Aan Lil’ Kleine

Films en series

Beste Jorik,

Hahahahahahaha!

Gelukt.

Je hebt me wéér een schaterlach bezorgd.

Normaal gesproken doe je dat alleen door je proletengedrag en onmetelijke domheid te tonen.

Ik bedoel: wie gaat er nou als een randdebiel uit zijn plaat en grijpt een stewardess bij haar keel als een andere vliegtuigpassagier een koffer boven zijn hoofd in de bagagebak durft te plaatsen?

Wie verscheurt en nou twee briefjes van 500 euro en maakt daar een filmpje van omdat er mensen zijn die kritiek hebben op zijn uitgavenpatroon?

En wie koopt in een winkel waar het personeel hem niet herkent nou om de medewerkers te ‘straffen’ voor 40.000 euro spullen om te laten zien dat hij veel geld heeft?

Dan is er toch geen IQ-test meer nodig om vast te stellen dat ze het kind hebben weggegooid en de nageboorte hebben bewaard?

Deze keer kwam je in het nieuws omdat je bij een feest op Ibiza je verloofde Jaimie Vaes als boksbal zou hebben gebruikt en je nu vast zit in een politiecel.

Op zich is dat natuurlijk niet iets om over te lachen.

Sowieso zijn mannen die vrouwen slaan laaghartig pisvolk dat niet lang genoeg op water en brood kan worden gezet en moeten we met vrouwen die zo’n kerel weer in genade aannemen diep medelijden hebben.

Dus dat was niet waarom ik moest lachen.

Ik moest lachen om het gerucht dat de opgetrommelde politie je niet meteen kon vinden, omdat je je ergens in het hotel had ‘verstopt’.

Ik zie dat dan meteen voor me.

Hoe ze in al die kamers de minibars moesten openen om te kijken of je daar misschien zat.

Dat ze alle prullenbakken moesten omkiepen.

Dat ze uiteindelijk ergens een kwak shampoo zagen liggen en je in het flesje vonden.

En dan verheug ik me ook meteen de nasleep hier in Nederland.

Dat je advocate Nienke Hoogervorst natuurlijk weer de “ik mag niks zeggen”-plaat afdraait.

Dat haar stiefzoon Nathan Moszkowicz, jouw manager, de “wij weten ook niets, maar zijn vriendin maakt het goed”-kaart speelt.

En nu hoop ik natuurlijk dat Bram Moszkowicz, de vriend van je advocate en de vader van je manager, vanavond bij SBS Shownieuws dienst heeft en dat één van de andere tafelgasten hem het bloed onder de nagels vandaan haalt door lekker te gaan zitten zuigen over jou.

Smullen!

Groet,

JanD

PS. Cadeautje. Voor als het mevrouw Moszkowicz niet lukt je uit de cel te houden.

UPDATE Hij mag een goedmaakcadeautje gaan kopen!

Disclaimer: Het dagelijkse ‘Briefje van Jan’ kun je gratis lezen. Wil je doneren (waarvoor mijn dank!), dan kan dat via Backme of via mevrouw Dijkgraaf.