Aan Lil’ Kleine

Baby deals

Beste Jorik,

Als ik winkelpersoneel vervelend vind, ga ik weg zonder er iets te kopen. Dan gun ik die lui mijn omzet niet.

Jij hebt een andere aanpak, las ik.

In een dure modezaak in Parijs herkenden ze in jou niet de wereldberoemde rapper Lil’ Kleine die briefjes van 500 euro verbrandt als mensen commentaar hebben op het feit dat hij 500 euro per dag aan ‘dingetjes’ uitgeven heel normaal vindt.

En wat er toen gebeurde?

“Daar ga ik heel slecht op. Om een statement te maken, koop ik dan zo veel, ook dingen die ik niet eens wil. Ik heb toen heel veel uit de rekken gepakt, voor 40.000 euro, zo bleek bij de kassa. Toen ze me vroegen of ik dat wel kon betalen, werd ik zo boos dat ik ook nog heb geroepen: doe die hutkoffer daar er ook nog maar bij.”

Ik moet altijd wel lachen als ik zulke teksten lees.

Want ergens in die muizenhersentjes van jou ontstaat op zo’n moment blijkbaar de gedachte dat dat personeel het héél erg vindt dat jij in no-time, zonder te passen, 40.000 euro de kassa in gooit. En dat je het dit weekend trots aan Het Parool vertelde, maakt duidelijk dat je nog altijd denkt dat jij het personeel in die winkel goed te pakken hebt genomen.

Zo blijkt maar weer: naast stijl en klasse zijn ook hersenen niet te koop.

Groet,

JanD

27 thoughts on “Aan Lil’ Kleine

 1. Super Jan D goed geschreven maar ik betwijfel of dit sujet ook begrijpend lezen heeft geleerd.

 2. beste Jorit of Lil Kleine

  Wees zuinig op je verdiende centen nu want je hebt nog heel veel jaren te gaan succes is maar betrekkelijk en kan ook zo maar weer overgaan ik weet dit uit ervaring ik weet dat je denkt nu het kan niet meer op maar voor dat je het weet is het op dus Jorit jongen wees er zuinig op en verdeel het over je leven en eindig niet in de goot zoals vele anderen

  welgemeende groet Ronald

 3. Was het maar waar dat wezens met zijn IQ geen stemrecht hadden. Dat zou een hoop ellende besparen.

 4. Er kwam eens een jongetje bij mij in de winkel die ook dure dingen wilde kopen. Ik zei dat het best mocht, maar dan wel met zijn moeder erbij.

 5. Prima gehandeld Jorik,
  Heb precies het zelfde gedaan, toen ik in mijn zondagse outfit(joggingbroek etc) als licht getinte, hoog opgeleide en goed verdienende jonge jongen in een dure brillen zaak veel te vies werd aangekeken.

  Echt zo van je kan het toch niet betalen wat kom je hier doen? Toen ik thuis kwam bleef ik er aan denken, heb 1 van mijn prachtige maatpakken aangetrokken en tien raybans gekocht 😂…

  Wat waren ze ineens vriendelijk, ze verkopen namelijk niks aan dat kijken kijken niet kopen volk.

  Oftewel ik kan me best voorstellen als je zoiets doet! Personeel in die winkels doen altijd uit de hoogte, terwijl zij zich met dat tientje per uur geen 1 artikel uit ‘hun’ winkel kunnen veroorloven.

 6. Moet niet zo over mijn Brother of antoher mother praten . Want blijkbaar leven jullie ook zo alleen wil je het niet inzien je leeft na wat je hebt . En ja frustratie heeft iedereen welles en de ene doet het op deze manier de andere slaat iemand gelijk . Dus accepteer in de wereld de manier van iedere persoon ook van lil .

  Groetjes luciano muzikaal uurtje YouTube

 7. Beste Jan,
  Volgens mij ligt het meer aan het feit dat het winkelpersoneel niet klantvriendelijk is en niet begrijpt wat hun klanten nodig hebben.
  Jij gaat weg zonder iets te kopen, Yorrick reageert heel anders en geeft hele andere maar wel memorabele feedback met zo’n stunt. Waarschijnlijk blijft de actie van Yorrick wel beter hangen in het geheugen vh winkelpersoneel dan jouw actie.
  Maarja de mens oordeelt en veroordeeld nou eenmaal liever een publiek figuur.
  Jij dus ook…

 8. Snap niet dat jullie jezelf eraan storen laat die gast lkkr ze eigen ding doen hij verdient meer dan jullie allemaal verdienen in een heel jaar dat pakt hij in 2maanden met ze kapsel erbij leef je eigen leven en laat hun lkkr der eigen shit regelen ieder mens is anders maar bemoei je niet met anderen

 9. I’ vi’d dat lil’kleine ze gaan mag gaan Julie. Zijn. Jaloers op. Zijn leven al. Iemand die hele goed. Kan. Zingen en hij is knap en als je ouder ‘s geen kapper kunen. Betalen moet ze maar een beter werk vinden waar ze meer verdienen dus kap met haat naar lil kleine

 10. Ik noem het een minderwaardigheidscomplex. En dan poenerig gedrag laten zien… Geef dan aan een goed doel als je zo gefrustreerd raakt. Jan D, dat van dat stemrecht vind ik niet zo aardig, haha 😂. En Wim, we gaan toch niet over haarstijl zeuren? 🤓

 11. Lil kleine super gedaan je heb er hard voor gewerkt schijt aan wat die gekke zeggen het is allemaal Afgunst… Ik mag die stijl wel gr l. S

 12. lill kleine trek je er niks van aan het is jou leven.veel geluk met je mooie vrouwtje en straks je prachtige aanwinst.is allemaal pure jalouzie

 13. Jan je bent echt, maar dan ook echt een kanker debiel. Dit is niet de eerste en zeker niet de laatste van je haat blog posts.

  Dat deze jongen meer geld heeft verdient dat hij met zijn ogen dicht 40.000 kan besteden, wat doet jou dat? Waar raakt dat jou.
  Puur jaloezie, blijf lekker boos. Kanker mongool.

  Als je reageert op dit, vergeet aub niet een alinia of twee te typen over mijn keuze in scheldwoorden, je moet op een of ander manier slimmer overkomen.

 14. Wat een geweldige reactie van Jan en zo waar, wat een lil,’ leeghoofd is dat zeg, en het gewoon niet door hebben.

 15. Amai Lil
  Als jij er plezier in hebt om lekker te shoppen moet je dat ook gewoon doen
  Trek je de commentaren van anderen niet aan het leven is te kort daarvoor geniet er maar van 😘😘

 16. beste “Janiseenechtehomo”
  Bij decorumverlies gaat het om onaangepast gedrag, waarbij de patiënt zich niet realiseert dat de gedraging(en) onacceptabel zijn in normale omstandigheden. Het is een vaak voorkomend beeld bij, onder andere, de ziekte van Alzheimer.

  Decorumverlies moet echter niet verward worden met wat in de psychiatrie grensoverschrijdend gedrag wordt genoemd. Hierbij is de patiënt zich wel degelijk rationeel bewust van het onaangepaste karakter van zijn gedrag, alleen ontbreekt hem doorgaans de reguliere emotie of remming daarbij. Dit komt onder meer voor bij bepaalde persoonlijkheidsstoornissen.
  ik zou maar eens naar de psych gaan dus..

Comments are closed.