aan het eh… decimeren.

En verder ben ik trots op mezelf dat ik het einde van dit briefje heb gehaald zonder te gaan schelden.

Dat kostte me namelijk verrekte veel moeite!

Groet,

JanD

UPDATE De maffiabaas is opeens voor de ‘scheiding der machten’.

Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ wordt mede mogelijk gemaakt door vaste maandelijkse donaties (Back me) en door incidentele giften (Bunq me).

23 thoughts on “Aan Mark R.

 1. Mijn geloof in Nederland als rechtstaat is onder nul gezakt. Ik schaam me voor dit land!

 2. Dit briefje van ons aller Jan is gericht aan de man die onlangs nog durfde beweren dat Nederland een prachtig land is. Zoiets zou ook verteld kunnen worden door Kim Jung-un. Hij vertelt ook dat zijn land een paradijs is, Schakelt tegenstanders uit en leeft ook in een bubbel. Is je moeder nog steeds trots op je Mark?
  >Alle overheden maken boekdelen vol wetten die een mensenleven kosten om ze te begrijpen en legers vol juristen om ze te manipuleren. Al deze wetten zijn wapens in de handen van de machtigen, die ze zullen gebruiken ten koste van jou. De wet heeft alleen waarde voor degenen die ze gecreëerd hebben, en alleen maar omdat jouw cultuur van je vereist dat je die gehoorzaamt.
  zoek: /mark-rutte-en-zijn-moeder-hebben-liever-niet-dat-u-dit-leest

 3. De schuldiging van de braak van Nederland kent vele schuldigen die huisden in het meest veilige huis van Nederland.
  Zij heten CDA PVDA VVD D66 GL SGP.
  Daarnaast vazallen.
  Onderwijs (moeder van welvaart) stagneert al vanaf de vorige eeuw.

  Angst en volle penzen zijn oorzaak naast de onmetelijke diepe put des verstopte schandalen Nederland is Oak iland geworden, de schat van democratiesche wetgang wordt nooit gevonden.

 4. Onder Mark Rutte is de corruptie bij de overheid tot naoorlogs hoogtepunt gestegen.
  Actieve en passieve corruptie, ambtelijke corruptie, nepotisme, vriendjespolitiek, hele ministeries die volledig verrot zijn, hele wetenschappelijke onderzoeksafdelingen kunnen best direct worden afgesloten omdat daar geen wetenschap werd bedreven maar partijpolitiek zoals we dat alleen kenden in de Sovjet Unie en andere dictaturen. Ongekend!

  Het pathologische liegen van Mark Rutte heeft ervoor gezorgd dat de rot van de top volledig in alle lagen is afgedaald. Zelfs de partij en de partijleden van de VVD zijn zo corrupt dat er websites bestaan die aftellen tot het volgende onvermijdelijke schandaal.

  Interessant is dat Mark daar totaal geen last van lijkt te hebben. Hij zegt de benodigde woorden die net zo makkelijk uit zijn bek glijden als elke andere leugen. Door zijn eeuwige vriendelijke lach en zijn zorgvuldig gecreëerde team player imago die net zo’n diepgang heeft als elke andere emotie van hem namelijk geen, trappen nog steeds mensen in zijn zorgvuldige toneelstuk. Het lijkt er zelfs op dat Mark zijn eigen leugens is gaan geloven. Het gebrek aan echte emoties en diepgang zorgt ervoor dat hij niet echt kan vergelijken omdat hij dat niet kan voelen, dus gelooft hij het maar ook, net als zovelen anderen in hem blijven geloven.

  Ondertussen kijkt iedereen over één van het grootste signaal dat alle alarmbellen zouden moeten doen afgaan: Mark heeft nog nooit een duurzame liefdevolle relatie gehad. Alle teflon woordjes van Mark met zovele smoezen ten spijt betekent dat natuurlijk het meest voor de hand liggende: geen levend mens met gevoelens en emoties kan het langere tijd met deze aartsleugenaar en manipulator uithouden.

  De flikker die geen flikker wil zijn maar ook geen hetero omdat hij niet kan houden van anderen en omgekeerd, die behoort geen leiding aan een land te geven. Als de natuur zoiets uit selecteert, dan doet de bevolking er zeer verstandig aan om die natuur te vertrouwen en niet de freak.

 5. Wat een schande .
  Schaam mij dood dat ik Nederlander ben.
  Maar hulde voor uw brief .
  En knap dat Geert het zolang vol houd.

 6. ik zou hem graag voor de rechter willen hebben net zo als ze bij wilders hebben gedaan en dan ook een jaartje of 5 opstelten en rutte allebij

 7. NPO-redactie:
  Vergaderingen van s’ochtends vroeg tot laat in de avond, tussendoor overleg met Rutte & ratten. Onderwerp Baudet;
  Zakt in de peilingen. Hij is gewond. Nu afmaken, in alle NPO uitzendingen, uitvoerig, met gedetailleerde leugens. RTL, Rutte Televisie, ook even gebeld door Rut Rat (dan heb je wel zo’n 80% bereikt). Wat vertellen we de kijkers (want luisteraars zijn het niet)? 1 Feit en de rest vol in zijn kruis, like the lions do. Oefenen op gelaatsuitdrukking, toonzetting en schamper lachen.
  Onderwerp proces Wilders:
  Hoe voorkomen we dat het volk gaat snappen dat dit proces een gevaar voor de rechtsstaat en democratie gaat worden? Rat Rut zegt dat wel goed komt als wij gewoon doen wat ons is opgedragen. “Niet nerveus worden nou. Nogmaals, en ik blijf dit benadrukken, 80% is dommer dan dom en dat houden we zo. Duidelijk?” Ja meneer Rutte.
  In het journaal 4e item, halve minuut. In Nieuwsuur 1 minuut op een zodanige manier dat iemand waarmee ik zat te kijken zei “belachelijke veronderstelling, het is toch duidelijk dat die Wilders een schoft is?” (Ik wil nog steeds geen relaties verbreken vanwege verschillende gedachten, maar overweeg sterk om dat wel te doen als de gedachte ontbreekt en ik vervolgens word ondergekotst).
  Voldaan thuisgekomen vraag je: en, hoe vond je het? Nou schat, als ik eerlijk moet zijn lag er wel een beetje….. Jij moet gewoon je zogenaamde eerlijke bek houden anders rot je maar op. Je wordt toch niet rechts he? Ik waarschuw je

 8. Er zit hier veel meer achter Jan, ik wil me niet in complot theorieën storten, maar dat Pim Fortuyn dood moest, bleek wel uit het politierapport.
  Pim Fortuyn was niet alleen door de kogels van Volkert van der Graaf getroffen, maar ook door munitie uit het wapen van een sluipschutter!
  Ook is Folkert van der Graaf nooit vervolgd voor de moord op Chris van der Werken, er is hier veel meer aan de hand.
  Het is helaas nog steeds zo, dat de overgrote meerderheid hier tot op heden nog steeds bezig wordt gehouden met brood en spelen, maar wanneer er toch zulk een gegevens naar de oppervlakte gaan komen, dan is het toch overduidelijk dat de democratie zoals wij die gekend hebben, met een sneltreinvaart de zeephelling aan het afglijden is.
  De rechtsgang blijkt hoofdzakelijk uit draaibanken te bestaan, de voedselbanken schieten als paddenstoelen uit de grond en nog even geduld, dan zijn de pijnbanken ook weer heringevoerd!
  We kunnen bijvoorbeeld wel met onze vinger wijzen naar Suriname, maar onze politiek heeft van Nederland een zelfde bananenrepubliek gemaakt en er wijzen van diezelfde hand drie vingers naar onszelf.
  De betekenis van politicus heeft in de loop der jaren een heel andere betekenis gekregen dan volksvertegenwoordiger, men vertegenwoordigt de bevolking amper meer, op een enkele partij na hebben ze allemaal dubbele agenda’s, waar eigen belang en EU voorop staan.
  Jan, dit is een heel verhelderend briefje, schelden helpt niet, ook al is dat zeer begrijpelijk, het is juist zo toegankelijk als je het schelden aan de lezer overlaat, dank voor deze heldere openbaring.

 9. Wie stemt er nog op de onderstaande partijen vvd, cda, groenlinks(comunisten) D66, Pvdarabieren is jodenhaat zie oa corbeyn engeland
  Ja burgers van nederland waarom stemt u op deze partijen

 10. De mensen die zich tot de “elite” van Den Haag rekenen zijn de grootste bandieten in maatkleding, met ABN doorspekt met onbegrijpelijk jargon en een uiterst verzorgt en joviaal uiterlijk: MAFFIA.

 11. Ik ga mijn paspoort inleveren bij de Raad van State.

  En roep eenieder die vind dat Nederland verworden is tot een bananenrepubliek waar de leugen geregeerd en alles draait om geld macht en ego, dat ook te doen!

  Kun je ergens niets aan veranderen, dan mindestens distancieer je ervan !
  Voor zij die buigen voor tirannie, zij verliezen meer dan lijf en leed, voor hen dooft het licht

 12. Tja, het wordt allemaal wel heel erg vervelend. En nu ook niets zeggen, ‘want, onder de rechter..’ Het is kabinet is afgedaald tot een niveau, waarvan je nooit dacht dat het zou kunnen in Nederland. Maffiabaas is een kwalificatie die niet verstandig is.

 13. Minder minder Joden
  Minder minder zigeuners
  Minder minder Polen
  Minder minder Turken
  Minder minder Surinamers
  Minder minder Molukkers
  Minder minder vluchtelingen
  Het blijft toch allemaal opruiing. Of de regering zich met het OM bemoeit of niet!

 14. Corilione (hooftkantoor maffia) is er niets bij. Ongelooflijk. En dan gewoon doorlopen mannen hier kan ik niets over zeggen. In de jaren 90 zie een italiaan tegen mij, wij hebben de maffia en jullie hebben Den Haag. Maar hij heeft gelijk gekregen.

 15. Helaas door de crisis gedwongen terug te keren vanuit Spanje naar Nederland, want was het allang zat hoe het hier er aan toe gaat, dacht kan niet meer erger worden maar gelukkig hebben wij M. Rutte die al jaren bewijst dat ik fout zit.

 16. De lijntjes van politiek naar de staatsomroepen zouden ook wel eens helder gemaakt moeten worden… (Lijkt off-topic, maar is het niet.)

 17. Den haag met al die ministers en Kamerleden allemaal criminelen met uitzondering van PVV en FvD.
  Laten ze nu ook maar eens uitzoeken naar de moord op Pim Fortyn , die is ook in opdracht vermoord.
  Ik schaam me dat ik Nederlander ben. Bah.

Comments are closed.