Aan rapper Boef

Boef!

Ken je die mop van dat onopgevoede kutkind met die grote smoel dat anderhalf jaar zijn rijbewijs kwijtraakte omdat het zélf het bewijsmateriaal voor zijn misdadige verkeersgedrag op internet zette?

Hahahahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahahahahahaha.

Hahahahahahahahahahahahahahaha.

En dan je advocaat de slachtofferkaart nog laten spelen ook. Dat ze het op jou gemunt hadden omdat je eerder “Flikker, ik neuk de dochter van de recherche. Fuck you!” tegen een politieagent had gezegd en met je dronken harses op politieauto’s danste.

De politie heeft je helemaal niet aangehouden, lul, toen je met 165 kilometer per uur door Tilburg en met 300 over de snelweg reed. Ze wisten van niks. Je hebt het bewijs zelf naar ze toegebracht toen je heel stoer dat filmpje online zette.

En nu ben je voor de tweede keer je rijbewijs kwijt.

LOL.

Ik heb nu al zin in het hoger beroep, dat het advocatenkantoor van Peter R. de Vries namens jou ongetwijfeld gaat aanspannen.

En ik mag lijden dat je de komende anderhalf jaar toch rijdend achter het stuur van je auto wordt betrapt, zodat je weer eens een tijdje achter de tralies gaat.

Hoewel, ‘betrappen’ is bij jou niet nodig.

De politie hoeft alleen maar je YouTube-kanaal te volgen.

Gewoon kneus, man.

Gewoon kneus.

Groet,

JanD

UPDATE Ga je nou ook nog meisjes bedreigen?

17 thoughts on “Aan rapper Boef

 1. Jan, kun je alleen maar iets over boef schrijven? Het wordt wel eentonig en saai. Get a life!

 2. Boef heeft een Wajong uitkering. Dat komt omdat Boef het product van eeuwenlange incest, huiselijk geweld, kindverkrachting en bijgeloof is. Fysiek uit dat zich in zijn extreem scheve bek gecombineerd met een blik uit zijn ogen die zwakbegaafdheid uitstraalt. Dat is dan ook de reden dat hij die Wajong krijgt of in termen die Boef niet begreep tijdens de diagnose: een gebrekkige ontwikkeling van de geestelijke vermogens en empathie. Kortom, Boef is een typische moslim die best zo snel mogelijk een natuurlijke dood sterft wat in zijn cultuur geweld is.

  Nu is er in elk volk een onderkant van de samenleving alwaar het vrouwelijke smaldeel van die onderkant meestal ook zwakbegaaft en normloos is. Typisch de ‘white trash’ waar Boef zijn genen aan kan opkrikken want slimmer en betere normen en waarden. Nu is het wel zo dat die meisjes vaak ook makkelijk door iedereen te neuken zijn en ook nog eens zonder condoom dus de kans dat de kinderen van Boef net als hij een aangetaste syflilisbek krijgen is niet denkbeeldig. Daar staat tegenover dat die sletjes weer geen ene moer geven om geloof dus verhogen zij daardoor juist weer hun kans op ontwikkeling.

  Maar de grootste vragen blijven tot nog toe onbeantwoord: Wie heeft die mongool nederland binnen gelaten en waarom? Ook doet de vraag zich opwerpen waarom de moeder van Boef hem bij zijn geboorte niet meteen heeft doorgespoeld door de wc na het aanzien van die gedegenereerde rotbek. Mogelijk komt dat doordat zijn moeder een nog afzichtelijker hoerensmoel heeft.

  Hoe dan ook, laten we met zijn allen hopen dat hij binnenkort met 300 km/h met zijn aftandse lelijke rotkop tegen een betonnen muur aanrijd. Want dat soort afval behoort niet in een normale samenleving rond te kunnen lopen.

 3. Gewoon zoals in de 2de wereld oorlog doen. Op een rijtje zetten en afschieten dit soort uitschot. Dit heeft totaal geen toegevoegde waarde voor Ons land. 20 maart stemmen op wilders en dit soort uitschot gaat het land uit… Echt om te kotsen, klote mongool met zijn scheven kut smoelwerk

  Even een opmerking voor Jan, briljant stukje weer.

 4. Dat je hier je tijd voor neemt in je miezerig leventje, zielig ventje bahbah stoer hoor.

 5. Haha 1 ding weet ik wel. Als menig man zoon auto heeft dan dromen ze er van om ook 1x het gas helemaal open te trekken, ja idd het is dom dat hij het filmt en het zelf op youtube zet. Aan de andere kant hij kan wel zeggen dat hij het gemaakt heeft. Op dit moment is hij al voor bijna 2 jaar een van de beste rappers van Nederland dan moet je toch wel iets goed doen. Het grappige is wel dat wanneer hij ook maar 1x zijn poot scheef houdt dat het direct het grootste nieuws is van de Benelux. Zoals Lange Frans ooit zei in het land van, het land waar ze je kraken op het moment dat je het groot gaat maken.

 6. Wat een stompilzinnig, zielig stuk, heb je niks beters te doen? Of werd/word je gepest? Dan kun je het ook gewoon op je treiteraars afreageren hoor, is niks mee.

 7. Boef is tuig. Maar………laten we eerlijk zijn. Dit is allemaal de schuld van ons eigen beleid. Moet je proberen om in Marokko of Spanje zo te doen tegen politieagenten dan ben je heel goed de klos.
  Maar de domheid om het te filmen en zelf op de kijker te zetten. Hoe dom ben je?
  Boef is een mongool van het ergste soort. Het is ook een moordenaar in spe.
  Maar goed, zolang we nog met z’n allen kijken naar de familie van Patrick Kluivert dan zijn we ook gek. Bovendien IS Patrick Kluivert een MOORDENAAR. Een theaterdirecteur heeft deze klootzak omvergereden met zijn dronken harses. Waarschijnlijk zijn een heleboel mensen dit alweer vergeten . Het is gewoon een rijke MOORDENAAR. Kan allemaal in dit land.

 8. Kill jullie zijn allemaal stelletje kanker Nazi’s jullie haten op die man omdat ie fucking dik gaat wazabi ga buiten spelen jullie hollandse tyfus racistische flikkertjes begin op jullie eigen levens te letten a kanker mongolen stelletje Haters 🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽🖕🏽

 9. Het totaal ontbreken van enig normbesef kenmerkt dit soort figuren.
  Jan, jij weet het geweldig te beschrijven, al zal het weinig of uitmaken. Als je nooit begrijpend lezen heb gehad, snap je er niets van natuurlijk

 10. Van rap is er één ding dat ik wil zeggen. Het zijn oergeluiden van een stel holbewoners. Muziek kun je het niet noemen. Inderdaad het land uitgooien. Je hebt er je hele leven last van.

 11. Iedereen weet dat het fout gaat aflopen met die Boef en dat de enige vraag is hoeveel slachtoffers hij op zijn geweten zal hebben. Maar 1 ding weten wij zeker: als het met een auto gebeurd wat heel waarschijnlijk is dan zijn die D66 rechters medeschuldig.

  Want zij hadden ook kunnen beslissen wat elk weldenkend mens al dacht, nl zijn rijbewijs geheel en niet tijdelijk intrekken of Boef laten testen door het CBR of hij geestelijk wel instaat is en de verantwoordelijkheid kan dragen tot het besturen van een motorvoertuig. Zo’n test gebreurd jaarlijks duizenden keren en om veel lichtere aanleidingen dan die van Boef. En zoals hierboven al aangegeven, hij heeft inderdaad een Wajong omdat hij niet geestelijk gestoord is. Alle aanleiding dus voor een test en intrekken van zijn rijbewijs.

  Die rechters hebben straks bloed aan hun handen en iedereen ziet het aankomen!

Comments are closed.