Aan Liesbeth van Tongeren

Moederdag 2019

Mevrouw Van Tongeren,

Die twee minuten stilte tijdens de dodenherdenking op 4 mei vind ik elke keer weer indrukwekkend.

Maar GroenLinks, de partij die u tegenwoordig dient als wethouder in Den Haag, kan er ook wat van.

Sinds De Telegraaf vrijdag onthulde dat u de persvoorlichter die de Tweede Kamer-fractie van GroenLinks vorig jaar ontsloeg wegens een #MeToo-affaire bij uw volgende ‘werkgever’ weer in dienst nam, brak er een ongekende stilte aan.

Ook in de reactiepanelen van mijn ‘Briefje van Jan’ aan de hoofdhypocriet van uw partij, Jesse Klaver.

Tot gistermiddag 13.00 uur.

Toen schreef ene Celine Berserik:

“Er staan veel onwaarheden in je propagandaverhaaltje.

Het is aan het slachtoffer om aangifte te doen. De werkgever beslist dit niet voor het slachtoffer. Het slachtoffer mag dit zelf bepalen. De persvoorlichter was al ontslagen voordat de pers er lucht van kreeg. Een gemeente is de werkgever van een wethouder niet een partijleider in de Tweede Kamer. Een partijleider in de TK kan niet beslissen wie een gemeente of een wethouder aanneemt. Dus de verontwaardiging jegens de partijleider slaat nergens op.

Ik ben benieuwd of je tegengas toelaat op je wanabee-GeenStijl-blogje.”

Ik zat er dus helemaal naast, aldus mevrouw Berserik.

Ze gaf er in haar verontwaardigde en van feitelijke onjuistheden overlopende reactie zoveel blijk van dat ik van doen had met een lid van jullie sekte, dat ik dacht: even googelen.

En wat blijkt?

GroenLinks.

Bestuurslid van GroenLinks in Nijmegen.

Lid van Provinciale Staten in Gelderland.

En… van augustus 2016 tot juni 2017 ‘Fulltime Tweede Kamer Stagiair voor Liesbeth van Tongeren’ (onder meer verantwoordelijk voor persberichten en het onderhouden van de media-accounts).

Dus toch nog een min of meer officiële reactie uit de hoek van GroenLinks.

LOL.

Blijkbaar bent u vergeten die onnozele tijdens haar stage te leren dat je niet moet wrijven in een vlek.

Dan hadden ze het bij jullie partijkrant een stuk beter begrepen.

Groet,

JanD

PS. Ik ken nog zo’n club als jullie.

Lees je het ‘Briefje van Jan’ met plezier en wil je deze ‘wannabe-GeenStijl-blogger’ in de lucht houden? Dat kan al voor drie cent per dag.

4 thoughts on “Aan Liesbeth van Tongeren

  1. Zo zet je dit soort mensen, met een hoofd vol beladen met boter en een fikse plaat beton ervoor op zijn plaats. Geweldig.

  2. Wat er op de Greenpeace biten word geneukt met die activisten daar kunnen de hoerenkasten jalours op zijn. Groenlinks komt zo uit deze koker van somorra getoverd. Dus geen wonder dat dit soort elkaar dekt waarvan die Klaver ook een hobby van maakt. 30 jaar en 3 koters co-2 uitstoot geproduceerd. Ja groene erwten en spuitjes partij van de ondergang. Wat een soort bah.

  3. Mevrouw van Tongeren is by far de meest onaangename politicus die ik ken. Ze heeft het hoofd en de expressie van een zure bom, het foute preektoontje van een ouderwetse tehuisdirectrice en het moeilijk te verdragen stemgeluid van een op de grond vallend rot ei.
    Wellicht was Peter Sonneveld de enige medewerker die zij in de tang kan houden met haar krakende talenten.
    Maar goed, zij hoort ook bij een hele enge club, on top of all. Ik heb het nog eens nagegaan. Grand old man Bram van Ooijen vind het prima dat hoofddoekjes bij de politie gaan. Immers,”Nederland verandert”. Hupsakee, scheiding kerk/staat weggegeven aan de oprukkende islam. Hij vindt ook dat de Sea Shepherd mensen moet blijven oppikken uit de Middellandse Zee, ook al bevorder je daarmee mensensmokkel en illegale immigratie. Immers: “Wij(!) zouden het probleem bij de bron moeten oplossen, in Libië bijvoorbeeld”. Ja mensen natuurlijk zijn WIJ westerlingen voor alles verantwoordelijk wat elders mis is. Wij dragen overal schuld aan. Dus belasting betalen maar voor zinloze ontwikkelingssamenwerking, voor miljarden aan Zeurolanden. Belasting voor foute EU-partners die totaal niet in de EU hadden gemoeten. Miljarden in de grote EU put. O ja, en vooral nu betalen voor ondoordachte klimaatobsessies. Een paar bedrijven worden daar erg rijk van en de rest van ons erg arm. En dan laf wegkijken bij interne ethische misstappen. Alles voor De Zaak. Weet wat je Nederland aandoet als je op deze zeer, zeer enge dwaalsekte stemt. Gebruik eens 1 keer je verstand. Alsjeblieft?

Comments are closed.